Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, měli jsme pár fajn rande, došlo i na sex.. a nakonec mi řekl, že můžeme být kamarádi, že to tam není. Mám to nechat úplně být nebo se třeba zkusit po čase ozvat? Po delší době mne někdo zaujal, byl ze seznamky, tak přemýšlím jestli je to definitivní nebo ne. Popravdě jsem se chovala přirozeně a ani se moc nesnažila…
Prosím anonym
Osobně bych se chlapovi, který by mi po sexu řekl, že můžu být kamarádka, už neměla potřebu ozývat.
Nejspíš i někoho má a chtěl si jen užít. Na takové kamarádství se raději vykašli.
@Anonymní píše:
Ahoj, měli jsme pár fajn rande, došlo i na sex.. a nakonec mi řekl, že můžeme být kamarádi, že to tam není. Mám to nechat úplně být nebo se třeba zkusit po čase ozvat? Po delší době mne někdo zaujal, byl ze seznamky, tak přemýšlím jestli je to definitivní nebo ne. Popravdě jsem se chovala přirozeně a ani se moc nesnažila…
Prosím anonym
Nestojí o tebe, a asi ani nikdy nestál, šlo mu nejspíš jen o sex. Kdyby to tam nebylo a chtěl vztah, tak s tebou do postele nevleze. Pojzd chce jen sex, je mu jedno, co tam je nebo není, líbit se mu samozřejmě musíš, ale pro vztah to nestačí.
Rozhodně bych se neponižovala ozývánin se
@Anonymní píše:
Prosím anonym
Byla si zadni vratka, ma jinou
Když on nechce, tak ty asi nic moc nezmuzes. Takže nechat byt ![]()
Kamarádi byt sice můžete, ale to by nevyhovovalo tobe, jak tak čtu, takže tím padá i tahle možnost.
Ne. Nevnucuj se, nechce být ani kamarád, maximálně si tě chce nechat v adresáři, až bude jednou hodně nadrženej a žádná jiná mu nedá.
To fakt nemáš za potřebí. To bude mistr co ví, že mu to na seznamce jde a šukká sériově. (doufám že pouze s kondomem)
A začni hledat takové zájmy, co tě budou bavit a kde se budou vyskytovat i muži co je baví to samé, abyste se seznamovali přirozeněji-
No, po takovym „komplimentu“ bych se na nej spis snazila zapomenout…pokud se ozves, mohl by te vninat jako vterku ![]()
@Anonymní píše:
Prosím anonym
Ahoj,
nemusí to být definitivní, ale moc naděje bych k tomu neupínal. Pokud to byl fajn člověk, tak bych to kamarádství asi zkusil, ale pozor, aby tím kamarádstvím nemyslel něco jiného, než ty.
Osobně bych po sexu nabídku „kamarádství“ vnímala spíš jako urážku
takže bych bych si ho vymazala ze seznamu a nazdar..
doufám, že měl kondom, aby sis neodnesla od seznamkového čilouše nějakou pěknou památku..
@Anonymní píše:
Prosím anonym
Nekamarádím se s někým, s kým spím. Takže bych v tom nepokračovala.
Rozhodně bych se neponižovala tím, že se budu připomínat někomu, kdo o mě nestojí. Je jasné, že to, co po tobě chtěl, už získal. A o víc rozhodně nestojí, bylas jen ten pověstný zářez.
A ani to kamarádství nevidím růžově, tyhleti seznamkoví lovci si pod kamarádstvím představují něco jiného než třeba já. (rozuměj nechám si ji v seznamu pro případ nouze)
Jestli po jednom sexu ví, že to tam není, tak ho pošli do háje. Není čas ztrácet čas s někým, kdo nemá zájem.
A určitě nestojíš o to, aby Tě příležitostně vyvenčil, když zrovna nemá nikoho lepšího po ruce.
Já chápu to, že Ti sednul, ale zruš veškeré kontakty s ním. Nemá to cenu a jen se budeš víc trápit.
No děkuju, známý se kterým bych občas někam vyrazila by se mi hodil… sex bez vztahu neprovozuju… a děkuju samozřejmě zdraví na 1. místě… takže napsat jestli někam nevyrazí teda moudré není … no jo no
Prosím anonym