Proč si mě odblokoval?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7640
6.5.22 16:58

@hopsalka Tobě to přijde jako vážný problém? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
6.5.22 17:00
@Anonymní píše:
@hopsalkaDěkuju holky. Co bych chtěla? Asi přesně co to píše mýval. Poslat dotyčného do pr… My jsme to ukončili spolu tak nějak rozhádaný, po smskach. I proto jsem ho pak začala ignorovat. Docela mi ublížil.

No tak proč ho ještě jednou posílat do pr…?
Si ho zablokuj Ty a je pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7640
6.5.22 17:01
@Anonymní píše:
@hopsalkaDěkuju holky. Co bych chtěla? Asi přesně co to píše mýval. Poslat dotyčného do pr… My jsme to ukončili spolu tak nějak rozhádaný, po smskach. I proto jsem ho pak začala ignorovat. Docela mi ublížil.
No tak proč ho ještě jednou posílat do pr…?
Si ho zablokuj Ty a je pokoj.
@opulus píše:
Tak si ho zablokuj ty… :nevim:

Než jsem sem dočetla, napsala jsem to samý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
6.5.22 17:15

Já nevím, co se tak divíte. Prostě když mě naštval, ranil… chlap, tak chci, aby přilezl, nasypal si popel na hlavu a já ho teprve pak mohla poslat do…
Zakladatelko, zatím bych vyčkala, jestli to udělá, a pokud ne, taky bych se zdržela jakékoli komunikace. Pokud z toho nemáš vyjít jako královna, nestojí to za to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.22 17:58
@Sedmnactnulajedna píše:
Já nevím, co se tak divíte. Prostě když mě naštval, ranil… chlap, tak chci, aby přilezl, nasypal si popel na hlavu a já ho teprve pak mohla poslat do…
Zakladatelko, zatím bych vyčkala, jestli to udělá, a pokud ne, taky bych se zdržela jakékoli komunikace. Pokud z toho nemáš vyjít jako královna, nestojí to za to. :kytka:
:lol: nebudu lhát. Mas pravdu :?
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí