Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@hopsalkaDěkuju holky. Co bych chtěla? Asi přesně co to píše mýval. Poslat dotyčného do pr… My jsme to ukončili spolu tak nějak rozhádaný, po smskach. I proto jsem ho pak začala ignorovat. Docela mi ublížil.
No tak proč ho ještě jednou posílat do pr…?
Si ho zablokuj Ty a je pokoj.
@Anonymní píše:No tak proč ho ještě jednou posílat do pr…?
@hopsalkaDěkuju holky. Co bych chtěla? Asi přesně co to píše mýval. Poslat dotyčného do pr… My jsme to ukončili spolu tak nějak rozhádaný, po smskach. I proto jsem ho pak začala ignorovat. Docela mi ublížil.
@opulus píše:
Tak si ho zablokuj ty…
Než jsem sem dočetla, napsala jsem to samý ![]()
Já nevím, co se tak divíte. Prostě když mě naštval, ranil… chlap, tak chci, aby přilezl, nasypal si popel na hlavu a já ho teprve pak mohla poslat do…
Zakladatelko, zatím bych vyčkala, jestli to udělá, a pokud ne, taky bych se zdržela jakékoli komunikace. Pokud z toho nemáš vyjít jako královna, nestojí to za to. ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Já nevím, co se tak divíte. Prostě když mě naštval, ranil… chlap, tak chci, aby přilezl, nasypal si popel na hlavu a já ho teprve pak mohla poslat do…
Zakladatelko, zatím bych vyčkala, jestli to udělá, a pokud ne, taky bych se zdržela jakékoli komunikace. Pokud z toho nemáš vyjít jako královna, nestojí to za to.