Dlouholetá zamilovanost

5.5.22 15:53

Dlouholetá zamilovanost

Zdravím ženy, před 3 lety jsem se začala bavit s klukem, se kterým se tak nějak znám už od dětství. Když jsme se spolu začali bavit, opravdu jsme si rozumněli, jenže jsem potkala jiného kluka, mého nynějšího přítele. Tento kamarád mě chtěl, jenže já začala s mým přítelem. Jsme spolu 3 roky a nejsem si jistá zda je to ten pravý, nepřijde mi to tak. Už několikrát se mi stalo, že jsem se s ním chtěla rozejít kvuli zmiňovanému kamarádovi. Poslední 3 roky na něj opravdu často myslím a říkám si jestli jsme se tehdy nerozhodla špatně. Jenže zásadní problém je ten, že si našel přítelkyni a já jsem z toho opravdu smutná a přeju si abysme spolu jednoho dne byli. Myslím, že když mi pořád přichází do života, že je to osud, ale jeste nepřišel ten správný čas.
Stalo se vám něco podobného? Děkuji a přeji hezky den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10251
5.5.22 16:10

Ahoj,
jo, myslím, že mnoho z nás má zkušenost, že má osoby, které se v našich životech dlouhodobě vyskytují, je tam vzájemný silný vztah a vše jako by směřovalo k tomu být párem, ale život zamíchá karty tak, že nikdy nenastane okamžik, kdy se to z obou strn potká.
A někdy je to dobře, protože to co funguje jako silná přátelská blízkost, by mohlo během pár dnů v partnerství odeznít. Přitom to jsou lidé, kteří jsou pro nás v životě velmi cení a i my pro ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
5.5.22 16:34

Víš co ono je to složitější. Kolikrát si člověk někoho ve svých představách, tak moc idealizuje, že je to od reality na hony daleko. A potom se klidně může stát, že to po letech s tím božským/božskou dáte dohromady. A ejhle máte vedle sebe člověka, který ani trochu neodpovídá vaší představě o ideálním partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13206
5.5.22 16:42

Jsi zamilovaná do své představy o něm a vůči tvému stávajícímu příteli je to dost nefér.
Je otázkou, co by bylo nejlepší řešení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
5.5.22 16:44

Ti ulítl záložní satelit.
To se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.5.22 17:38

Tak se rozejdi, kdyz to neni ono. Proste bud sama a uvidis.

S manzelem jsme se taky roky mijeli. Hlavne proto, ze jsme si to nedokazali na rovinu rict. Osud s tim nema nic spolecneho, ten za tebe jednat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.5.22 18:33

Ne není to osud. Prostě lituješ že sis nevzala Pištu Hufnágla.

Přestaň fantazírovat o tom, že dotyčný je tvůj osudový muž. Není, nic takového neexistuje, je to jen tvůj obranný mechanismus, aby sis nemusela přiznat, že nejsi spokojená, nebo to nedejbože nemusela řešit.

Jestli se trápíš v tom vztahu ve kterém jsi, tak to ukonči a srovnej se sama se sebou. Co bude pak, to se neví. Ale upínat se na vysněný blud který existuje jen v tvé hlavě je opravdu hloupost.

Stejně tak je hloupost se nerozcházet tam, kde to nefunguje, jen proto abys nebyla sama. Nebo z nefunkčního vztahu odcházet až poté, co partnera podvedeš s lepším objektem.

Ostatně to že fantazíruješ o někom jiném je vůči tomu stávajícímu dost nefér. Když budeš mít dost odvahy to ukončit, alepoň mu umožníš aby byl s někým lepším, kdo ho bude mít fakt rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
5.5.22 19:42

Řekni kamarádovi, co k němu cítíš. Pokud budete chtít být spolu, ukončíte současné vztahy a budete spolu. S manželem jsme se taky mnoho let přátelili, měli jiné vztahy, no a nakonec si to vyříkali a jsme spolu a od té doby jsem na jiného nepomyslela, klape nám to už skoro 10 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí