Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty žárlíš nebo máš obavy o její ledviny, močák a vaječníky? Píšeš, že ti to nevadí, tak jako pravý gentleman nos s sebou její delší svetřík a je to.
Příspěvek upraven 05.05.22 v 21:09
Ze jses troll a pac nemas uz sve napady na nove a nove clanky, inspiraci cerpas z dizkuzi odvedle, je tu diskuze, kde se okrajove resilo vyzyvave obleceni.
Nemas zac. ![]()
Příspěvek upraven 05.05.22 v 21:10
Kdyby jí byla zima, tak se obleče. Není to kojenec, co by potřeboval, aby ho oblékali jiní a dohlíželi, jestli jí není zima.
Jestli nejsi troll, tak ji nech žít. Ať se obléká podle sebe. Každý jsme jiný. Každý reagujeme na teplotu jinak a podle toho se oblékneme.
@Betty MacDonald píše:
A ty žárlíš nebo máš obavy o její ledviny, močák a vaječníky? Píšeš, že ti to nevadí, tak jako pravý gentleman nos s sebou její delší svetřík a je to.
Jemu nejde o její zdraví ale, že je oblečení vyzývavé. Podle mě žárlí.
Příspěvek upraven 05.05.22 v 21:16
@topazio píše:
Jemu nejde o její zdravý ale, že je oblečení vyzývavé. Podle mě žárlí.
To je téměř jisté. ![]()
@topazio píše:
Jemu nejde o její zdraví ale, že je oblečení vyzývavé. Podle mě žárlí.Příspěvek upraven 05.05.22 v 21:16
Je mi to jasný ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, nějakou dobu chodím s přítelkyní, jsme oba mladí, má hezkou postavu a je hezká a vše nám klape, ale všímám si, že se ráda obléká vyzívavě, nic bych proti tomu neměl, kdyby se tak neoblékala např teď když je venku 16 stupnu a poprchá, prijde mi že to dělá skoro až naschvál, nejde o to ze bych ji omezoval to vubec, jen je to divny vzhledem k tomu pocasi a tak dale, neustale rika jaky je ji teplo.Co vy na to?
Jestli ti jde o to, že se obléká vyzývavě a tobě se to nelíbí (což i chápu), tak bys měl zavzpomínat, co měla na sobě, když jsi se s ní seznámil? Vybral jsi si takovou, jakou jsi si vybral. Tohle jsi si měl dávno dobře promyslet. Teď s tím těžko něco uděláš.
Jsem kdysi měla podobného přítele. Přišel za mnou, že jeho máma říkala, že už jsem na ty krátké sukně stará a jestli se v nich už nestydím.
Bylo mi 24…
@Anonymní píše:
Zdravím, nějakou dobu chodím s přítelkyní, jsme oba mladí, má hezkou postavu a je hezká a vše nám klape, ale všímám si, že se ráda obléká vyzívavě, nic bych proti tomu neměl, kdyby se tak neoblékala např teď když je venku 16 stupnu a poprchá, prijde mi že to dělá skoro až naschvál, nejde o to ze bych ji omezoval to vubec, jen je to divny vzhledem k tomu pocasi a tak dale, neustale rika jaky je ji teplo.Co vy na to?
Teda já nevím. mne je vedro od mládí, už tři týdny nosím lodičky, hole nohy, sukni a krátké rukávy. Třeba to má stejné.
Ať si chodí oblíbená jak chce. Takhle chodí hodně lidí. Prostě je jim teplo.
Zdravím, nějakou dobu chodím s přítelkyní, jsme oba mladí, má hezkou postavu a je hezká a vše nám klape, ale všímám si, že se ráda obléká vyzívavě, nic bych proti tomu neměl, kdyby se tak neoblékala např teď když je venku 16 stupnu a poprchá, prijde mi že to dělá skoro až naschvál, nejde o to ze bych ji omezoval to vubec, jen je to divny vzhledem k tomu pocasi a tak dale, neustale rika jaky je ji teplo.
Co vy na to?