Proč ty nervy s tchýni?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1127
6.3.15 09:24

Siome
Nebudu ti psát, že to co řešíš je hloupost.
Tuším, že tě takovéhle kecy štvou, ale asi s tchyní nic neuděláš. Budeš to muset házet za hlavu. Říká že k vám chodit je teda radost a chodí tam každý týden, ne? Ta už se nezmění.
Napsala jsi, ulevilo se ti a já to chápu. Kolikrát si říkám, že když tady někdo napíše, že řešíš blbosti, tak proč tady diskuze navštěvuje, když je to tady pod jeho úroveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
6.3.15 09:57

Mne tu zaujalo, jak víš, že se na vás přetvařuje a Tebe přímo nesnáší. To Ti řekla? nebo z čeho se tak domýšlíš? Z toho, co jsi zaslechla? Třeba se jí ty jablka jen dotkly. Kdoví. A závidět - to je tady taky takový častý názor, že s vámi tchyně bojuje o svého synečka - ale co jsem vypozorovala, přijde mi to spíš naopak. Protože většinou tu ze snach a ne z babiček vypadávají věty - chodí sem furt, dej jí termín jednou za měsíc, zakaž jí vstup, ted jste rodina vy a ne ona. Tož nevím. A co si říct třeba - kouká, jak to dělá, protože ji to zaujalo. Asi se chce dostat víc do obrazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.3.15 11:03

@kvitk1 to je mi zajímavá logika :lol: takže když napíšu, že řeší pytloviny, což at´se na mě nikdo nezlobí, ale to co tady napsala o nějakejch jabkách fakt pytloviny jsou… nehledě na to, že hned se domýšlí a spekuluje, kdo si co myslí a nemyslí :mrgreen:…což je mmch doména pouze žen, chlap by tohle nikdy neřešil a já po svých zkušenostech taky ne…tak hned napíšeš něco ve stylu, že je to pod mou úroveň…fakt bavíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 11:09

Ono stačí napsat, ať to neřeší. To je hned pytlovina, hloupost… Ale Siome tady nepíše poprvé..
A napsat to slušně? Že ty bys to neřešila, nepsala o tom, tak je to hned hloupost. Kdyby bylo emimino před 16 lety, tak by si třeba psala taky..
@brumdinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.3.15 11:24

Tak jde o to, ze kazda jsme jina povaha, co se dotkne jedne, nemusi se dotykat druhe. Ale sorry, sama vim, jak je neprijemne, kdyz do vas furt nekde sije a stale vam neco rika, jak to nate delat. A pak jeste treba manzelovi rika neco pro vas nemistneho nebo tak neco.
Taky sem pak upoustela paru kde to slo.Nastvana.Ale taky jsem ta pivaha co druhemu nic nerekne a necha si nasr.. na hlavu.
Vyresila jsem to tim, ze jsme proste na navstevy u NAS doma nemely cas a nebo jsme proste byli pryc. Chodily jsme pouze my ke tchini. Tim se to trosku zlepsilo.
A jak pisu, pro nekoho je to dulezite, pro deuheho ne. At resi zakladatelka to co chce.Je fain si s nekym promluvit, byt treba i o vetsi blbosti nez je tohle. A ze toho tady je spoustu a jinde taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
6.3.15 11:35

@kvitk1 promiň ale hloupost to je a mě se prostě nelíbí, jak tady na tom webu je ta tchýně hned ta nejhorší pod sluncem, at´udělá cokoli :zed:

přitom jde jen o to, aby se lidi navzájem domluvili a nevymejšleli si co si kdo myslí nebo nemyslí a nespekulovalo se…fakt se kolikrát tady nestačim divit, co jste z toho schopny některé na těch diskuzích udělat :P :mrgreen:

a ještě něco před 16 lety bych sem fakt nepsala i kdyby nakrásně emimi bylo, nervy s tchýní totiž vypadaj uplně jinak… než že řekne, že sem neuklidila jabka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 12:09

Jak píše @Máťa82 každá jsme jiná povaha…Asi tak.
Já třeba zakladatelku pochopím, jak to myslí s tou (hloupostí). Ale on tady nikdo nepíše, že tchyně at´ udělá cokoliv, je nejhorší..Proč jsem chodíš a komentuješ, když my jsme tak strašné? Akorát se zbytečně rozčiluješ nad hloupostmi. :mavam:
@brumdinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
6.3.15 12:26
@kvitk1 píše:
Jak píše @Máťa82 každá jsme jiná povaha…Asi tak.
Já třeba zakladatelku pochopím, jak to myslí s tou (hloupostí). Ale on tady nikdo nepíše, že tchyně at´ udělá cokoliv, je nejhorší..Proč jsem chodíš a komentuješ, když my jsme tak strašné? Akorát se zbytečně rozčiluješ nad hloupostmi. :mavam:
@brumdinka

Přestože jsme každá jiná povaha, drobnost a hloupost zůstane hloupostí. Těžko se stanou velkým problémem typu - tchyně cpe alergikovi lepek, tchyně mi nemocné dítě s ATB vzala na koupaliště apod. Můj názor. A dokud bude každý dělat z komára velblouda, pak se vztahy neurovnají. A jak potom budete reagovat na nějaký ten větší problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
6.3.15 12:56

Dělá z komára velblouda? A třeba se chce jenom vypovídat, stejně co jí člověk poradí, aby vše brala s nadhledem a neřešila to. Já když jdu s kamarádkou na kafe, tak tam rozebíráme samé malé problémy. ;) Zakladatelka když se tady vypovídá, uleví se jí a je jí líp..A malé problémy? Třeba jí to trápí.
Třeba já jsem zdravotně na tom tak, že bohužel vyletím a naštve mě sebevětší kravina. Až se můj zdrav. stav zlepší, tak budu házet vše za hlavu jako předtím, to mi věřte. Mně to taky není vůbec příjemné, protože mě vytočil i doktor v ordinaci, mele si pořád svou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
6.3.15 13:46

No tak se vypovídala a je to, ne? A že dělá z komára velblouda? Ano, to je můj názor, Ty můžeš mít jiný. Tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.3.15 09:05

@kvitk1 jak si přišla na to, že se rozčiluju :lol: já jsem velmi optimistickej člověk a velmi málo se rozčiluju a už vůbec né nad takovejma hloupostma, na to mám život moc ráda, abych si ho kazila tímto :P

a ano dělá z komára velblouda, jak si to nazveš ty, je vedlejší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.3.15 11:44

Vše je hloupost, já vím. ;) Ale to je vše na emiminu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.3.15 11:54

Jinak doufám, že jednou budeme nad věcí stejně jako ty. :kytka:
@brumdinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siome
7.3.15 19:20
@brumdinka píše:
@kvitk1 promiň ale hloupost to je a mě se prostě nelíbí, jak tady na tom webu je ta tchýně hned ta nejhorší pod sluncem, at´udělá cokoli :zed:

přitom jde jen o to, aby se lidi navzájem domluvili a nevymejšleli si co si kdo myslí nebo nemyslí a nespekulovalo se…fakt se kolikrát tady nestačim divit, co jste z toho schopny některé na těch diskuzích udělat :P :mrgreen:

a ještě něco před 16 lety bych sem fakt nepsala i kdyby nakrásně emimi bylo, nervy s tchýní totiž vypadaj uplně jinak… než že řekne, že sem neuklidila jabka :roll:

Tak já myslela, že se tu dá nějak náhlednout i do jiných diskuzích, kde jsem popisovala, jaká je má tchýně. Bohužel se nejedná o jablka, to bych opravdu neřešila. Ale když se jí můj syn počůrá venku, ano může se to stát, ale nepochopím, když je pět minut od baráku a nejde ho převléknout domů, tak ho raději v obchodáku přes bříško a ledviny omátá toaletním papírem, co se týče jídla, kterému vařím, je špatně. Když už je to ze zdravé výživy, tak zase kupuji špatně zeleninu, pak špatně maso. A když byl malý to jsem popisovala, co jsem si s ní užila. Njeprve mě pomlouvá u muže, že ode mne neslyšela větu, pochováte si ho, přebalíte? Tak jsem si řekla, aha, tak to zkusím. Její odpověd na to bylo, ne děkuji rodiče přebalují, babička pouze chová, pochovat? Ne, děkuji motá se mi hlava, mohl by mi upadnout na zem. To jsem psala myslím v tématu, nejhorší hlášky tchýně. Proto jsem dumala nad tím, proč je na mě taková. Já jsem s ní chtěla být kamarádka a když už jí zvu na obědy a večeře a pak slyším, že jí tu nic ani nenabídnu, tak o mrzí, vše mrzí. A sedla jsem si s ní na kafe a promluvila s ní. Sama uznala, ikdyž se vymlouvala s prominutím trapně, že se tak chovala, pač brala občas neuron na nervy, že za tm uděláme tlustou čáru a bude to ok. A je to v pořádku? Nee, není. A opět jak zavolala jeli jsme s ní na výlet, já zase byla špatná, že přijedu pozdě o deset minut, snad se to s malým děckem dá omluvit ne? Bohužel nedá, ona tohle neznala, ona jezdila všude včas. Když dorazila nečekaně s přítelem kolem půl šesté večer, měla jsem jen polévku připravenou, pohostila je a pak slyším, že asi její syn má na večeři jen takovou polévku, smutným tonem. Tak holky, nemyslela jsem opravdu jen ty hloupá jablíčka :,(

• Citovat
  • Upravit
Siome
7.3.15 19:27
@inkakřivák píše:
Mne tu zaujalo, jak víš, že se na vás přetvařuje a Tebe přímo nesnáší. To Ti řekla? nebo z čeho se tak domýšlíš? Z toho, co jsi zaslechla? Třeba se jí ty jablka jen dotkly. Kdoví. A závidět - to je tady taky takový častý názor, že s vámi tchyně bojuje o svého synečka - ale co jsem vypozorovala, přijde mi to spíš naopak. Protože většinou tu ze snach a ne z babiček vypadávají věty - chodí sem furt, dej jí termín jednou za měsíc, zakaž jí vstup, ted jste rodina vy a ne ona. Tož nevím. A co si říct třeba - kouká, jak to dělá, protože ji to zaujalo. Asi se chce dostat víc do obrazu.

Ano, když jsem si s ní sedla a chtěla to její věčné kritizování v klidu vyřešit, tak jsem se jí ptala i před mužem, co jsem vám udělala, že o mě všude tak špatně mluvíte, to mě tak nesnášíte? Mám nějaké blbé vystupování? Musela by jste jí vidět do obličeje, úsměv a pokrčení rameny mluví možná za vše? Je toho moc co se stalo, když se to na nějaký čas urovnalo, čekala mě operace bartolinky a druhý den jí napadlo, že by se přišla s kamarádkou podívat na malého, to mu bylo 6 měsíců, do telefonu jsem jí řekla, že jsem unavená, že to necháme na jindy, až se dám do pořádku. Měsíc k nám nechtěla jít a mému muži řekla, aby zase ona nebyla utahaná, nebudu se vtírat. Tak jsem si opět přišla, jak ukňouraná slepička :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová