Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja si zrovna dnes koupila cistici caj a je tam uvedeno, ze pro tehotne a kojici je nevhodny
No právě, že vše co pročišťuje, je pro kojící nevhodné:-(tak nevím???
A co něco ze „zelených potravin“: sladkovodní řasa chlorella, mladý ječmen- ty jsou doporučovány i v době kojení a těhu ![]()
Ahojky všem. Taky by mě zajímal nějaký byliný čaj který by se dal pít před otěhotněním a případně na začátku těhotenství. Než třeba zjistím že jsem těhulka. Všem předem děkuji za konkrétní názvy a třeba i ceny a zkušenosti. ![]()
Ahoj,
chci se vám zeptat, mám 10 m dítě, kojím, ještě mi to docela vyhovuje, ale v září se začneme snažit o další mimčo. Chtěla bych ještě předtím pročistit organismus, nasadit nějaké očistné čaje atd. (měla jsem v těhu cukrovku a špatá honoty jater). Navíc chci zhubnout 5 kg a při kojení mi to nejde. Ještě jeden důvod je, že mám teď při kojení nezájem o sex:-/
Otázka je, zda to není kontraproduktviní, jestli při kojení se organismus nečistí sám, a já bych mohla kojit do otěhotnění? Díky, píšu anonym, aby nikdo nepoznal, že chci těhotnět, hlavně lidi z práce, díky.