Proces IVF ?

2293
20.9.18 14:24

@Elenkalea2010 já měla krátký protokol a s injekcemi jsem zacinala 2den cyklu..tudis druhý den co jsem dostala ms.Hormony jsem snášela dobre.Ohledne ceny to má každý CAR trošku jinak ,záleží i jestli jste na soukromé klinice- nám řekly cenu cca při první konzultaci. také záleží jaké léky a jaké davky budete potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
20.9.18 14:33

Záleží na tvém věku, od toho se odvíjí to, zda část ivf platí pojišťovna či nikoli. Já měla částečně hrazené, takže první ivf vyšlo jen na 20 tis.
Hormony většinou zavodňují, ale každý to snáší jinak
Celý proces může trvat měsíc nebo také pár let, pokud se nezadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.18 14:54
@jizvíková píše:
Záleží na tvém věku, od toho se odvíjí to, zda část ivf platí pojišťovna či nikoli. Já měla částečně hrazené, takže první ivf vyšlo jen na 20 tis.
Hormony většinou zavodňují, ale každý to snáší jinak
Celý proces může trvat měsíc nebo také pár let, pokud se nezadaří

9.listopadu mi bude 39 let…ceny nám zatím neřekli, jen to že hormony se budou platit a vše bude částečně hrazeno pojištovnou…ale díky tomu věku, pak další cykly a další IVF si budeme asi už muset hradit vše sami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
20.9.18 15:10

Na netu si najdi stránky centra kam chodíš a měli by tam mít ceníky pro samoplátce (když nepřispívá pojišťovna a nebo pokud je žena cizinka) a pro pojištěnce (věk ženy do 39let a Češky). Dále bys tam měla najít metody, které používají při IVF. Pokud to tam nenajdeš, zde na emiminu je dost diskusí ke konkrétním CARům, kde Ti holky určitě poradí. Neboj, IVF není nic hrozného, mám z něho pětiměsíčního raubíře (na první pokus). Držím pěsti! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.18 15:43

@elena.78 moc děkuji já se budu modlit, moc si přeji aby to vyšlo…zítra jdu na druhou konzultaci :dance: genetika bude do 3 týdnů, takže budu čekat na další MS, doktor mi asi zítra vysvětlí léčbu injekcemi…já se tak těším !!! Jinak dvě děti mám přirozeně, problém s plodností nemám, jen jsem už starší a přirozeně už by to nebylo teměř možné, také chci PKD at je jisté, že by budoucí miminko bylo zdravé. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.12.18 00:01

IVF

Dobry chtela bych se zeptat snazim se uz asi 4roky otehotniz vub co nejde chodim do helisou brala sem hormoalni prasky injkce byla sem na odber vajicek vzali mi 11 oplodnili jenom ,8 chytli se tri myslite ze by to melo vijit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
7.12.18 07:40
@Iluda píše:
Dobry chtela bych se zeptat snazim se uz asi 4roky otehotniz vub co nejde chodim do helisou brala sem hormoalni prasky injkce byla sem na odber vajicek vzali mi 11 oplodnili jenom ,8 chytli se tri myslite ze by to melo vijit :,(

Tři je přece dost, nebo chceš tři děti najednou?
Mě brali 12 vajec, z toho byla 3 embrya. Dve jsem nechala zavést a mám dvojčata, poslední byl na KET ten nevyšel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
9.12.18 20:35

Imunologie

Ahoj holky

Chtela jsem se zeptat jestli Vam v CARu pred 1. IVF (ci dokonce inseminaci) udelali oboum imunologicke vysetreni??
Jde o to ze jsme v breznu podstoupili jiz druhe IVF a opet neuspesne (spise katastrofa protoze jsem odovulovala pred odberem :roll: )
No a pak jsme si dali pauzu, trochu se vzpamatovat protoze to druhe nas opravdu semlelo :(
Ale chteli jsme na doporuceni zname udelat imunologicke testy, ktere nam teda udelali a manzelovi do zpravy napsali ze je tam nejaky zanet ktery je potreba dolecit u praktickeho lekare… takze sel na urologii a tam mu rekli ze tam zanet je a ze je to asi podezreni na chlamydie a ze potrebuji vysetreni i u me… takze se chystam na gyndu abychom vedeli co a jak..
Kazdopadne me tedg velmi zarazilo ze nam tyto testy nikdo neudelal drive… 8o
Rozhodne na dalsi pokus chceme jit jinam ale rada bych vedela zda je to bezne ze si o to v podstate clovek musi rici??
Dekuji
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
10.12.18 08:17

Nám před IVF dělali základní vyšetření- mně fsh, tsh, atd., partnerovi spermiogram. V rámci spg vyšetřili leukocyty, ty měl zvýšené, takže pravděpodobně zánět v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.20 23:42

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, mě i partnerovi je 40 let, měli bychom si platit celé umělé oplodnění sami nebo vyšetření ženy a muže by šlo na pojištovnu a zbytek bychom platili nebo je to komplet placené, když už je nám 40 let.

• Citovat
  • Upravit
Janli
26.6.20 00:26

Nechci úplně kecat, ale zachytila jsem, že by se nově měl proces IVF proplácet do 40 nebo 41. Zkus zagooglovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.6.20 19:23

Je to do cca 40 let. Mě šlo jen o to, zda si budeme platit vyšetření, když je nám už 40 let, ale jsme češi. Jestli by šlo vyšetření na pojištovnu a zbytek bychom zaplatili. A to na stránkách center nejde zjistit a to jsem je prohledávala, ale možná vydím blbě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.