Proč tolik holek chce studovat dentální hygienu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
nezávidím, nicméně dentální hygienistku si budu vybírat podle profesionality a ne podle toho, zda vypadá jako z katalogu. Přece jen jde o zdraví a ne o kosmetický salon.
No a když jejich profesionalita bude srovnatelná? Tak si vyberu tu upravenější… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
nezávidím, nicméně dentální hygienistku si budu vybírat podle profesionality a ne podle toho, zda vypadá jako z katalogu. Přece jen jde o zdraví a ne o kosmetický salon.
A když vypadá jak z katalogu nemůže být profesionál? Máš zbytečně předsudky, nebo závist, že je někdo hezčí než ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Protože ta koncentrace určitých typů lidí je tam prostě velká. Na jednu stranu mi to přijde jako fenomén a docela zajímavý, že holky, do kterých bych to opravdu neřekla, se rozhodnou pro tento obor, který je, co si budeme, prostě koukání do cizích pus od rána do večera a rozhodně není pravidel, že jde o nádherné zoubky - to by jaksi postrádalo prvotní smysl tohoto povolání, že… Zubaři třeba vždycky fešáci nejsou
Tak jim nezáviď a přihlaš se tam taky i když nejsi hezká.:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
Tak jim nezáviď a přihlaš se tam taky i když nejsi hezká.:-)
Ale ona nepise, ze jsou hezke.
Jen hodne zamerene na svuj vzhled. Mne treba spousta holek s podivne tetovanym obocim prijde monentalne hrozne oskliva. Bez nej by byly docela hezke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mám na dentální hygieně takovou moc pěkně upravenou, mladou holku, samozřejmě s krásným chrupem
, ale fakt šikovná. Vzhled není důležitý, ale upřímně radši takovou kočku než starého, spoceneho pána s chlupem v nose.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZuzaM píše:
No, oni tak většinou ti lidé se zanedbaným chrupem moc nechodí. A krve tam taky moc není, hnisu už vůbec ne.
Tak krev a hnis tam opravdu mohou být a to opravdu hodně, pokud má člověk opravdu problémy spojené s parodontózou- tito lidé potřebují DH nejvíc
- Citovat
- Upravit