Kritika od EX - prsa

Anonymní
6.5.22 06:30

Kritika od ex - prsa

Ukončila jsem 2 letý vztah s partnerem, do kterého jsem byla hodně zamilovaná, zažili jsme spolu dost hezkého. V posteli nám to klapalo, vždy mi velmi lichotil, pěl ódy na moje prsa i celé tělo..já však po čase zjistila, že mimo mě udržuje vztah ještě se svou bývalou a dokonce totálně na tajno i s její sestrou!! To byl šok a rozhodla jsem se to ukončit. Velmi rychle si za mě našel náhradu-holku drobnou hubenou s malýma prsama, dost opak mě. No a k věci- nudím se, pročítám si tak na ig nahodou nejakou chlapskou diskuzi na téma,,velká prsa,, a uvidim tam v tom vlaknu jeho profilovku a komentar,,holku s velkyma kozama jsem měl a bylo to ok jen v podprsence, jinak jak rozteklé bláto,, 8o pichlo mě z toho u srdce a popravdě mám teď sebevědomí totálně na bodu mrazu a myslím že už se nikdy před nikym nesvleknu. Vážně se mě to dotklo, jako jasně když jsou velká prsa tak holt malokdy jsou úplně pevná, ale stejně jsem si vždy myslela že jsou ok a není to zas tak hrozné…přemýšlím jestli ho s tím nějak konfrontovat, dát mu echo že jsem to četla a mrzí mě to, třeba aby se v něm aspoň hnulo svědomí…nebo jsem naivní a fakt je to takový idiot a nemám se s tím zaobirat? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4962
6.5.22 06:39

Jestli udržoval paralelní vztahy se třema ženama zároveň, tak se v něm dost těžko hne svědomí.. hoď to za hlavu. Někteří chlapi si nevidí do pusy a každýmu se líbí něco jiného. Řekla bych si, že je to blbec a že je dobře, že jsem se ho zbavila. De*ila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
6.5.22 06:39

Neřeš, nepátrej. Akorát sis ublížila. Velká prsa jsou prostě prsa, co podléhají gravitaci. Já mám 4 a je mi 41. Naštěstí byla ke mě příroda hodná a tak je mám pořád pěkná a to jsem kojila dvě děti velmi dlouho. Ale po ukončení kojení u mladšího, jsem měla tajy hrozný pocit, měla jsem je opravdu ošklivá. Naštěstí se mi to po roce cca srovnalo. Zase se jejich tvar a plnost ustálil.
Chlapi jsou idioti. I jim poklesá často třeba šourek věkem. Vím o čem mluvím. Klidně bych do toho vlákna něco takového napsala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
6.5.22 06:40
@alisekR píše:
Neřeš, nepátrej. Akorát sis ublížila. Velká prsa jsou prostě prsa, co podléhají gravitaci. Já mám 4 a je mi 41. Naštěstí byla ke mě příroda hodná a tak je mám pořád pěkná a to jsem kojila dvě děti velmi dlouho. Ale po ukončení kojení u mladšího, jsem měla tajy hrozný pocit, měla jsem je opravdu ošklivá. Naštěstí se mi to po roce cca srovnalo. Zase se jejich tvar a plnost ustálil.
Chlapi jsou idioti. I jim poklesá často třeba šourek věkem. Vím o čem mluvím. Klidně bych do toho vlákna něco takového napsala. :mrgreen:

Já se lekla, že máš čtyři prsa 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9028
6.5.22 06:42
@ProfZav píše:
Já se lekla, že máš čtyři prsa 🙈
:mrgreen: jo jsem mutant
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42464
6.5.22 06:46

Nad takovýho idiota, co nemá ani svědomí, bych se povznesla. Chápu, že tě to ranilo, na druhou stranu existuje řada mužů, co mají velké měkké poprsí v oblibě. Nic bych si z toho nedělala, zrovna tento vůl za to rozhodně nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
6.5.22 06:48

Ne, nepiš mu nic. Ono je taky dost možné že ani nemyslel tebe. Proč si to vůbec myslíš? Chlapec zní spíš jako pěkný de.il,tak proč by tě měl zajímat jeho názor? Proč bys mu měla psát, že tě něco mrzí a čekat ještě vysvětlování a omluvy? Ještě se ti vysmeje, že jej sleduješ. Buď silná a nech to být a zapracuj na svém sebevědomí. Říkáš o sobě, že jsi hezká, na tom se nic nemění. Rozhodně u takových primitivů se nehne žádný svědomí, nebo se snad hnulo, když tě podváděl? Spíš tu novou přítelkyni polituj v duchu, že možná se dočká taky toho co ty a buď ráda jak to dopadlo a měj se ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.5.22 06:50

Takový lidi svědomí nemaji. Do mě si kopl jeden týpek co mě chtěl X let. Když jsem se s ním jednou vyspala, nezapomněl dodat proč nenosim podprsenku? Jo že aha, lentilky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
22566
6.5.22 06:51
@Anonymní píše:
Ukončila jsem 2 letý vztah s partnerem, do kterého jsem byla hodně zamilovaná, zažili jsme spolu dost hezkého. V posteli nám to klapalo, vždy mi velmi lichotil, pěl ódy na moje prsa i celé tělo..já však po čase zjistila, že mimo mě udržuje vztah ještě se svou bývalou a dokonce totálně na tajno i s její sestrou!! To byl šok a rozhodla jsem se to ukončit. Velmi rychle si za mě našel náhradu-holku drobnou hubenou s malýma prsama, dost opak mě. No a k věci- nudím se, pročítám si tak na ig nahodou nejakou chlapskou diskuzi na téma,,velká prsa,, a uvidim tam v tom vlaknu jeho profilovku a komentar,,holku s velkyma kozama jsem měl a bylo to ok jen v podprsence, jinak jak rozteklé bláto,, 8o pichlo mě z toho u srdce a popravdě mám teď sebevědomí totálně na bodu mrazu a myslím že už se nikdy před nikym nesvleknu. Vážně se mě to dotklo, jako jasně když jsou velká prsa tak holt malokdy jsou úplně pevná, ale stejně jsem si vždy myslela že jsou ok a není to zas tak hrozné…přemýšlím jestli ho s tím nějak konfrontovat, dát mu echo že jsem to četla a mrzí mě to, třeba aby se v něm aspoň hnulo svědomí…nebo jsem naivní a fakt je to takový idiot a nemám se s tím zaobirat? :roll:

Nevím, co bys mu na to chtěla jako napsat, navíc do veřejné diskuse :nevim:.
Můžeš ho konfrontovat osobně, ale já bych se na to vykašlala, akorát se ztrapníš a budeš působit jak zhrzená zoufalka. Pomyslela bych si něco o idiotovi, zasmála se mu a šla dál.

No a holt si uvědom, že ne každý má rád velký prsa. Jednomu ex jsem řekla, že jsou moje, mám je ráda a zmenšit si je nenechám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.5.22 06:51

Jak píšou holky, nic si z toho nedělej, a buď ráda, že už spolu nejste. Evidentně to není žádnej charakter (3 paralelní vztahy, navíc se sestrama 8o ), takže by mě nějaký jeho kydy fakt nechaly chladnou. A ani bych tan nic nepsala, je to zbytečný plýtvání energií.

Buď v klidu, stále se najde dost mužů, kteří mají velká prsa rádi, a navíc chápou, že málokdy jsou ultrapevná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.5.22 06:52
@mackA159 píše:
Takový lidi svědomí nemaji. Do mě si kopl jeden týpek co mě chtěl X let. Když jsem se s ním jednou vyspala, nezapomněl dodat proč nenosim podprsenku? Jo že aha, lentilky. :roll:

Deb.il :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
6.5.22 06:54
@Kockazvysocan píše:
Nevím, co bys mu na to chtěla jako napsat, navíc do veřejné diskuse :nevim:.
Můžeš ho konfrontovat osobně, ale já bych se na to vykašlala, akorát se ztrapníš a budeš působit jak zhrzená zoufalka. Pomyslela bych si něco o idiotovi, zasmála se mu a šla dál.No a holt si uvědom, že ne každý má rád velký prsa. Jednomu ex jsem řekla, že jsou moje, mám je ráda a zmenšit si je nenechám.

No tak jestli chlapec nemá rád velká prsa, tak pak teda nechápu, proč by si s ní začínal :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
6.5.22 06:55
@OpportunityNox píše:
Deb.il :roll:

Tak má pravdu. :lol: Dvě děti, jsem hodně hubená, drobná. Holt mám hrudník jak malý dítě… Věšet se z toho nepůjdu, a huntovat se plastikami taky nebudu. Cejtim se hezká i se svým nic. :palec:

• Citovat
  • Upravit
6956
6.5.22 06:57
@mackA159 píše:
Tak má pravdu. :lol: Dvě děti, jsem hodně hubená, drobná. Holt mám hrudník jak malý dítě… Věšet se z toho nepůjdu, a huntovat se plastikami taky nebudu. Cejtim se hezká i se svým nic. :palec:

Tak tady ale nejde o nějakou pravdu. Prostě to je deb. ilní, někomu takhle komentovat tělo. A ještě takhle stupidně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
6.5.22 06:58

Spíš je chlapec zhrzenej, žes ho koupila do pr… tak se snaží dělat machra. Navic pokud ta holka je prkno tak to tam mohl napsat kvůli ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí