Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je možné, že ještě si nabrnknul někoho jiného. Těžko říct, podle mě se ti s odstupem času stejně zase ozve.
Hele nezlobte se, ale vyvozovat cokoli z prvniho sexu je hodne za hranou (teda pokud nebyl nejaky mega problem). Vubec se neznate, ale hned vystrihnete ukazkovou scenu jako z filmu, a pokud ne, zkusite to jinde? ![]()
Fakt mi neni jasny, proc to tady vsichni zminujete, jako by to bylo zcela bezne a jeste za to mohla ona (???)
@Luboš01 píše:
Je možné, že ještě si nabrnknul někoho jiného. Těžko říct, podle mě se ti s odstupem času stejně zase ozve.
To bych taky videla jako moznost. Udrzovani kontaktu niz nez vztah a vys nez sex na jednu noc se naopak deje naprosto bezne. Na co se zbytecne hnat do zavazku, kdyz v dnesni dobe je mozne mit sex za sex a trochu zajmu…
Šlo mu jen o sex. Spousta chlapů tohle dělá, ghosting už je taky známý fenomén… nic si nevyčítej, není to Tvoje chyba. Zapomeň na něj.
@Sedmnactnulajedna píše:
Hele nezlobte se, ale vyvozovat cokoli z prvniho sexu je hodne za hranou (teda pokud nebyl nejaky mega problem). Vubec se neznate, ale hned vystrihnete ukazkovou scenu jako z filmu, a pokud ne, zkusite to jinde?
Fakt mi neni jasny, proc to tady vsichni zminujete, jako by to bylo zcela bezne a jeste za to mohla ona (???)
Sex musí být božský, hned od začátku. Jinak to nemá cenu. A ano, je to důvod k okamžitému poslání zpět do oběhu.
@TrueIsFalse tak asi zalezi, co se mysli bozskym sexem. Ja jsem ulehla jen s temi, po kterych jsem touzila a zaroven s nimi chtela neco rozvijet, a to v okamziku, kdy uz se napeti dalo krajet (coz se stane vzdycky velmi rychle
), takze moje poprve rozhodne byla - teda aspon pro me - naruziva, ale bozske byly pak jen vybrane okamziky, nalady… myslim, ze si rozumime, jen jina terminologie ![]()
@Sedmnactnulajedna píše:
Hele nezlobte se, ale vyvozovat cokoli z prvniho sexu je hodne za hranou (teda pokud nebyl nejaky mega problem). Vubec se neznate, ale hned vystrihnete ukazkovou scenu jako z filmu, a pokud ne, zkusite to jinde?
stačí že zjistí, že mu nevoní a nechutná…nedá se s tím nic dělat a není to ničí chyba
@pohledzdruhestrany píše:
stačí že zjistí, že mu nevoní a nechutná…nedá se s tím nic dělat a není to ničí chyba
Tak ja predpokladam, ze libacka atp probehne predem. No nic. Ja jsem proste vzdycky sla uz najistotu ![]()
Mám hodně kamarádů a všichni se shodnou v tom, že zkušený chlap hledá ženu která odpovídá jeho sexuálním preferencím. Pokud není při sexu dostatečně aktivní, nebo je konzervativní z hlediska praktik, případně pro ně nedostatečně přitažlivá, jdou o dům dál a nemají chuť to té dotyčné vysvětlovat a zabředávat do marných debat, co stejně nikam nevedou.
@Sedmnactnulajedna píše:
@TrueIsFalse tak asi zalezi, co se mysli bozskym sexem. Ja jsem ulehla jen s temi, po kterych jsem touzila a zaroven s nimi chtela neco rozvijet, a to v okamziku, kdy uz se napeti dalo krajet (coz se stane vzdycky velmi rychle), takze moje poprve rozhodne byla - teda aspon pro me - naruziva, ale bozske byly pak jen vybrane okamziky, nalady… myslim, ze si rozumime, jen jina terminologie
Myslím to stejné ![]()
@Eliška553 píše:
@nakreslenypanacek Že už se neozval
Divný, seš pěkná buchta. Holt chlapci šlo o něco jiného.
Nelíbila ses mu nebo sex stal za prd, tot vše, chlapi si jinak snadny sex radi zopakuji a samy znovu vypisují
Nemyslím, že by to bylo brzy, spíš nemá zájem o vztah, jen to předstíral…mohl to mít už dopředu promyšlené, nebo je tu druhá možnost, že se mu nelíbil sex, že to nebylo ono..ale zase pokud by měl opravdu zájem a přeskočila jiskra, neodradilo by ho, kdyby to na poprvé nebylo ono..asi to zase tak skvělý muž nebyl. Už bych nevyvíjela aktivitu a nechala to na něm, jestli se ještě rozhoupe..