Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@unuděná píše: Více
A to jí celou dobu radím, ať radši ten byt za 6 milionu prodají a postaví z toho další dům + koupí byt, který budou pronajímat.
@Bytsamsebou píše: Více
To určitě. Nicméně já myslím, že pak už nic nekoupí - ty peníze padnou na stavbu a vybavení. Kde dneska koupíš perspektivní nájemní byt za 2 mega? ![]()
A proc jeden byt prodavat, aby dalsi koupili? Tolik starosti a ve vysledku proste opet vlastni 1 byt.
@Tarena píše: Více
To jen proto, kdyby z něj chtěla mít přísun peněz za nájem
. Já osobně bych byt v takové situaci neměla a raději bych měla dva plnohodnotné rodinné domy
.
za dva mega? Já bydlím v městě malém, moravskoslezký kraj.. už tedy Beskydy a za dva mega ani garsonka
… 2+1 v původním stavu tak 4mil.
No a kdyz to dobre pujde, budou mit 2 domy a byt.
Zakladatelka, jak je velký ten byt? A co bude s tím RD, kde teď bydlíte?
Ehm, prosím odkaz
Pár si jich koupím. Za 2 míče možná tak garsonku v Děčíně a to budeš mít ještě kliku
Kde žiješ prosímtě? ![]()
Jsem se pro prču podívala na nabídky bytů do 2mio k prodeji, dispozice alespoň 2kk, něco tam je, uznávám. Super lokality jako Karviná, Sokolov, Chomutov, Most a tak ![]()
@jkra 60m². Zatím tu zůstaneme, pak bychom šli do toho menšího a synovi přenechali náš.
Stavíme ted, dum 166m. Do rozpoctu se rozhodne nevejdeme, vycerpame rozhodne o mega vic nez jsme chteli a chodnily apod ae budou delat dyl z vyplaty. A to jsme meli daleko daleko vyssi rozpocet na barak a vlastni pozemek.
https://reality.idnes.cz/…-do-2500000/?…
Stačí zadat rozpětí ![]()
Vtip?
Zrovna hsem vcera byty projizdela, 1+1 v puvodnim silenym stavu po 3 mice nejde, spis vic.
Rozklikla jsem prvni 3 a vsechny druzstevni. ![]()