Proč ztratil zájem?

93
4.3.20 14:12

Proč ztratil zájem?

Zdravím Vás, potřebuji poradit.
Poznala jsem jednoho skvělého muže, který mě pozval na sklenku vína. Jiskra mezi námi přeskočila hned. První rande probíhalo v pořádku, druhé také a i ty další… psal hezké zprávy, plánoval další setkání. Vypadlo z něj na poslední schůzce, že rok nikoho neměl a pozval mě k sobě. Bylo to na mě sice moc rychle, ale stalo se to. Vyspali jsme se spolu.
Neviděla jsem v tom žádný problém, choval se jako gentleman, vše bylo v pořádku. Nemyslím si, že mu šlo jen o to jedno, jelikož mi sám řekl že někoho hledá, že už ho nebaví bydlet sám. Ani do toho sexu se mu nejdříve nechtělo. Jakmile mě po této poslední schůzce odvezl domů tak mi řekl že se mi ozve. Nenapsal nic, tak jsem to nevydržela a napsala jsem já. Chvíli jsme si psali ale už nejevil zájem o další schůzku. Moc tomu nerozumím, vše bylo v pořádku. Domlouvali jsme se, že zajdeme do kina. Odpověděl jen že “Můžeme” a teď má poslední dobou moc práce. Od té doby jsme si nenapsali.
Proč ztratil zájem jen tak z ničeho nic? :?
Já už zamilovaná každý den přemýšlím, co jsem udělala špatně :nevim: Že by ten sex? Bylo to moc brzy? :think:
Děkuji za Vaše odpovědi, potřebovala jsem se vypsat. Na muže moc štěstí nemám :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
872
4.3.20 14:16

Skočila jsi mu na špek. Může říkat A a myslet si B, vůbec bych otmu nedávala váhu.
Znáš pořekadlo „když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají?“.

Btw. kde jsi ho poznala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.3.20 14:21

@Janina B1 Asi jsem naletěla, budu se s tím muset smířit :? Poznali jsme se na oslavě mé kamarádky. Je to známý od jejího přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 14:22

Netvrdím, že to je tvůj případ. Ale roky se přátelím s muži a i ti moji byli vždy upřímní. Díky tomu vím, že je možné, že ses mu prostě nelíbila fyzicky. Můj aktuální partner například říká, že i kdyby byl sebevíc zamilovaný, tak zjistit, že to holka nemá dole podle jeho představ, skončil by to. Přitom jinak je to vzdělanej chlap, hodnej, ochotnej. Jen taky povrchní.

• Citovat
  • Upravit
35791
4.3.20 14:24

Třeba se mu ten sex nelíbil. Nebo tě chtěl jen na sex a láska tam není. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 14:24

@Eliška553 to že si se s ním vyspala relativně brzo, nemusí vůbec nic znamenat. Otázkou ovšem je, co je to brzo? Pro někoho prvni rande, pro někoho po 3 měsících. Osobně jsem se současným partnerem vyspala hned na prvním rande, které proběhlo po cca týdnu. Jsme spolu už pár let a rozhodně to náš vztah nepoznamenalo. On mi nerimaz, že jsem dě. vka, já jemu neříkám, že je dě. vkař. Prostě se to stalo. Hrdá na to nejsem, stalo se mi to poprvé.
Ten tvůj exemplář to holt asi takhle má nastavené, netrap se tím, nevycitej si to a rekbi si, že on za to fakt nestojí. Zvládni to

• Citovat
  • Upravit
19983
4.3.20 14:30

Buď mu šlo jen o to, nebo sex nebyl nic moc, láska to nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
4.3.20 14:41

No jeví se mi to že sex asi nebyl podle jeho představ tak se z toho snáší vycouvat. Někteří chlapi to tak prostě mají… Kašli na to a najdi si jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.3.20 15:14

Z okolí i z mých případů to znám. Je to nepříjemné. Nechápu spíš to, že to neumí říct na rovinu, nesnáším hraní her. Na to jsme všichni už zkušení, dospělí a sebedůstojní. Každopádně mě ani neděsí všeobecně vzato úspěchy a neúspěchy prvního rande, spíš ten fakt, kolik okolností je důležitých pro pokračování něčeho. Aby byla dál komunikace, aby jeden nebo druhý neztratil zájem, atd atd. A zjišťuji, že je člověk z určité snahy už unavený a váží si víc své sebeucty. Pokud se snaží jeden, tak ten druhý za to nestojí. Bolí to, ale i špatná zkušenost je dobrá. O jednoho blba míň, přeji hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 18:51

Nekdy vztahy, i ty prave zacinajici, proste zkonci bez toho, aby clovek vedel proc. To vysvetleni tam proste neni. Kdyz nema zajem, tak nema zajem. Netrap se, stracis tak moznost potkani nekoho, kto o tebe zajem bude mit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
4.3.20 18:54

On napise ted treba nema cas a taky je prazdej az se naplni tak zase zavola. Sex na prvnim rande to ma kazdej chlap rad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
4.3.20 18:55

Chlapi prostě neřeknou, hele sex s tebou se mi nelíbil, nemám zájem, to se radši budou vymlouvat na práci. Jednak nemají rádi problémy a navíc - sice bys věděla ma čem jsi, ale fakt bys to chtěla natvrdo slyšet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.3.20 19:33

Hele duvodu muze byt nespocet, tzv. Ghosting je dneska uplne normalni. Taky jsem to parkrat udelal i zazil. Zniceho nic bez vysvetleni kontakt prestane, tohle je proste bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.3.20 19:37

A jestli chces filtrovat chlapy co se s tebou chteji jen vyspat tak na to je jednoducha rada, chlapovi kteremu se libis a zaujalo ho i neco vic nez to jak vypadas si na sex pocka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
4.3.20 23:11

To je mi lito. Chapu, jak ti je. Chci ti jenom rict, ze tvoje chyba to neni ani v nejmensim. Ze byl problem v sexu? Vazne???
Nic si nevycitej, duvody jsou na jeho strane. A ano, je uple bezne, ze chlap naslibuje cokoli nebo aspon vzbuzuje zdani, ze ma zajem o vztah, aby te dostal. Pripadne my v jeho chovani zajem o vztah automaticky vidime. Bohuzel pouzit a zahodit neni nic neobvykleho.
Ale treba ma fakt jen hodne prace a zanedlouho navaze, kde jste prestali. At to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí