Nerozumím tomu/jemu (vztah)

3
3.3.20 19:34

Nerozumím tomu /jemu (vztah)

Dobrý den, ahoj
Potřebovala bych slyšet vaše názory, protože mě už z toho jde hlava kolem.
Cca rok zpátky jsem se seznámila s jedním kluke a hodně jsme se scházeli, ale pak jsme se rozhodli to ukončit, protože šel na školu která je celkem daleko a nechtěli jsme si tím ubližovat. Mezi tím si našel přítelkyni (se kterou už není) ale i tak jsme se scházeli dál a občas tam proběhlo i něco víc (vím že to nebylo fér k jeho přítelkyni, ale v tu chvíli to asi ani jednomu z nás nedošlo). Řekli jsme si, že vztah nechceme, ale já myslím, že jsme to začali cítit jinak, nebo aspoň já ano.
Jde mi o to, že nevím jak mu mám rozumět
Někdy se chová jako sluníčko, ale pak je příšerně chladný ( třeba 2 hodiny dvakrát do týdne) když se napil začal mi psát a volat říkal, že se stydí mi normálně napsat, že jindy nemá takovou odvahu a taky naznačoval že mě miluj, ale já nevím jestli to bylo vlivem alkoholu nebo se díky alkoholu zbavil toho studu mi to napsat/naznačit… Během dne si moc nepíšeme spíš až k večeru kdy máme oba čas, ale většinou to musím začít já nebo mu k tomu dát nějaký podmět.
Nevím jestli mu na mně záleží když sám od sebe nenapíše nebo jestli si to jen moc beru.
Já bych se ho klidně zeptala jak to mezi námi je, jestli něco cítí nebo to bere jako nějakou hru, ale on nedokáže dávat city moc najevo a když se ho na tohle zeptám začne mluvit s ironii v hlase, takže pak nevím jak to myslí ????????‍♀️ na jednu stranu se mu nedivím taky takto reaguji, ale vážně pak nevím na čem jsem.
Prosím vás o vaše názory nebo zkušenosti s něčím podobným.
Btw. Máme hodně podobné názory i zájmy, máme rád stejně věci…
A pokud tu bude někdo kdo se vyzná v astrologii ???? já jsme ve znamení Panny a on Kozoroha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.3.20 19:44

Tak vy jste fakt dobří pokrytci. Rozejdete se, abyste si náhodou nezpůsobili bebí (neublížili si), ale klidně přitom spolu ublížíte někomu třetímu. Taky nerozumím tomu, že si zrovna vy dva nerozumíte, máte totiž všechny předpoklady si rozumět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
3.3.20 19:49
@jajx píše:
Dobrý den, ahoj
Potřebovala bych slyšet vaše názory, protože mě už z toho jde hlava kolem.
Cca rok zpátky jsem se seznámila s jedním kluke a hodně jsme se scházeli, ale pak jsme se rozhodli to ukončit, protože šel na školu která je celkem daleko a nechtěli jsme si tím ubližovat. Mezi tím si našel přítelkyni (se kterou už není) ale i tak jsme se scházeli dál a občas tam proběhlo i něco víc (vím že to nebylo fér k jeho přítelkyni, ale v tu chvíli to asi ani jednomu z nás nedošlo). Řekli jsme si, že vztah nechceme, ale já myslím, že jsme to začali cítit jinak, nebo aspoň já ano.
Jde mi o to, že nevím jak mu mám rozumět
Někdy se chová jako sluníčko, ale pak je příšerně chladný ( třeba 2 hodiny dvakrát do týdne) když se napil začal mi psát a volat říkal, že se stydí mi normálně napsat, že jindy nemá takovou odvahu a taky naznačoval že mě miluj, ale já nevím jestli to bylo vlivem alkoholu nebo se díky alkoholu zbavil toho studu mi to napsat/naznačit… Během dne si moc nepíšeme spíš až k večeru kdy máme oba čas, ale většinou to musím začít já nebo mu k tomu dát nějaký podmět.
Nevím jestli mu na mně záleží když sám od sebe nenapíše nebo jestli si to jen moc beru.
Já bych se ho klidně zeptala jak to mezi námi je, jestli něco cítí nebo to bere jako nějakou hru, ale on nedokáže dávat city moc najevo a když se ho na tohle zeptám začne mluvit s ironii v hlase, takže pak nevím jak to myslí ????????‍♀️️ na jednu stranu se mu nedivím taky takto reaguji, ale vážně pak nevím na čem jsem.
Prosím vás o vaše názory nebo zkušenosti s něčím podobným.
Btw. Máme hodně podobné názory i zájmy, máme rád stejně věci…
A pokud tu bude někdo kdo se vyzná v astrologii ???? já jsme ve znamení Panny a on Kozoroha

Jo. Ta znamení to všechno způsobila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3
3.3.20 20:16
@Anonymní píše:
Tak vy jste fakt dobří pokrytci. Rozejdete se, abyste si náhodou nezpůsobili bebí (neublížili si), ale klidně přitom spolu ublížíte někomu třetímu. Taky nerozumím tomu, že si zrovna vy dva nerozumíte, máte totiž všechny předpoklady si rozumět :mrgreen:

Za celou tu dobu to nikdo nevěděl, že jsme se scházeli ikdyz měl přítelkyni 😅 ani ona se to nedozvěděla.
My si jinak rozumíme :nevim: jenom to vyjadřování citů nám dělá asi problém… Teda pokud to tedy cítí stejně :think:
Hodně hezkých věcí mi píše anglicky :nevim: prý to zní v angličtině víc hezky a ty výrazy řeknou mnohdy víc než v češtině :nevim: :D nevím jestli mu to třeba pomáhá mi takhle něco naznačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.3.20 20:17

Přečetla jsem jen začátek a stačilo… Mimo jiné, tohle na vztah nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.3.20 20:18
@Uslava píše:
Jo. Ta znamení to všechno způsobila. :zed:

Samozřejmě to není znamením 😂 ale treba na mě moje znamení sedí na jedničku 🤷🏽‍♀️ takže zkouším jestli někdo nemá podobnou zkušenost s tímto znamenim :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106518
3.3.20 20:31
@jajx píše:
Samozřejmě to není znamením 😂 ale treba na mě moje znamení sedí na jedničku 🤷🏽‍♀️ takže zkouším jestli někdo nemá podobnou zkušenost s tímto znamenim :nevim: :mrgreen:

Jsem kozoroh a s pannou by to opravdu nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.3.20 20:37

On chce jen super sex a ty pitomej vztah to dohromady nepujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.20 20:50
@jajx píše:
Za celou tu dobu to nikdo nevěděl, že jsme se scházeli ikdyz měl přítelkyni 😅 ani ona se to nedozvěděla.
My si jinak rozumíme :nevim: jenom to vyjadřování citů nám dělá asi problém… Teda pokud to tedy cítí stejně :think:
Hodně hezkých věcí mi píše anglicky :nevim: prý to zní v angličtině víc hezky a ty výrazy řeknou mnohdy víc než v češtině :nevim: :D nevím jestli mu to třeba pomáhá mi takhle něco naznačit :nevim:

Měl jsem kdysi přítelkyni, moc hezkou a s úžasným intelektem (ale ne tak morálně shnilou, jako jste vy dva). Taky mi občas psala anglicky (v té době ještě klasické dopisy). Nakonec skončila v psychiatrické léčebně a to byl začátek konce našeho vztahu. Dneska se po letech zase vídáme, krása už trochu ustoupila, ale intelekt jako břitva zůstal. Anglicky už mi nepíše, jen mě občas osloví ve francouzštině, ale to dělala i před léty.

• Citovat
  • Upravit
46
4.3.20 08:08
@Anonymní píše:
Tak vy jste fakt dobří pokrytci. Rozejdete se, abyste si náhodou nezpůsobili bebí (neublížili si), ale klidně přitom spolu ublížíte někomu třetímu. Taky nerozumím tomu, že si zrovna vy dva nerozumíte, máte totiž všechny předpoklady si rozumět :mrgreen:
Říkala jsem si úplně to samé. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria