Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak dlouho mlčí? Jestli nenapsal jenom půl dne tak zjevně nemá čas, netřeba vše hrotit… A jestli nepíše delší dobu a nereaguje na tvoje zprávy tak se na to vykasli a nedělej ze sebe blbku, nestojí za to
@Anonymní píše:
Ahoj, holky,
zajímal by mě váš názor na danou věc - jak jinak, jedná se o chlapa. Vzájemně si píšeme něco přes měsíc, řekla bych, že si i rozumíme. Domluvily jsme se, že se sejdeme. Naplánovali jsme kdy a kde. Blíží se den D a milostpán dělá mrtvého brouka, ačkoliv ještě v neděli byl plný natěšení a zájmu. Stalo se Vám to některé a jak jste to řešily? Omlouvám se za anonymitu, ale snad mě pochopíte.
stalo a nevtírala bych se. Neptala bych se zda změnil názor. Pokud by se do dne D neozval, blokla bych ho. Řekla bych, že panáček má toho rozjetého víc a teď čeká, jak se vyvine rande s tou před tebou
Ano stalo. K žádné schůzce nakonec nedošlo, a už se nikdy neozval…
@el.leanor21 Napsal naposledy v pondělí ráno, od té doby nic. Máme se sejít v pátek, proto jsem nervózní.
@Anonymní píše:
Ano stalo. K žádné schůzce nakonec nedošlo, a už se nikdy neozval…
A to tě to neštvalo?
@Anonymní píše:
@el.leanor21 Napsal naposledy v pondělí ráno, od té doby nic. Máme se sejít v pátek, proto jsem nervózní.
Tak mu ve čtvrtek večer napiš, jestli to platí a uvidíš. Když neodpoví, tak je to jasný.
@Anonymní píše:
Zřejmě si to rozmyslel a jak píše někdo výše, měl toho rozjetého více. Rozhodně bych se neponižovala.
@Anonymní píše:
stalo a nevtírala bych se. Neptala bych se zda změnil názor. Pokud by se do dne D neozval, blokla bych ho. Řekla bych, že panáček má toho rozjetého víc a teď čeká, jak se vyvine rande s tou před tebou
Možná máš pravdu, ale ty jejich kecy mě pěkně štvou - pořád jak jsou už unavení z hledání a podobně, a pak tohle. Na co si hrajou?
Ahoj, tohle bych vůbec neřešila. Třeba má hodně práce nebo zkrátka čeká až se sejdete. Chlapi zas tolik na to psaní nejsou. Nebo alespoň mně se stávalo, že neměl takový zájem o psaní, dokud jsme se nějak lépe nepoznali.
Jinak držím palce!
@arinecka No, máme to k sobě docela dálku, takže čtvrtek večer je pro mě pozdě.
@Matchatea1 Moc děkuju. Snad máš pravdu. Já to jen nechápu, že celou dobu píše, jak moc se těší a že se nemůže dočkat, už aby byl pátek a pak beze slova konec.
@Anonymní píše:
Možná máš pravdu, ale ty jejich kecy mě pěkně štvou - pořád jak jsou už unavení z hledání a podobně, a pak tohle. Na co si hrajou?
Potřebují holky navnadit…že hledají lásku a kdesicosi. Já teda už chlapům ze seznamek moc neveřím
@Anonymní píše:
Potřebují holky navnadit…že hledají lásku a kdesicosi. Já teda už chlapům ze seznamek moc neveřím
Mohl to utnout hned, když se dozvěděl, že jsem starší nebo že mám dítě… To jsou případy
Ahoj, holky,
zajímal by mě váš názor na danou věc - jak jinak, jedná se o chlapa. Vzájemně si píšeme něco přes měsíc, řekla bych, že si i rozumíme. Domluvily jsme se, že se sejdeme. Naplánovali jsme kdy a kde. Blíží se den D a milostpán dělá mrtvého brouka, ačkoliv ještě v neděli byl plný natěšení a zájmu. Stalo se Vám to některé a jak jste to řešily? Omlouvám se za anonymitu, ale snad mě pochopíte.