Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Bytsamsebou píše: Více
Kde žiješ prosimtě? My bydlíme u hranice s Polskem, konkrétně Třinec a žádný nájem za 9 000,– jsem teda nikde v okolí nenašla. My sice máme nájem jenom 11 000,– za 3+1 ale taky se ho držíme, zuby nehty, protože žádný nájem nejde pod 15 000, aspoň jsem žádné byty za méně moc neviděla a když už, tak jedině v hrozném stavu ![]()
@unuděná píše: Více
Já jsem zaklikla jen byty k prodeji do 2,5 milionu
. To je na uvážení každého soudruha, kde chce bydlet, či něco pronajímat. Chápu, že pro spoustu lidí je Ostrava, Bruntál a jejich okolí pr.del světa, stejně jako někdo by nechtěl bydlet v Praze, Plzni, Mostě a okolí ![]()
@Miaadela 456 píše: Více
Já tam nežiju, ale koukni na takové Osoblažsko
.
@Bytsamsebou píše: Více
Naposledy, u investičního bytu neřešíš, jestli TY tam chceš bydlet, ale jaká je pravděpodobnost, že v dané lokalitě najdeš slušné, spolehlivé a platící nájemníky. A nesnaž se nám tu namluvit, že v Mostě budeš mít stejný výběr jako v Plzni
Navíc jsi tu ještě šermovala něčím zrekonstruovaným, kde nebudou potřeba zásahy a řešení majitele, tak když vezmu i tenhle aspekt, vyleze ti po ČR tak možná 10 nemovitostí ![]()
@Anonymní píše: Více
ja mam nazor jako tvuj manzel, prodat se da vzdycky. zkusila bych to a, kdyz byste to financne nedavali, tak premyslela nad prodejem. prodavat nemovitost neni nikdy rozumne a nejlepsi penize jsou „cizi penize“
![]()