Proč ztratil zájem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
5.3.20 06:34

Nemyslím, že by to bylo brzy, spíš nemá zájem o vztah, jen to předstíral…mohl to mít už dopředu promyšlené, nebo je tu druhá možnost, že se mu nelíbil sex, že to nebylo ono..ale zase pokud by měl opravdu zájem a přeskočila jiskra, neodradilo by ho, kdyby to na poprvé nebylo ono..asi to zase tak skvělý muž nebyl. Už bych nevyvíjela aktivitu a nechala to na něm, jestli se ještě rozhoupe..

• Citovat
  • Upravit
47
5.3.20 07:26

najednou nemá zájem

Je možné, že ještě si nabrnknul někoho jiného. Těžko říct, podle mě se ti s odstupem času stejně zase ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
5.3.20 07:47

Hele nezlobte se, ale vyvozovat cokoli z prvniho sexu je hodne za hranou (teda pokud nebyl nejaky mega problem). Vubec se neznate, ale hned vystrihnete ukazkovou scenu jako z filmu, a pokud ne, zkusite to jinde? :roll:
Fakt mi neni jasny, proc to tady vsichni zminujete, jako by to bylo zcela bezne a jeste za to mohla ona (???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
5.3.20 07:53
@Luboš01 píše:
Je možné, že ještě si nabrnknul někoho jiného. Těžko říct, podle mě se ti s odstupem času stejně zase ozve.

To bych taky videla jako moznost. Udrzovani kontaktu niz nez vztah a vys nez sex na jednu noc se naopak deje naprosto bezne. Na co se zbytecne hnat do zavazku, kdyz v dnesni dobe je mozne mit sex za sex a trochu zajmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
5.3.20 08:03

Šlo mu jen o sex. Spousta chlapů tohle dělá, ghosting už je taky známý fenomén… nic si nevyčítej, není to Tvoje chyba. Zapomeň na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
5.3.20 09:17
@Sedmnactnulajedna píše:
Hele nezlobte se, ale vyvozovat cokoli z prvniho sexu je hodne za hranou (teda pokud nebyl nejaky mega problem). Vubec se neznate, ale hned vystrihnete ukazkovou scenu jako z filmu, a pokud ne, zkusite to jinde? :roll:
Fakt mi neni jasny, proc to tady vsichni zminujete, jako by to bylo zcela bezne a jeste za to mohla ona (???)

Sex musí být božský, hned od začátku. Jinak to nemá cenu. A ano, je to důvod k okamžitému poslání zpět do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
5.3.20 16:20

@TrueIsFalse tak asi zalezi, co se mysli bozskym sexem. Ja jsem ulehla jen s temi, po kterych jsem touzila a zaroven s nimi chtela neco rozvijet, a to v okamziku, kdy uz se napeti dalo krajet (coz se stane vzdycky velmi rychle :oops: ), takze moje poprve rozhodne byla - teda aspon pro me - naruziva, ale bozske byly pak jen vybrane okamziky, nalady… myslim, ze si rozumime, jen jina terminologie :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
5.3.20 17:05
@Sedmnactnulajedna píše:
Fakt mi neni jasny, proc to tady vsichni zminujete, jako by to bylo zcela bezne a jeste za to mohla ona (???)

stačí že zjistí, že mu nevoní a nechutná…nedá se s tím nic dělat a není to ničí chyba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
5.3.20 18:01
@pohledzdruhestrany píše:
stačí že zjistí, že mu nevoní a nechutná…nedá se s tím nic dělat a není to ničí chyba

Tak ja predpokladam, ze libacka atp probehne predem. No nic. Ja jsem proste vzdycky sla uz najistotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
5.3.20 19:36

Pokud nebyl jiný problém, je to v sexu.

Mám hodně kamarádů a všichni se shodnou v tom, že zkušený chlap hledá ženu která odpovídá jeho sexuálním preferencím. Pokud není při sexu dostatečně aktivní, nebo je konzervativní z hlediska praktik, případně pro ně nedostatečně přitažlivá, jdou o dům dál a nemají chuť to té dotyčné vysvětlovat a zabředávat do marných debat, co stejně nikam nevedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
5.3.20 21:42
@Sedmnactnulajedna píše:
@TrueIsFalse tak asi zalezi, co se mysli bozskym sexem. Ja jsem ulehla jen s temi, po kterych jsem touzila a zaroven s nimi chtela neco rozvijet, a to v okamziku, kdy uz se napeti dalo krajet (coz se stane vzdycky velmi rychle :oops: ), takze moje poprve rozhodne byla - teda aspon pro me - naruziva, ale bozske byly pak jen vybrane okamziky, nalady… myslim, ze si rozumime, jen jina terminologie :)

Myslím to stejné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.20 22:05

Napsal ti, že do kina můžete… Tak co je za problém? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
6.3.20 11:59

@nakreslenypanacek Že už se neozval :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.3.20 12:07
@Eliška553 píše:
@nakreslenypanacek Že už se neozval :think:

Divný, seš pěkná buchta. Holt chlapci šlo o něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
6.3.20 19:35

Nelíbila ses mu nebo sex stal za prd, tot vše, chlapi si jinak snadny sex radi zopakuji a samy znovu vypisují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí