Milenec chce kvuli me opustit manzelku

5.5.22 01:45

Milenec chce kvuli me opustit manzelku

Dobry den,
Potakli jsme se poprve v praci, kdyz jsem nastoupila nove, hodne mi pomahal a byl mily a meli jsme toho hodne spolecneho. Od spolecneho hledani,,kesek” jsme se nejak proste dostali do postele, miloval svoji manzelku a deti, to jsem vedela a brala jsem to jako jednorazovku, jenze chemie zafungovala, na zacatku uprimne rekl, ze nechce manzelku opustit, oba jsme se dohodli, ze si uzijeme leto a na podzim na vsechno zapomeneme. Nestalo se tak. Nejak jsme se nedokazali rozejit, posledni dobou se me zacal ptat, jestli bych s nim nebydlela, ze opusti manzelku. Miluju ho, ale nechci aby nase poblouzneni znicilo jeho manzelstvi. Uz se s nim neschazim, domlouvala jsem mu aby zasel do poradny, aby vzal manzelku na vikend na vylet, aby proste na me zapomnel a pokusil se manzelstvi zachranit. Jenze tvrdi, ze uz manzelku nemiluje a nedokaze jiskru zazehna. jednou do telefonu brecel, ze me opravdu miluje a proc ho od sebe odhanim. Ma cenu ho dale drzet od sebe? Miluju ho, chtela bych s nim byt, ale jestli je jeho manzelstvi jeste zachranitelne, nechci mu pusobit dalsi skodu, ale jestli neni, nechci o neho prijit, co byste poradili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5752
5.5.22 04:23

Nj. To jsi fakt světice. Možná jsi s ním neměla spát už poprvé a nemusela jsi tohle řešit. :nevim:
Udělej službu jeho manželce a vem ho na milost. Ona se z toho oklepe a bude jí dobře, najde si někoho, kdo ho nemusí zasouvat do každé, se kterou najde společný zájem. Ty holt pak budeš mít doma někoho, kdo už má cejch podvodníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
5.5.22 04:34

:D dobrý, on je vlastně takový chudák největší z vás tří.
Jednou podvodník, vždycky podvodník. Jen si ho nech, manželka si najde lepšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
5.5.22 04:36

Je to slaby kus, nebrat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
5.5.22 05:11

Ahoj, ty jsi teda případ. Nezávazně si užívat a čekat, že to dobře dopadne. Ono až s ním budeš mít děti ty, tak bude nejspíš hledat kešky s jinou kolegyní. To nebude chlap pro život, ten se rychle zamiluje do jiné. Podlehl tobě, podlehne jiné. Tady vidíš, jak si udělat život těžším. Jeden čas super a pak rána do zdi. Buď trpí lidi okolo nebo ty.
Kdyby miloval manželku a děti, tak by s tebou netrávil tolik času. Svůj čas měl trávit s rodinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
5.5.22 05:21

Jen jestli ho ta manželka nevykopla a on teď nemá kam zasouvat :think: :think: opuštěný penis i láskou k milence zahoří…
Ale dost spekulací - zakladatelko, správně tušíš že ten hoch patří jinam než k tobě. Chceš trávit čas s jeho dětmi? Řešit jeho ex? Pokud si ho necháš, vstoupí ti do života i jeho minulost, nejen chemie. Tady bych byla tvrdá a utla kontakt. Jeho žena o vás ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
5.5.22 05:42

Stavět svoje štěstí na neštěstí druhých není dobrý nápad. Aby se to jednou neotočilo a nebyla si ty ta manželka, se kterou nemá ten jiskřivý náboj. On už děti má, teď jste spolu řešili jen ty příjemné věci. Umíš si představit trávit s jeho dětmi společné víkendy, navíc pokud budou děti tušit, že už nemají rodinu kvůli tobě? Starat se o děti i o něho? Pokud si bezdětná, tak bych do toho rozhodně nešla. Je mi líto dětí, ten čas, který tráví/trávil s tebou měl věnovat jim. Otec roku to teda není, manžel také ne. Chemie a zamilovanost do pár let vyprchá a co pak s takovým…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
5.5.22 06:02

@Martina2022 Jen si ho nech. Vaše láska je jediná opravdová, jedinečná a neopakovatelaná a s tebou se určitě nikdy jako úd nezachová, protože je to TAK JINÉ :P
Navíc mu manželka vlastně nikdy doopravdy nerouzuměla a nespal s ní už tak 15 let. Že je dětem deset a šest je jen detail.
S tebou je konečně sám sebou, kompletní, jiný, plný života.
Ale vážně, je to zoufalec, dala bych od něho ruce pryč a doufala, že se to manželka dozví ať jí taky odpadne z krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.5.22 06:28

@Martina2022
Ty bys chtěla žít s podvodníkem? I když proč ne když ty jsi podvodnice také.
Věřím že se každému všechno vrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
5.5.22 06:30

Rozsévač semene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
5.5.22 07:00

Udělej manželce službu a odtáhni ho. Tohle doma fakt nechceš. Ona si chvíli pobreči a pak si najde někoho, kdo je opravdu partner a ty budeš chvíli slavit a pak budeš pravděpodobně brečet stejně jako ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
5.5.22 07:04

@Martina2022
Alespoň ty jsi si zachovala zdravý rozum. On to očividně nezvládl.
Myslím, že bys měla najít někoho jiného. Jen tak pochopí, že je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
5.5.22 07:07

Tak když ji nemiluje, tak ať ji opustí i tak, ne? On chudák čeká, až ty mu to řekneš aby ji opustil, aby nebyl pak bezprizorní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
5.5.22 07:19

Se bavím, jak je tu vlastně jasne dané, Jakej je to podvodník apod..to vůbec nikdo nepripoustite, ze chlap/baba žije x let ve vztahu, nepodvadi, vztah není úplně ideální a on/ona se někde jinde zamilují, opustí své dosavadní a pak jsou dal s nekym jiným bez toho, aniž by ho podvádeli???
boze měla jsem docela na prd vztah, ale pořad jsem si říkala, ze to nějak zachranime..nakonec jsem se bezhlavě zamilovala, podvedla (libanim)následující týden mu to řekla a odešla za novým partnerem/nasledne manželem, se kterým jsme už 5 let a určitě nemam v plánu ho podvádět a podobne..vsichni tady píšete akorát o tom, ze nevěra prameni pouze z toho, ze je (většinou) chlap nevěrník co se otočí za každou sukni a podobne, ze chce jen zasunout apod..chapu, ze by mel byt vztah ukončen ještě před tím, než k necemu dojde s jinou osobou..ale proste to, ze někdo jednou ulitne z důvodu nespokojenosti ve vztahu (ač jsem to chtěla resit, nebyla ale ochota z druhé strany)a zamiluje se jinde, tak je automaticky do konce života proutnik??
Ano v tomto případě evidentně chlap ze začátku chtěl jen sex..to bych ho poslala k šipku..ale nelibi se mi tady ty diskuze kdy vlastně chlap je vzdycky proutnik a haj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
5.5.22 07:20

Miloval svou manželku, ale našel si štětku, co přestože to věděla, s ním lezla do postele. Je mi na zvracení z vás obou. Nejvíc z té kreautury, co ani nejde nazvat chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí