Proč se vzteká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
31.8.13 10:02

@dandysek to si z nás dělají jako pr..l :mrgreen: je to asi baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
31.8.13 10:06

Asi :) nakrmit ho je někdy nad moje síly, ale hladem ho nenechám, viď? :) Vydrž, bude líp! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
31.8.13 10:13

@dandysek snad jo, :kytka: přes den se to dá ale v noci jak jsem ospalá, je to nad mé síly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
31.8.13 11:29

Vidíš, ten náš to dělá opačně, přes den jo a v noci (když se vzbudí), tak ne. jak často se ti budí v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
31.8.13 19:57

@dandysek no budí se tak plus mínus 3-4 hodiny. Předevčírem ale co 2 ale to byla asi vyjímka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.9.13 11:20

Malému jsou dnes 2 měsíce a občas to v noci dělá taky, buď se u kojení kroutí a bolí ho bříško, když prdí a občas i zaplaká. A někdy sebou hrozně háže a kroutí se a je celkově neklidný, ale zdá se mi, že je to tím, že už je třeba hodně hladový a mrzutý, když už ho pak uchlácholím, tak během kojení po pár minutách se uklidní a hezky bumbá. Ještě mě napadá jestli krmíš lahvičkou, zkusila bych jinou značku než Nutrilon, je prý dost hutný a taky mi kamarádka říkala, že se opravdu u Nutrilonu nesmí krmit dříve než po 3 hodinách, jinak z toho děti bolí žaludek a ledviny to prý neumí tak rychle zpracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
1.9.13 19:55

@Hejskka Ahoj, malý právě když má hlad, tak když mu dám lahvičku, tak se uklidní a během krmení se zčne hrozně vrtět. My už Nutrilon právě nemáme, protože u toho hrozně křičel a teď máme Nestle. Malý baští co 3-4 hodiny, takže v době mezi krmením to nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová