Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě dneska potěšilo, že jsme celá rodinka hezky v klídku vyrazili na procházku a bylo to žůžo. A taky že už máme vybranej dárek pro dceru k narozeninám a manža nedělal kolem něj cavyky ![]()
Tak mě dneska potěšilo, že malá sála bez vztekání a vždy jen z jednoho prsa ![]()
Krásná diskuze!!! ![]()
Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná. ![]()
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály. ![]()
AramisDeMar píše:
Krásná diskuze!!!Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná.
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály.
jezis, jsem si to musela precist dvakrat
jsem to nepochopila, jako ze mas radost ze babicka s dedou jsou nemocny…blbka no ![]()
Pěkná diskuse ![]()
Mě potěšilo, že manža dneska začal malovat a vypadá to, že holky budou mít konečně pokojíček ![]()
Mě potěšilo že malá nebyla k večeru protivná,vždycky před koupáním řve.A potom že v klidu a hlavně rychle usnula a my se s přítelem mohli koukat alespon na konec hokeje.
Me potesilo, ze jsem stravila cele odpo bez meho ditka, ktere ma prave obdobi vztekani ![]()
a pak jsem se zasmala u svoji oblibeny komedie Prava blondynka ![]()
To jsem potřebovala, takovou krásně oddychovou diskusi!! Mě potěšilo, že syn dovezl zlatou medaili za první místo v turnaji(halový fotbal), že Luci šla bez řvaní spát a já si mohla v klidu sednout, dát nohy na stůl a uvařit si kafe…
careynka píše:AramisDeMar píše:jezis, jsem si to musela precist dvakrat
Krásná diskuze!!!Tak mě dneska potěšilo, že jsem mluvila s dědou a babičkou - děda je v nemocnici a babička nemocná.
A taky to, že si spolu holky dneska krásně hrály.jsem to nepochopila, jako ze mas radost ze babicka s dedou jsou nemocny…blbka no
néééé, že jsem s nima aspoň mluvila!!! ![]()
Mě dnes potěšilo, že jsem se po roce dostala na lyže, manžel si užíval dcerku a že když malá (17měsíců) „uklízela“ mé oblečení řekla: Maminky.
A taky mě potěšily nádherné červánky při cestě na hory.
a příjemná diskuze s kamarádkou.
Dneska me potesilo, ze jsem konecne sehnala tricko na masku namornika pro Jenika.
A zitra to doufam bude lepsi, pac jinak stal cely den celkove za prd.
![]()
Mě dnes potěšilo,že se jsem stihla vyžehlit prádlo,co jsem vyprala,že mě při stepech netlačilo břicho,že jsem si s malým před večerním umytím trochu zablbla,a že se mi povedlo mu docela dobře vyčistit zuby ![]()
Výborná diskuze ![]()
Mě dnes potěšilo, když se malá hlasitě chechtala na celé auto; že jsme zvládli bez rozepří rodinnou nakupovací výpravu a že jsem stihla jít ještě na zumbu, vidět se u toho poprvé v zrcadle a nevypadat u toho tak tragicky jako zbytek účastnic ![]()
Mě potěšilo, že jsme dnes objednali novou kuchyň a zítra jí dovezou - naše přes dva roky trvající rekonstrukce a žití v bojových podmínkách se chýlí ke konci
![]()
Nemusela jsem vařit, protože jsme obědvali v Ikei a zítra taky nebudu, neb tchýně poslala jídlo.