Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@OpportunityNox píše:
No tak jestli chlapec nemá rád velká prsa, tak pak teda nechápu, proč by si s ní začínal![]()
Můj expřítel si se mnou začal,, když jsem byla docela silná, i přesto, že má rád vychrtliny. Prý kvůli sympatiím a mé povaze. Neopomněl to párkrát zdůraznit. No pto mě to byl aspoň motivační faktor konečně zhubnout… Ve finále jsme se rozešli z jiných důvodů.
A k zakladatelce… Pokud má velký prsa rád, proč by si teď našel hubenou bez prsou?
. Jen o tom to není
@Anonymní píše:
Ukončila jsem 2 letý vztah s partnerem, do kterého jsem byla hodně zamilovaná, zažili jsme spolu dost hezkého. V posteli nám to klapalo, vždy mi velmi lichotil, pěl ódy na moje prsa i celé tělo..já však po čase zjistila, že mimo mě udržuje vztah ještě se svou bývalou a dokonce totálně na tajno i s její sestrou!! To byl šok a rozhodla jsem se to ukončit. Velmi rychle si za mě našel náhradu-holku drobnou hubenou s malýma prsama, dost opak mě. No a k věci- nudím se, pročítám si tak na ig nahodou nejakou chlapskou diskuzi na téma,,velká prsa,, a uvidim tam v tom vlaknu jeho profilovku a komentar,,holku s velkyma kozama jsem měl a bylo to ok jen v podprsence, jinak jak rozteklé bláto,,pichlo mě z toho u srdce a popravdě mám teď sebevědomí totálně na bodu mrazu a myslím že už se nikdy před nikym nesvleknu. Vážně se mě to dotklo, jako jasně když jsou velká prsa tak holt malokdy jsou úplně pevná, ale stejně jsem si vždy myslela že jsou ok a není to zas tak hrozné…přemýšlím jestli ho s tím nějak konfrontovat, dát mu echo že jsem to četla a mrzí mě to, třeba aby se v něm aspoň hnulo svědomí…nebo jsem naivní a fakt je to takový idiot a nemám se s tím zaobirat?
Bych ho neřešila.
Ve veřejné diskusi si může psát co chce a zřejmě ten vztah tak vážně nebral, když píchal další dvě.
Přestat ho stalkovat po IG atd. a najít si někoho jiného… ![]()
@free333 píše:
Bych ho neřešila.Ve veřejné diskusi si může psát co chce a zřejmě ten vztah tak vážně nebral, když píchal další dvě.
Přestat ho stalkovat po IG atd. a najít si někoho jiného…
Přesně to jsem ještě chtěla napsat. Mnohem víc by mě ranilo, že měl ještě další 2.
Hele on může psát do diskuzí i žvásty, jen aby byl zajímavý, vůbec to tak nemusel myslet nebo se tim vyrovnává s rozchodem. Určitě bych to nechala teď být, ač chápu, že se tě to dotklo.
@Kockazvysocan píše:
Můj expřítel si se mnou začal,, když jsem byla docela silná, i přesto, že má rád vychrtliny. Prý kvůli sympatiím a mé povaze. Neopomněl to párkrát zdůraznit. No pto mě to byl aspoň motivační faktor konečně zhubnout… Ve finále jsme se rozešli z jiných důvodů.A k zakladatelce… Pokud má velký prsa rád, proč by si teď našel hubenou bez prsou?. Jen o tom to není
No jasný… U něj to bude nejspíš o tom, že mu jedna nestačí…
Ale je fakt, že jeden můj ex taky preferoval štíhlé, a začali jsme si spolu, když jsem byla docela oplácaná, asi hormony, zamilovanost do držela. Ale časem jsem pochopila, že vlastně vůbec nejsem jejo typ. A pak rozchod taky z úplně jiných důvodů, takže podobně jako u tebe.
Tak asi jo, něco na tom bude, ale u zakladatelky mi ten týpek přijde natolik povrchní (plus hovado), že mi tam moc nezapadá, že by si s ní začal kvůli sympatiím
no ale možný je vše…
@Nika079 píše:
Hele on může psát do diskuzí i žvásty, jen aby byl zajímavý, vůbec to tak nemusel myslet nebo se tim vyrovnává s rozchodem. Určitě bych to nechala teď být, ač chápu, že se tě to dotklo.
To jo, no. Silácký řeči ![]()
Ono těch vysvětlení může být vícero. Já jsem třeba horňák jak poleno, vždycky se mi líbily vyvinutější holky krev a mlíko. Ale vždycky když s nějakou na věc přišlo, tak to byla holka pomalu s chlapeckou figurou, protože jsme si seděli povahově, což bylo důležitější. Protože nejsem hovado, a protože jsem si ji vybral kvůli jiným věcem, tak jí nebudu říkat, že má malý prsa na můj vkus. Být mám názor opačný. Bohužel tady chlapec od zakladatelky, kromě toho, že je to promiskuitní pablb, má taky v hlavě vymeteno, protože si neuvědomuje, že si jeho názory může kdekdo přečíst. Ale, zakladatelko, to nic nemění na tom, že chyba není v tobě a pro nějakýho slušnýho chlapa bude tvůj hrudník naopak požehnání, tak nevěš hlavu, protože v tom to stejně není.
Zakladatelko
![]()
Teď jsi zraněná, ale potřebuješ se naučit neodvozovat svojí hodnotu a sebevědomí od toho, co si o Tobě myslí ostatní. Navíc ještě de. ilní prolhaný ex bez špetky svědomí a aspoň náznaku charakteru.
Tvůj budoucí partner jistě víc ocení, když si s ním bez studu budeš užívat sex a bez ostychu se mu ukazovat, než když se před ním budeš schovávat, budeš celá ztuhlá a úzkostná a v hlavě Ti místo příjemných prožitků pojedou scénáře, jestli nevypadáš blbě, jestli si nemyslí, že jsi hrozná atd. atd. Řeknu Ti tajemství - žádná žena není dokonalá a každá, úplně každá prsa se mohou stát terčem kritiky. Malá bývají sice pevná, ale zase jsou prostě malá, velká prostě mnohem více podléhají gravitaci. Většina žen má prsa nesouměrná, často nemají dokonalý tvar. Dokonalý tvar mají silikonová, ale na to chlapi zase pindají, že jsou lepší přírodní. Prostě určitým způsobem v tomhle nemůžeš nikdy vyhrát, a nebo to přijmeš, jak to je
a máš vyhráno nafurt. Máš s největší pravděpodobností velmi krásná prsa - hledej člověka, co je bude milovat a obdivovat, ale co by Tě zároveň miloval a obdivoval, i kdybys o ně třeba přišla. Držím palce ![]()
Netrap se tím, je to fakt idiot. Nenech si těma kecama srazit sebevědomí, velká prsa jsou na ženách hezká a určitě po tobě chlapi slintají. Já mám taky velký a spousta chlapů i po letech nezná můj obličej, takže taková hrůza to jistě není. ![]()
@bjetuschka píše:
Netrap se tím, je to fakt idiot. Nenech si těma kecama srazit sebevědomí, velká prsa jsou na ženách hezká a určitě po tobě chlapi slintají. Já mám taky velký a spousta chlapů i po letech nezná můj obličej, takže taková hrůza to jistě není.
Přesně to samý mám já, prsa na první dobrou ![]()
A proc si to vztahujes na sebe? Nebyla jsi jeho jedina
kdyz byl s tebou, tahl to s dalsima dvema, kdovi s kolika predtim, a kdovi s kolika podvadi ted soucasnou.
Vykašli se na to a promiň, ten kur. vník vubec nemusel psat o tobe… kazdopadne bud rada, ze ses ho zbavila
Prosim te, vzdyt je to normalni ubozak. Vubec to neres. Bez tak to napsal, kvuli te svoji nove, aby ji lichotil.
Tenhle clovek ocividne rekne komukoliv, cokoliv, jen aby ho druzi meli radi a aby s nima mohl manipulovat.
Bud rada, ze je to za tebou. mela by sis ten jeho facebook zabukovat.
Vůbec si tím nelam hlavu, snad by tě neurazil takovej omezenec, kterej táhne paralelní vztah se 3 ženami??
Kdybych chtěla být hodně zlá, napíšu mu do toho vlákna pod svou profilovkou něco jako „pořád lepší velká měkká prsa, než malej měkkej pinďourek“ ![]()