Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
jdu nakoupit a dlouho se na mě dívala prodavačka v obchodě.
Já že, já už mám halucinace, že se na mě dívá i prodavačka 😀 Tak jsem se jí zeptala, jestli mě oči neklamaly, jestli je to vážně tak, co vidím.
Tak mi řekla, jo dívala jsem se na vás, já vás tu vidím často.
Tak mám halucinace, paranoiu?? ![]()
@SabinaBabina píše: Více
Nechápu tu pointu
Vždyť to potvrdila, tak nemáš halušky.
Příště se má otočit a koukat zadkem? ![]()
@nikitice no psaly mi tady, že jsem paranoidní nebo že mám schizofrenii, když vidím, že mě poslouchá souseda za dverma.
Dnes? Jdu k pokladně, beru nákup z pokladny a dívala se na mě prodavačka.
Tak jsem si řekla, já už mám asi vážně halucinace, tak jsem šla za ní a zeptala se jí.
Samozřejmě, když se zeptam sousedky, tak mi neřekne, ano poslouchám, protože mě zajímá co zrovna děláte
@nikitice píše: Více
podívej se na její diskusi a jiné příspěvky, je paranoidní. To ovšem neznamená, že se na tebe někdo nepodívá. Ale dívá se normálně, kdežto paranoik z toho vyvozuje kdoví co.
To má každý zavřít oči? Proč nezavres oči ty, pak neuvidíš, když na tebe bude někdo koukat ![]()
Příspěvek upraven 29.03.24 v 17:23
@nikitice viděla jsem, že mě sousedka poslouchá za dveřmi…Kdybych byla paranoidní, tak píšu o více lidech, ne jenom o jedné, přece, ne?
Když byla za dveřmi, jak jsi ji mohla vidět? ![]()
@vokishka píše: Více
Sama prodavačka mi řekla, že mě tam vidí často. Dívala se na mě dlouze, tak jsem se jí zeptala. Potvrdila mi to sama co jsem videla
No však prodavačka se musí dívat, když ji někdo připadá podezřelý, že krade.
Pusobiš divně, proto se na tebe zaměřila.
Tak to máš psát do jedné diskuze a nezakládat novou. O sousedce jsem četla, ale fakt si nepamatuji, kdo to psal. Pak to působí zmateně.
Jako prodávám a dnes je to obzvlášť mazec. Všichni jsou asi někde pryč, tak čumím jen tak na pasáž a když někdo jde, tak asi na ty lidi koukám ![]()
A ty koukáš zvenku lidem do kukátka?
tak vidíš. Také koukám na stálé zákaznice. To je normální, chci je třeba pozdravit, popřát hezké Velikonoce.