Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
…ze sem si doma uklidila bez zbytecnych prutahu, ze si malej hral v pokojiku asi dvacet minut sam, ze se naucil od segry perfektne lezt tunelem a pak taky ze sem nasla pri uklidu jeho oblibenej dudlik ![]()
Dnes zase bylo oblíbené plavání, potom jsem dostala od paní zdarma med, když jsme přivezli prázdné lahve.
A Ondra zase spí po celodenní dřině.
Já se bohužel dneska přidat nemůžu, protože ať se snažím sebevíc, tak dneska byly akorát samý špatný zprávy.
Me potesily cele predchazejici ctyri dny, byli jsme u kamaradu na horach. Z kamaradky sala takova pohoda a klid, ze jsem snad neco natahla i do sebe. Ditko se ji vzteka, nebo se louda uplne se vsim a ona je totalne v klidu.
To ja neumim, ja hned penim a rvu. ![]()
Dnes byla ráno mše, i s Ondrou, byl super a odpoledne jsem si roznesla skoro všechny letáky.
Už zbývají jen 2 ulice.
Me dneska potesil celej den… a vlastne mam bezva naladu uz odvcera ![]()
Par utrzku - vcera odpol jsme meli pozvane kamaradku s kamaradem a delali sme sushi, to bylo bezva, dneska dopo bylo prijemne lenosive, na obed sme sli k Petovym rodicum - takze zadne vareni ani nadobi
no a odpo sme byli s deckama na bazenu - parada ![]()
Holky já snad založím diskuzi co vás dneska na.ralo , protože u nás to od pátku fakt frčí ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Holky já snad založím diskuzi co vás dneska na.ralo , protože u nás to od pátku fakt frčí
U nás to taky frčí
ráda ti budu novou diskuzi plnit ![]()
nepovidej
, ja myslim, ze ani zakladat nemusis, ze staci vybrat z tematu, a muzes si svuj stesk vylit tam
… nerikej, ze ti dneska vuuubec nic neudelalo radost!! ![]()
jakkoli píše:
nepovidej, ja myslim, ze ani zakladat nemusis, ze staci vybrat z tematu, a muzes si svuj stesk vylit tam
… nerikej, ze ti dneska vuuubec nic neudelalo radost!!
No dobře, že jsme dojeli v pořádku domu z návštěvy u švagrovců…
Jo a vlastně jsem po půlroce viděla kamarádku.
Ono vždycky je to super a pak přijde nějaká pecka…
Tak me dneska po nekolika dnech prisel opravar na pracku… nakonec yjistil, ze blbne proto, ze sem nemela naplno pustenej kohout s vodou ![]()
Ykratka nevedela sem, jestli mam mit vic radost, ze pracka pere a „opravu“ mam zalevno, nebo se stydet za to, jaka sem kaca
![]()
Kazdopadne tohle me hodne rozesmalo a potesilo…
Jooo, k tem peckam - tech je za den taky par, nastesti zurenim nebo brecenim do polstare to konci malokdy a tim, ze to budes rozpatlavat v diskuzich v sobe jenom vystupnujes zurivost a vztek, takze mi prijde jako nesmysl takovou diskuzi zakladat… samozrejme to beru, kdyz ma nekdo konkretni problem, nevi jak dal, nema se s tim komu sverit, zkratka kdyz je zoufaly
a videt po dlouhy dobe kamosku je super, z toho ja vzdycky cerpam jeste par dni ![]()
mě dnes zpráva, že kočár co jsem objednla bude za cenu pbjednávky, páč se najednou na netu objevilo nemalé zdražení… bála jsem se že mi obj zruší a budu muset kupovat dráž…
Me dneska potesilo, ze jsem upekla svuj prvni medovnik a da se jist, ze Jenik skoro nezlobil a taky jak Davca trsal na Beatles z radia. ![]()
A nastval me pristup lidi, kazdej je sobeckej az na pudu a urazlivej. A pro ostatni nehne prstem.
Radsi jen takto nekonkretne, ale i to mi ulevilo.