Prodavačka v Albertu - pohovor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
21.1.16 18:00

Prodavačka v Albertu - pohovor

Zdravím,
co jsem tak četla různé diskuze, tak se dost psalo, že pohovor v supermarketu je vlastně už dohodnutí práce. Je to tak i v Albertu? Má někdo zkušenosti? Vůbec totiž nevím, jaké otázky mám očekávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
21.1.16 18:21

Zkusenost bohudik nemam, ale verim tomu, ze tam vezmou kazdeho. Nebala bych se.
Nezkousela jsi treba Lidl? Tam jsou naprosto jine podminky, stejne jako plat a vsechno. Albert je v soucasnosti jeden z nejhorsich nejen co se chovani k personalu tyka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64989
21.1.16 18:44

@Halamka Přesně tak. Podle toho co slyším od prodavaček, tak děs. U nás teď taky hledají, dokonce nabízí zkrácené úvazky, plné úvazky i brigádu. Takže mají asi velký nedostatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
21.1.16 18:55

@Halamka Do Albertu bych nechodila, jsem jejich zaměstnanec, dřív zaměstnanec Intersparu, pak nás koupil Albert, než mi skončil rodičák ted jsem šla na rizikovým a komunikace příšerná. Nebyli schopni si mě dohledat, trvalo 2 měsíce než mi přišla nemocenská, ale už 1 měsíc před skončením rodičáku mě naháněli do práce, abych se přišla domluvit na směny, aniž by je zajímalo jestli se chci vůbec vrátit. Mzdová účtárna se mnou vůbec se nebavila, všechno je na dlouhý lokte, ale mzdy nezvedli, a nemají to vůbec v úmyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
21.1.16 18:59

Do Lidlu jsem už životopis posílala, ale zatím se neozvali. I když jsem si až po odeslání životopisu všimla, že tu nabídku práce mají na svých stránkách už od loňského října a přesto se mi stejná nabídka objevila dnes na prace.cz jako nově zadaná, tak teda netuším, jak to mají.

Samozřejmě jsem rozeslala více životopisů, ale na odpověď na ně budu muset ještě čekat. Albert je zatím první, který se mi ozval. Upřímně se mi do toho nechce, jenže bude to můj první pohovor vůbec a pokud mě vezmou, tak i první práce a říkám si, že pokud se mi ozvou odněkud jinud, tak alespoň budu něco těch pár týdnů dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 19:07

@ritterca do lidlu se dostane málo kdo… Ja byla na pohovoru v Albertu dvakrát a po každý jsem odcházela s papiry. První bylo do hyperalbertu. Líbilo se mi prostředí i zázemí ale vzhledem k náhlému stěhování jsem nenastoupila. Druhej byl malej Albert a uprime když jsem tam vlezla a viděla to jejich zázemí, sklad a vůbec ty nasrany prodavačky chtěla jsem utéct.. Z nouze jsem kývla že jo ale naštěstí se mi ten den ozvali z lepší nabídkou jinde tak sem neváhala a Albert zamítla.

• Citovat
  • Upravit
4367
21.1.16 20:14

@ritterca tak na chvili asi jo, alespon uvidis a budes mit jistotu, ze dalsi prace muze byt jen lepsi.
Z lidlu se mi ozvali po cca 14. dnech, volali. Tak se ti jeste ozvou.
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
21.1.16 21:22

@Halamka mohu se zeptat, jak jsi v Lídlu spokojená? Jaká je tam prac. doba? Dělají se nějak přesčasy? A prostě tak všechno okolo. A kolik je cca hrubá mzda? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.16 21:24

Poprosím o respektování anonymity
já osobně v Albertu pracuji i nepracuji (servisní pracovník pro Penam) doplňuji pečivo které se dováží od dodavatelů nejvíc samozřejmě od Penamu.
s pečivem dělaným tam já nemám nic společného. Na úvazek pro Albert bych tam nešla ani za nic. Člověk má rozřezanou nohu jako těd já a nikoho to tam nezajímá a když si člověk nechá napsat neschopenku tak zaměstnanci Albertu div člověka nelinčují.
Kolikrát toho mám fakt dost. Další problém dvakrát týdně chodím na pár hodin i odpoledne je to čistě moje dobrá vůle. Občas se ale stane že některé středeční nebo páteční odpoledne nemohu a zase člověk dostane nadané příšerným způsobem.
Omlouvám se za dlouhý komentář ale já osobně bych radši byla na pracáku než dělat v Albertu.

• Citovat
  • Upravit
145
21.1.16 22:17

Na druhou stranu ale i nejspíš záleží na konkrétním obchodě a jeho kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
22.1.16 05:35

@Vermun nedelam tam, nasla jsem jinou praci driv, nez se mi ozvali.
V Praze maji tusim od 15tis. hrubeho, mzda se zvysuje po roce o cca 1-1,5tis, ranni, odpol.
Posuzuji to i jako zakaznik, v Albertu prodavacky od pohledu nas.any, ve stresu, povidaji si mezi sebou jak jim prehodily smenu, musi jit mimo rozpis, plat mininalni. Kdyz prijdu do Lidla, tak je tam naprosto odlisna atmosfera. Verim jim pozdrav, usmivaji se a vtipkuji. Vazne je citit, kde je jake vedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
22.1.16 18:02

Tak pohovor nakonec v pohodě, vzali mě. Sice mám odesláno více životopisů, ale veskrze se všechno jedná o prodavačky. Navíc mám pouze gympl, VŠ jsem teď po roce a půl ukončila, takže též, co jiného bych mohla dělat.

Navíc kamarádka, která tam pracuje, tak je spokojená. Je tam už dva roky. Říkala mi ale ať si řeknu o místo pokladní, že je to úplná pohoda, zatímco z úseku Domácí potřeby všichni odcházejí. Ona je teda brigádnice, tak nevím, jestli ti to mají jiné. Mi paní říkala, že ta práce není rozdělená, takže se jí budu muset ještě poptat.

Jinak bych ale teda ráda pracovala v práci u mamky. Mají tam můj životopis a říkali, že si ho na rok nechají, a kdyby se uvolnilo místo, tak se případně ozvou. A vím, že v prosinci odchází jedna paní do důchodu, tak budu doufat, že mi to vyjde.

Možná je to divné, ale celkem se i těším. Pokaždé, když jsem v tom Albertu byla, tak nevypadal nikdy nějak extra plný. Navíc jsem teď posledních 6 let většinou jen proseděla, tak se i těším, že budu mít pohyb a něco půjde dolů :D

Navíc teda ještě se chci domluvit s rodiči, že bych stále bydlela s nimi, ale podílela bych se na placení nájmu,…, což by měsíčně vycházelo okolo dvoutisíc, a kdybych si ještě nějakou část odkládala do budoucna, tak si myslím, že to bude dobré. Doteď jsem měla odnašich kapesné 400 měsíčně a někdy jsem to ani neutratila celé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64989
22.1.16 18:05

@ritterca tak pořád je 2 měsíční zkušební lhůta. Za zkoušku to stojí, třeba budete spokojená. Vždy záleží na manažerech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.16 00:33

hrůza

Albert nikdy! Neproplacené hodiny, arogance některých manažerů a hlavně distrikt manažerů, vyhrožování-nelíbí se ti tak jdi. Všichni z Albertu utíkají, raději pracák než Albert.Je to horší a horší. :cert:

• Citovat
  • Upravit
22
3.3.17 15:04

A jak je to s proplácením dopravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat