Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně dnes potěšilo, že si syn poprvé sám sednul a konečně začal lézt po čtyřech, ne se jen plazit ![]()
Když jsme odjížděli z chalupy a já i manžel jsme byli zaneprázdněni uklízením a balením, kluci spolu hráli pexeso (sami od sebe) a ani jednou se u toho nepohádali ![]()
me potesilo ze jsem vzala 4 tisice a hodila je z okna
neee, objednala jsem malymu autosedacku a moc se na ni tesim ![]()
rhiannon píše:
Mně dnes potěšilo, že si syn poprvé sám sednul a konečně začal lézt po čtyřech, ne se jen plazit
Tak mě dneska potěšilo, když mi Lukýs asi půl hodiny česal vlasy ![]()
Ahoj holky, dobrá diskuze
.
Potěšilo mě, že jsem nemusela vařit oběd ani večeři, protože jsme jeli na oslavu s celou rodinou- svátky a narozeniny.
A ještě jsme si popovídali a potom odvezli domů výslužku. ![]()
BettyB. píše:
Tak mě dneska potěšilo, když mi Lukýs asi půl hodiny česal vlasy
Já chci takýýýýýýýýýýýýý.
Mě potěšilo, že jsme se rozhodli udělat novou kuchyň, pak jsme měli super procházku, byli na příjemný návštěvě a Kubík večer hezky papal ![]()
mě potěšilo, že se mi krásně podařila pudinková roládka nebo jak to mám nazvat ![]()
Eemii píše:
Me dnes potesilo,ze jsem nemusela vubec nic varit
A já jsem naopak doma vařila a pekla jako blázen, zatímco půlka rodiny byla lyžovat, a pak jsem je všechny nakrmila a dělalo mi to děsně dobře. Je ve mě kus slepice domácí či co… ![]()
mamčababča píše:
mě potěšilo, že se mi krásně podařila pudinková roládka nebo jak to mám nazvat
Ta je luxusní! Klidně by mohla být dárek pro právníka. ![]()
Mě potěšilo, že jsem nemusela vařit (oběd v Ikea), že se malá zvládla poprvé vyčůrat venku v terénu (a neumrzl jí přitom zadeček) a že Tobík vylez po uložení jen 3× z postele ![]()
Novire zvládla sama? jako že jsi ji nemusela držet? Jsem zvědavá, kdy to právě dcerku začít učit.