Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, potřebovala bych se poradit. Prodávám kočárek a ozvala se mi paní, která píše špatně anglicky, že by ho koupila. Chce mi to zaplatit přes Paypall. Ani vlastně nevím odkud je, ptala jsem se jí na to, ale ona mi neodpověděla. Máte s tím někdo zkušenosti. Nevím, ale nějak se mi to nelíbí. šly byste do toho?
@HanaPysna píše:
Ahoj holky, potřebovala bych se poradit. Prodávám kočárek a ozvala se mi paní, která píše špatně anglicky, že by ho koupila. Chce mi to zaplatit přes Paypall. Ani vlastně nevím odkud je, ptala jsem se jí na to, ale ona mi neodpověděla. Máte s tím někdo zkušenosti. Nevím, ale nějak se mi to nelíbí. šly byste do toho?
hlavně na to neskoč, je to krásný podvod, nebudeš mít vůbec nic - ani prachy, ani kočárek.
Jj, to jsou ti slavni Nigerijci. Bude ti ak posilat falesnej mail z Paypalu, ze penize jsou na ceste a ze abys je dostala, musis poslat kocarek a potvrzeni o podani zasilky. A dostanes prd samozrejme, protoze takhle Paypal nefunguje. Nicmene ta stranka, co ti poslou vypada velmi verohodne. Takhle se snazil jeden napalit kamaradku.