Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale no taaak. Spíš mi přijde, že tím něco sleduješ ty, než on. ![]()
“Jeden chlápek” si tě odblokoval na messegneru a ty jsi z toho celou noc nespala. OK no tak mu napiš a dej si s nim schůzku, kde si to vyříkáte jako dva dospělí lidé. Nebo si ho zablokuj ty a kašli na něj. ![]()
@Anonymní píše:
Holky před třemi měsíci jsem se rozešla s jedním chlápkem. Nechci psát přímo důvod, bylo to prý nedorozumění. Špatně jsme se prý pochopili. Pak mi pořád tak různě psal, ale já toho měla dost. Byla jsem hodně naštvaná, chtěla jsem tu kapitolu uzavřít. Napsala jsem mu ať už mě nikdy nepíše, že je mi pak akorát hůř. Stihli jsme se ještě pohadat, pak si mě zablokoval. Na jeho pozdrav v reálným životě jsem nereagovala, začali jsme se ignorovat. A včera koukam do zpráv, odblokoval si mě. Nic mi zatím nenapsal. Celou noc jsem z toho nespala. Zajímalo by mě jak se má, ale na druhou stranu už tímhle pro mě zase něco otevřel. Nevim, mám si ho zablokovat? Napsat mu? Nebo čekat jestli napíše? Upřímně asi nejsem ani na nějaký kamarádeni zatím pripravena. Vím že řeším kraviny jako patnáctiletá, ale moc pro mě znamenal.
Ahoj,
a bylas na něj naštvaná, chtěla jsi tu kapitolu uzavřít, pohádali jste se… Věřím, že k tomu byly patřičné důvody. Pokud nepominuly, tak bych to nechal v minulosti a nechal na něm, zda kromě odblokování ještě napíše. Případně bych, až se příště potkáte, prostě odpověděl na pozdrav a zeptal se, jak se má.
@Anonymní píše:
Holky před třemi měsíci jsem se rozešla s jedním chlápkem. Nechci psát přímo důvod, bylo to prý nedorozumění. Špatně jsme se prý pochopili. Pak mi pořád tak různě psal, ale já toho měla dost. Byla jsem hodně naštvaná, chtěla jsem tu kapitolu uzavřít. Napsala jsem mu ať už mě nikdy nepíše, že je mi pak akorát hůř. Stihli jsme se ještě pohadat, pak si mě zablokoval. Na jeho pozdrav v reálným životě jsem nereagovala, začali jsme se ignorovat. A včera koukam do zpráv, odblokoval si mě. Nic mi zatím nenapsal. Celou noc jsem z toho nespala. Zajímalo by mě jak se má, ale na druhou stranu už tímhle pro mě zase něco otevřel. Nevim, mám si ho zablokovat? Napsat mu? Nebo čekat jestli napíše? Upřímně asi nejsem ani na nějaký kamarádeni zatím pripravena. Vím že řeším kraviny jako patnáctiletá, ale moc pro mě znamenal.
Miluje Te a chce s tebou byt az do smrti. Zasnubni diamant. prsten uz ceka.
@Cenarius píše:
Já mám dost![]()
![]()
fakt mě dokáže dostat do kolen, co někteří dokážou řešit a jaký šílený problém z toho dokáží vyrobit a kolik času tomu věnují
Tak sem nechoď, zabývej se rozkrýváním teorie relativity, což je daleko smysluplnější činnost a na emimi se vybodni. Co je pro tebe blbost, je pro někoho problém, popřípadě už jen to, že sem, byť i takovou kravinu, napíše, se mu uleví. Tak si nech ty patrony pro někoho jiného. ![]()
Pro zadavatelku: příčin to může mít několik, faktem je, že takové odblokování není „jen tak“. Kdybys m byla putna, popřípadě by s tebou nechtěl mít nic společného, nechal by tě v bloku a dál by to neřešil, popř. by zapomněl. Buď něco plánuje, ale to už by tě asi zkontaktoval, popřípadě usoudil, že bloknutí byla chyba, unáhlil se v nějaké slabší chvilce, nevidí ti proto na profil, neví co se v tvém životě děje, tak si tě odblokoval, aby měl přehled, ale jinak nic jiného neplánuje. Asi bych z toho nedělala závěry, prostě chce mít nějaké info, ale ve finále ani to nemusí nic znamenat. Co ve skutečnosti chceš aby se stalo? Aby se ozval?
@Dahliaa píše:
Ale no taaak. Spíš mi přijde, že tím něco sleduješ ty, než on.
Tak určitě, jinak by nezakládala téma, otázkou je co. Evidentně tu situaci nemá vůbec vyřešenou, tak si sama musí říci co od toho očekává a podle toho se zachovat. Z příspěvku mi vyznělo, že mu zadavatelka nějak ukřivdila, proto si jí možná asi i bloknul.
No já jsem si jednoho hocha kdysi zablokovala, když mi hodně ublížil, a bylo pro mě snadnější a bezpečnější, když mě nemohl kontaktovat. Pak jsem ho odblokovala pro případ, že by mi chtěl napsat, abych ho mohla poslat do (_!_)
to jsem před tím prostě nedokázala. On nakonec taky dumal, co za tím odblokováním bylo, pak mi napsal, jak mu jakože chybím a bla bla… A já ho poslala ke všem čertům do horoucích pekel, a celý jsem to v sobě uzavřela
Tolik jeden reálný důvod ke zrušení blokace.
Proč to udělal on, to ti neporadím. Ale nic hezkýho o d toho nečekej. Pokud nemáš sílu na to to ustát, blokni si ho sama.
@Pruhovaný_mýval píše:
No já jsem si jednoho hocha kdysi zablokovala, když mi hodně ublížil, a bylo pro mě snadnější a bezpečnější, když mě nemohl kontaktovat. Pak jsem ho odblokovala pro případ, že by mi chtěl napsat, abych ho mohla poslat do (_!_)to jsem před tím prostě nedokázala. On nakonec taky dumal, co za tím odblokováním bylo, pak mi napsal, jak mu jakože chybím a bla bla… A já ho poslala ke všem čertům do horoucích pekel, a celý jsem to v sobě uzavřela
Tolik jeden reálný důvod ke zrušení blokace.Proč to udělal on, to ti neporadím. Ale nic hezkýho o d toho nečekej. Pokud nemáš sílu na to to ustát, blokni si ho sama.
Děkuju holky. Co bych chtěla? Asi přesně co to píše mýval. Poslat dotyčného do pr… My jsme to ukončili spolu tak nějak rozhádaný, po smskach. I proto jsem ho pak začala ignorovat. Docela mi ublížil.
@hopsalka píše:
Tak určitě, jinak by nezakládala téma, otázkou je co. Evidentně tu situaci nemá vůbec vyřešenou, tak si sama musí říci co od toho očekává a podle toho se zachovat. Z příspěvku mi vyznělo, že mu zadavatelka nějak ukřivdila, proto si jí možná asi i bloknul.
On se takhle urážel pořád. Příčinou rozchodu byla jeho nerozhodnost. Pořád podle mě nevěděl co chce. Neustále mi předhazoval jeho ex, myslím si že on to sám v sobě neměl vyřešeny. Před pár dny jsem od někoho slyšela jak je do ní hrozně zamilovany. Ona teda vztah má jiny… Nechápu tuhle komedii. Dělal že mě zarlivku, přitom ji tam po odpolednech měl na vínu.. Nevím jestli mě podváděl.
@Anonymní píše:
On se takhle urážel pořád. Příčinou rozchodu byla jeho nerozhodnost. Pořád podle mě nevěděl co chce. Neustále mi předhazoval jeho ex, myslím si že on to sám v sobě neměl vyřešeny. Před pár dny jsem od někoho slyšela jak je do ní hrozně zamilovany. Ona teda vztah má jiny… Nechápu tuhle komedii. Dělal že mě zarlivku, přitom ji tam po odpolednech měl na vínu.. Nevím jestli mě podváděl.
Tak pak nevím, proč to tolik řešíš ale… Tak ho prostě pošli do pr…, když ti to pomůže a nech to být.
Proboha zablokuj ho, a začni trénovat mámvpičismus, aby si kvůli takovéhle blbosti nebyla tak rozhozená.
Prostě jste spolu byli, nehodili jste se k sobě, rozešli jste se a nazdar. Proč takováhla složitá dramata okolo ničeho?
@Cenarius píše:
Já mám dost![]()
![]()
fakt mě dokáže dostat do kolen, co někteří dokážou řešit a jaký šílený problém z toho dokáží vyrobit a kolik času tomu věnují
a pak tady k tomu nekdo prida “a jaky je znameni? Jestli je xxxx, tak ti to tak maji”
![]()
@Pudloslava píše:
tady svého času byly běžné dotazy „proč ses mi podívala na profil, co tím sleduješ?“
ja se vsem tady omlouvam, jestli jsem byl na jejich profilu. Nechci nikoho stalkovat, jen kdyz na mobilu posouvam diskusi dolu, tak muj neohrabany prst nekdy nekoho proklikne. Nic tum nesleduju ![]()
Celou noc jsi kuli tomu nespala?! Tohle je už fakt jinej level.
![]()