Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Dokonce si psala, že ti prodavačka řekla, proč se na mě dívala, nebo žes tam byla a viděla jak se ostatní tváří. A taky že si viděla, že mě tam sleduje cely obchod…
No já to nepsala…já psala o JEDNE PRODAVACCE.
Ty si schopna mě tu psát, že mě sledoval cely obchod včetně košíku a pokladen
![]()
@Anonymní píše: Více
Ty si tady schopna mě tu psát, že se na mě dívaly pokladny a košíky.
Tys psala, ze se na mě díval cely personál, ne já. Tys psala, že ti prodavačka řekla, proč se na mě dívala Tys napsala, žes tam byla a viděla jak se kdo tváří..
Vezmi si léky
@SabinaBabina píše: Více
Ne, píšu žes tam byla, tak na tebe koukala, nikde nepíšu žes tam byla jenom ty. Takhle nějak si děláš v hlavě ty své fantasmagorie.
@Anna766 píše: Více
Psala si. Kdyby tam byl někdo jiný, tak by se dívala na někoho jiného. ALE TEN NEKDO JINY TAM BYL A BYLO JICH TAM HODNĚ
To já už jsem pochytila tady od vás. Jak mi tu píšete, jak víte, jak se kdo tvářil a dokonce víte že se tam na mě díval celý personál ![]()
No a nekoukal? Jedna prodavačka je málo, ne?
Paranoidní a ještě bez smyslu pro humor, blbá kombinace pro život.
No bez smyslu pro humor si ty. Delala jsem srandu, jak jsem ti psala, a košíky a pokladny se na mě nedívaly? A tys to vzala vážně.
Co je paranoidniho u mě na tom, že mi prodavačka řekla, že se na mě dlouho dívala a že má vypozorované, že tam často chodím?
A ještě ktomu nechápeš srandu.
Máš to holka asi v životě těžké pokud takto jednas všude ![]()
Těžké to máš v životě ty, když řešíš takový kraviny. Co až přijde skutečný problém, když se hroutíš už z tohohle? ![]()
Ano prodavačka se na tebe dívala
Ano jsi paranoidní
Ne prodavačka se na tebe nedávala
Ne nejsi paranoidní
PS… Máš doma květináč?
PSS… A máš v něm houbu?