Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si nevybereš. Jen málo žen je se svými prsy spokojeno. Buď jsou moc velká a “rozkydlá” nebo moc malá - “lentilky pod kobercem”. Opravdu málo žen má pěkné pevné dobře tvarované trojky. Já mám prsa malá, nikdy mě to nijak extra netrápilo, ale taky mi v paměti zůstane, když mi asi ve 14 nějaký chlap na koupališti řekl “nerostou, co?” ![]()
Každopádně, pokud pominu plastickou operaci (ať už zvětšení nebo zmenšení), žena by se měla naučit pracovat s tím, co má. V oblečení se dají každá prsa “upravit” tak, aby vypadala dobře. A bez oblečení to vidí jen partner. A tvůj bývalý - sice to, co napsal, je hrozné, ale na druhou stranu, k tobě byl vždy taktní a lichotil ti, nikdy ti nic špatného na prsa do očí neřekl. To bych třeba nakonec i dokázala ocenit.
Jinak, mně v tomto hodně pomohlo mít děti. Uvědomila jsem si, že hlavní účel má prsa splnila - kojila jsem s nimi děti ![]()
@Anonymní píše:Že si slova notorického sukničkáře bereš k srdci… Máme prsa. Každá je má jiná. Až potkáš rozumného muže, bude rád, že prsa máš. Odlišuje nás to od mužů
Ukončila jsem 2 letý vztah s partnerem, do kterého jsem byla hodně zamilovaná, zažili jsme spolu dost hezkého. V posteli nám to klapalo, vždy mi velmi lichotil, pěl ódy na moje prsa i celé tělo..já však po čase zjistila, že mimo mě udržuje vztah ještě se svou bývalou a dokonce totálně na tajno i s její sestrou!! To byl šok a rozhodla jsem se to ukončit. Velmi rychle si za mě našel náhradu-holku drobnou hubenou s malýma prsama, dost opak mě. No a k věci- nudím se, pročítám si tak na ig nahodou nejakou chlapskou diskuzi na téma,,velká prsa,, a uvidim tam v tom vlaknu jeho profilovku a komentar,,holku s velkyma kozama jsem měl a bylo to ok jen v podprsence, jinak jak rozteklé bláto,,pichlo mě z toho u srdce a popravdě mám teď sebevědomí totálně na bodu mrazu a myslím že už se nikdy před nikym nesvleknu. Vážně se mě to dotklo, jako jasně když jsou velká prsa tak holt malokdy jsou úplně pevná, ale stejně jsem si vždy myslela že jsou ok a není to zas tak hrozné…přemýšlím jestli ho s tím nějak konfrontovat, dát mu echo že jsem to četla a mrzí mě to, třeba aby se v něm aspoň hnulo svědomí…nebo jsem naivní a fakt je to takový idiot a nemám se s tím zaobirat?
@Anonymní píše:
Ukončila jsem 2 letý vztah s partnerem, do kterého jsem byla hodně zamilovaná, zažili jsme spolu dost hezkého. V posteli nám to klapalo, vždy mi velmi lichotil, pěl ódy na moje prsa i celé tělo..já však po čase zjistila, že mimo mě udržuje vztah ještě se svou bývalou a dokonce totálně na tajno i s její sestrou!! To byl šok a rozhodla jsem se to ukončit. Velmi rychle si za mě našel náhradu-holku drobnou hubenou s malýma prsama, dost opak mě. No a k věci- nudím se, pročítám si tak na ig nahodou nejakou chlapskou diskuzi na téma,,velká prsa,, a uvidim tam v tom vlaknu jeho profilovku a komentar,,holku s velkyma kozama jsem měl a bylo to ok jen v podprsence, jinak jak rozteklé bláto,,pichlo mě z toho u srdce a popravdě mám teď sebevědomí totálně na bodu mrazu a myslím že už se nikdy před nikym nesvleknu. Vážně se mě to dotklo, jako jasně když jsou velká prsa tak holt malokdy jsou úplně pevná, ale stejně jsem si vždy myslela že jsou ok a není to zas tak hrozné…přemýšlím jestli ho s tím nějak konfrontovat, dát mu echo že jsem to četla a mrzí mě to, třeba aby se v něm aspoň hnulo svědomí…nebo jsem naivní a fakt je to takový idiot a nemám se s tím zaobirat?
Kdyby Tě chtěl urazit, vpálil by Ti to napřímo. To se ale nestalo, tak to neřeš. Já jsem se takhle napřímo dozvěděla něco mnohem horšího, ale věděla jsem, že mě dotyčný potřeboval ponížit, tak jsem to hodila za hlavu.
Navíc si myslím, že to lidi dost často v komentářích přehánějí.
@Anonymní píše:
To, co jeden kritizuje, je pro jiného dokonalé. Takže nech to být, jeho vyjádření říká mnohem víc o něm, než o tvém těle. Jsem si jistý, že on nemá tělo zcela dokonalé a byl by bez sebe, kdyby ho na to někdo upozornil, ale asi bych se jen usmál nad tím, jak je hloupý, a šel si svou cestou dál.
Svědomí bych neřešila, spis bych mu řekla, že jeho nadobicko není žádná hit paráda a často sis myslela u toho na jiného ![]()
@someargue píše:
Svědomí bych neřešila, spis bych mu řekla, že jeho nadobicko není žádná hit paráda a často sis myslela u toho na jiného
@OpportunityNox píše:
Tak tady ale nejde o nějakou pravdu. Prostě to je deb. ilní, někomu takhle komentovat tělo. A ještě takhle stupidně
To máš pravdu. Hulvátství schovával za prý uprimnost. ![]()
@Anonymní píše:
pro jednoho bláto, druhý to bude milovat. Neřeš to, pro dalšího budeš krásná a naopak se mu tvoje prsa budou líbit ![]()
@Thomassss píše:
To si nevybereš. Jen málo žen je se svými prsy spokojeno. Buď jsou moc velká a “rozkydlá” nebo moc malá - “lentilky pod kobercem”. Opravdu málo žen má pěkné pevné dobře tvarované trojky. Já mám prsa malá, nikdy mě to nijak extra netrápilo, ale taky mi v paměti zůstane, když mi asi ve 14 nějaký chlap na koupališti řekl “nerostou, co?”
Každopádně, pokud pominu plastickou operaci (ať už zvětšení nebo zmenšení), žena by se měla naučit pracovat s tím, co má. V oblečení se dají každá prsa “upravit” tak, aby vypadala dobře. A bez oblečení to vidí jen partner. A tvůj bývalý - sice to, co napsal, je hrozné, ale na druhou stranu, k tobě byl vždy taktní a lichotil ti, nikdy ti nic špatného na prsa do očí neřekl. To bych třeba nakonec i dokázala ocenit.
Jinak, mně v tomto hodně pomohlo mít děti. Uvědomila jsem si, že hlavní účel má prsa splnila - kojila jsem s nimi děti
Někteří chlapi, ať mladí nebo stáří, si nevidí do huby a neuvědomují si, jak tohle může holku, kór v dospívání, poznamenat
jak kdyby za to někdo mohl… Taky se nesmejeme jejich pindikum a že někdy jsou k smíchu
na takové id.oty je třeba se povznést ![]()
@Barevné klubíčko píše:
Někteří chlapi, ať mladí nebo stáří, si nevidí do huby a neuvědomují si, jak tohle může holku, kór v dospívání, poznamenatjak kdyby za to někdo mohl… Taky se nesmejeme jejich pindikum a že někdy jsou k smíchu
![]()
na takové id.oty je třeba se povznést
Je to tak!!!
Hele, ten chlap žádné svědomí nemá, když vedl paralelzne vztahy se třemi ženami. Kašli na něho. Když mu napíšeš něco ve stylu „měl by ses nad sebou zamyslet“, tak se ti jen vysměje a bude tě mit za zoufalku, která na něho žárlí. On fakt nebude mít žádnou sebereflexi. Když mu to v diskusi vrátíš v podobném duchu („ty ho máš malýho a měkkýho“), tak se jen snížíš na jeho úroveň…úroveň deb.ila. buď ráda, že už s ním nejsi, a zapracuj na sobě a svém sebevědomí.
@mackA159 píše:
To máš pravdu. Hulvátství schovával za prý uprimnost.
To dělají hulváti často. A ještě mají za to, jak je to šlechetné ![]()
Na me rval ex na sidlisti pod barakem, ze mam hnusny prsa. To je teprv zuzo.
Vedel, ze je to muj mindrak uz od puberty. Proste chtel jen ublizit co nejvic a vytahl toto. Prezila jsem to, kanalama jsem taky nechodila, protoze ten, co by se mel stydet, byl on. (Anonym, jeho zena tu chodi a bude vedet, ze jde o me)
Ten tvuj bude podobny zmetek. Navic s jeho zahybanim, kdovi o kom vubec mluvil.
A takovemu se spis vysmat. Hlavne mu nepis.