Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jednou tydne? Na to ti staci permice nebo mas tu neomezenou?
Ahoj, už mám větší děti ve škole, školce, jinak bych šla
Určitě se tu někdo najde. Mám vymyšlenou jednoduchou hru/aktivitu na pražskou zoo, tak ji nějak nahodím do on-line podoby a dám ji sem
Hezký den, Iva
@pet p píše:
Ahoj,
chodíme se synem (2,5 roku) skoro každý týden některé dopoledne na procházku do pražské ZOO. Obvykle v úterý.
Najde se tu maminka, která má dítě v podobném věku a také chodí do ZOO často? Ráda bych někdy vyrazila nejen ve dvou se synem. Aspoň si pokecáme a děti budou mít také společnost
ja mam dceru, 2 roky a 3m. Kazdy tyden urcite chodit nebudu, ale mozna bych se pridala.
Já byla v zoo párkrát jen, teď mám dítě 19 m, co je tam pro ně za zábavu krom zvířat? Možná trochu blbý dotaz, ale byla jsem tam před lety a fakt jsem se nekoukala po hřištích a tak. Díky za odpověď.
@Tejule Právě pro děti je to tam super. Jsou tam pěkná dětská hřiště a u stezek různé dřevěné sochy, na které můžou vylézt/prolézt. My každou návštěvu za ty 2-2,5 hod samozřejmě stihneme jenom určitou část a příště zase jdeme jinam. A v každé části je pro děti něco zajímavého.
@pet p píše:
@Tejule Právě pro děti je to tam super. Jsou tam pěkná dětská hřiště a u stezek různé dřevěné sochy, na které můžou vylézt/prolézt. My každou návštěvu za ty 2-2,5 hod samozřejmě stihneme jenom určitou část a příště zase jdeme jinam. A v každé části je pro děti něco zajímavého.
Super, tak i 19 m to bude bavit? A jak to tam s lidma vypadá v týdnu? Je tam hodně lidí, děti?
@Tejule V týdnu mi to přijde v pohodě, pokud není zrovna nějaká akce na vstupné. O víkendu tam nechodíme.
@warita Hledám spíš někoho, kdo by chodil pravidelněji, ať se trochu líp seznámíme. Ale není to podmínka
Tak kdybys chtěla, můžeme vyrazit, pro nás nejlíp úterý.
@pet p píše:
@warita Hledám spíš někoho, kdo by chodil pravidelněji, ať se trochu líp seznámíme. Ale není to podmínkaTak kdybys chtěla, můžeme vyrazit, pro nás nejlíp úterý.
aha, tak v utery nemuzu vubec, bohuzel. Skoda
Ahoj,
chodíme se synem (2,5 roku) skoro každý týden některé dopoledne na procházku do pražské ZOO. Obvykle v úterý.
Najde se tu maminka, která má dítě v podobném věku a také chodí do ZOO často? Ráda bych někdy vyrazila nejen ve dvou se synem. Aspoň si pokecáme a děti budou mít také společnost