Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
23.1.11 20:37

Mě dneska potěšilo, že jsme celá rodinka hezky v klídku vyrazili na procházku a bylo to žůžo. A taky že už máme vybranej dárek pro dceru k narozeninám a manža nedělal kolem něj cavyky :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
23.1.11 20:40

Tak mě dneska potěšilo, že malá sála bez vztekání a vždy jen z jednoho prsa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
23.1.11 20:49

Krásná diskuze!!! :kytka:

Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná. :-(
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.1.11 20:52
AramisDeMar píše:
Krásná diskuze!!! :kytka:Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná. :-(
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály. :huban:

jezis, jsem si to musela precist dvakrat :-D jsem to nepochopila, jako ze mas radost ze babicka s dedou jsou nemocny…blbka no :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
23.1.11 21:14

Pěkná diskuse :potlesk:
Mě potěšilo, že manža dneska začal malovat a vypadá to, že holky budou mít konečně pokojíček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
23.1.11 21:22

Mě potěšilo že malá nebyla k večeru protivná,vždycky před koupáním řve.A potom že v klidu a hlavně rychle usnula a my se s přítelem mohli koukat alespon na konec hokeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.1.11 21:30

Me potesilo, ze jsem stravila cele odpo bez meho ditka, ktere ma prave obdobi vztekani :nevim:
a pak jsem se zasmala u svoji oblibeny komedie Prava blondynka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
23.1.11 21:33

To jsem potřebovala, takovou krásně oddychovou diskusi!! Mě potěšilo, že syn dovezl zlatou medaili za první místo v turnaji(halový fotbal), že Luci šla bez řvaní spát a já si mohla v klidu sednout, dát nohy na stůl a uvařit si kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
careynka píše:
AramisDeMar píše:
Krásná diskuze!!! :kytka:Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná. :-(
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály. :huban:
jezis, jsem si to musela precist dvakrat :-D jsem to nepochopila, jako ze mas radost ze babicka s dedou jsou nemocny…blbka no :-))))

néééé, že jsem s nima aspoň mluvila!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639

Mě potěšilo, že tchyně zas odešla (je u nás každou neděli) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.1.11 21:42

Mě dnes potěšilo, že jsem se po roce dostala na lyže, manžel si užíval dcerku a že když malá (17měsíců) „uklízela“ mé oblečení řekla: Maminky. :hug: A taky mě potěšily nádherné červánky při cestě na hory. :srdce: a příjemná diskuze s kamarádkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.1.11 21:53

Dneska me potesilo, ze jsem konecne sehnala tricko na masku namornika pro Jenika.
A zitra to doufam bude lepsi, pac jinak stal cely den celkove za prd. :roll: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
23.1.11 21:55

Mě dnes potěšilo,že se jsem stihla vyžehlit prádlo,co jsem vyprala,že mě při stepech netlačilo břicho,že jsem si s malým před večerním umytím trochu zablbla,a že se mi povedlo mu docela dobře vyčistit zuby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
23.1.11 22:00

Výborná diskuze :dance:
Mě dnes potěšilo, když se malá hlasitě chechtala na celé auto; že jsme zvládli bez rozepří rodinnou nakupovací výpravu a že jsem stihla jít ještě na zumbu, vidět se u toho poprvé v zrcadle a nevypadat u toho tak tragicky jako zbytek účastnic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
23.1.11 22:26

Mě potěšilo, že jsme dnes objednali novou kuchyň a zítra jí dovezou - naše přes dva roky trvající rekonstrukce a žití v bojových podmínkách se chýlí ke konci :dance: :dance:
Nemusela jsem vařit, protože jsme obědvali v Ikei a zítra taky nebudu, neb tchýně poslala jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová