Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě potěšila odpolední rodinná procházka a zastávka na zákusek a kafíčko v cukrárně. Barborka se chovala jako lady ![]()
Že jsme dobře zvládli doktora,a že prcek došel sám od našich až domů(i když si občas beknul
)
hodinova prochazka s moji starsi a pejskem nasich v lese, bylo to bezva, zitra musim zas
a pak taky, jak si dneska decka spolu uzasne hrajou, sou uplne zlati… a este sem mela bajecnej obed od mamci a ted este pripravuje vecu, taky jidlo, co mam dost rada… no a vlastne taky to, ze nemusim varit, i kdyz me to teda vlastne bavi, no ale znate to, kdyz musite, je to obcas opruz i kdyz to bavi sebevic ![]()
Dneska mě naprosto potěšil Vítek. Šla jsem si s ním po obědě lehnout a on se vzbudil o hodinu dřív než já a tu hodinku si naprosto úžasně sám hrál s plyšákama a kolíčkama na prádlo.
Tak to musim napsat hned, dlouho me nic tak nerozesmalo
Pred chvili si ferda hral s flaskou s cajem u me na kline, pak mi ji zacal strkat do pusy a neuveritelne se tomu chlamal…
Dneska mě potěšilo,že Bosu byla pěkná makačka,a že malej zas hezky capkal venku bez kočáru.
Holky nerikejte, ze uz vas nic netesi??
![]()
Dneska mi udelalo radost, ze Ferdovi se uz konecne vyklubalo par zubu, kvuli kterejm byl poslednich nekolik dni protivnej a uz je to zas (aspon na nejakou chvilku
) usmevavej andilek
Já jsem dneska měla radost z druhého zoubku. Je nám 6 měs.
Ahoj!
Já se před chvilkou asi půl hodiny řechtala do telefonu jako blbec.
Jsem pěkně nastydlá a volám svojí mamce: ,,Haló, jsi doma?!"
A v telefonu zaražené ticho a pak:,, Prosím?"
Já říkám- mami, tys mě neslyšela? A ona- slyšela, ale cos tím myslela??
Rozuměla mi, nebo spíše s mou rýmou odtušila:,,Haló, pitomá??
![]()
Viki (10 týdnů) dostala první injekci a akorát tak vyvřískla, jak se lekla, zaplakala na deset vteřin a opět se z ní stala usměvavá pohodářka.
Dnes mě potěšilo, že Emmin držkopád na roh stolu má za následek jen otisk zubu na stole… a že bylo hezky a byly jsme venku a že večer se uvidíme všichni i s manželem, který je zpět ze služebky
Me prave v tuhle chvili tesi, ze po silenym dni a hodne pozdnim uspani deti sedim na emimi a pritel (sam od sebe se nabidl) meje nadobi ![]()