Co vás dneska potěšilo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
27.1.11 22:52

…ze sem si doma uklidila bez zbytecnych prutahu, ze si malej hral v pokojiku asi dvacet minut sam, ze se naucil od segry perfektne lezt tunelem a pak taky ze sem nasla pri uklidu jeho oblibenej dudlik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
28.1.11 18:22

Dnes zase bylo oblíbené plavání, potom jsem dostala od paní zdarma med, když jsme přivezli prázdné lahve.
A Ondra zase spí po celodenní dřině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
28.1.11 21:30

Já se bohužel dneska přidat nemůžu, protože ať se snažím sebevíc, tak dneska byly akorát samý špatný zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
30.1.11 19:16

Me potesily cele predchazejici ctyri dny, byli jsme u kamaradu na horach. Z kamaradky sala takova pohoda a klid, ze jsem snad neco natahla i do sebe. Ditko se ji vzteka, nebo se louda uplne se vsim a ona je totalne v klidu. 8-o To ja neumim, ja hned penim a rvu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
30.1.11 21:08

Dnes byla ráno mše, i s Ondrou, byl super a odpoledne jsem si roznesla skoro všechny letáky.
Už zbývají jen 2 ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
30.1.11 22:26

Me dneska potesil celej den… a vlastne mam bezva naladu uz odvcera :-D
Par utrzku - vcera odpol jsme meli pozvane kamaradku s kamaradem a delali sme sushi, to bylo bezva, dneska dopo bylo prijemne lenosive, na obed sme sli k Petovym rodicum - takze zadne vareni ani nadobi :lol: no a odpo sme byli s deckama na bazenu - parada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
30.1.11 22:50

Holky já snad založím diskuzi co vás dneska na.ralo , protože u nás to od pátku fakt frčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2466
30.1.11 23:04
lleennttiillkkaa píše:
Holky já snad založím diskuzi co vás dneska na.ralo , protože u nás to od pátku fakt frčí :D

U nás to taky frčí :zed: ráda ti budu novou diskuzi plnit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
30.1.11 23:05

nepovidej :lol:, ja myslim, ze ani zakladat nemusis, ze staci vybrat z tematu, a muzes si svuj stesk vylit tam :mrgreen: … nerikej, ze ti dneska vuuubec nic neudelalo radost!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
31.1.11 00:01
jakkoli píše:
nepovidej :lol:, ja myslim, ze ani zakladat nemusis, ze staci vybrat z tematu, a muzes si svuj stesk vylit tam :mrgreen: … nerikej, ze ti dneska vuuubec nic neudelalo radost!! :cert:

No dobře, že jsme dojeli v pořádku domu z návštěvy u švagrovců…
Jo a vlastně jsem po půlroce viděla kamarádku.
Ono vždycky je to super a pak přijde nějaká pecka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
31.1.11 20:51

Tak me dneska po nekolika dnech prisel opravar na pracku… nakonec yjistil, ze blbne proto, ze sem nemela naplno pustenej kohout s vodou :mrgreen:
Ykratka nevedela sem, jestli mam mit vic radost, ze pracka pere a „opravu“ mam zalevno, nebo se stydet za to, jaka sem kaca :lol: :lol:
Kazdopadne tohle me hodne rozesmalo a potesilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
31.1.11 20:55

Jooo, k tem peckam - tech je za den taky par, nastesti zurenim nebo brecenim do polstare to konci malokdy a tim, ze to budes rozpatlavat v diskuzich v sobe jenom vystupnujes zurivost a vztek, takze mi prijde jako nesmysl takovou diskuzi zakladat… samozrejme to beru, kdyz ma nekdo konkretni problem, nevi jak dal, nema se s tim komu sverit, zkratka kdyz je zoufaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
31.1.11 20:56

a videt po dlouhy dobe kamosku je super, z toho ja vzdycky cerpam jeste par dni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
31.1.11 20:56

mě dnes zpráva, že kočár co jsem objednla bude za cenu pbjednávky, páč se najednou na netu objevilo nemalé zdražení… bála jsem se že mi obj zruší a budu muset kupovat dráž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
31.1.11 21:35

Me dneska potesilo, ze jsem upekla svuj prvni medovnik a da se jist, ze Jenik skoro nezlobil a taky jak Davca trsal na Beatles z radia. :lol:

A nastval me pristup lidi, kazdej je sobeckej az na pudu a urazlivej. A pro ostatni nehne prstem. :cert: Radsi jen takto nekonkretne, ale i to mi ulevilo. :mrgreen: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová