Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše: Více
No to snad ne, to bych hnala už na ministerstvo, to si přece nemůže dovolit
![]()
@Anna766 píše: Více
Tak to je jasné, že když sednes do autobusu a chceš někam jet, ze s tebou odjede
vytváříš si nepravdivé domnenky
@Dahlia0409 píše: Více
Ne, co vidím na to mám důkaz co se týče sousedy a prodavačka mě to řekla…takže já nepíšu na domnenkach když su v přítomnosti te situace narozdil od tebe. ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
Prodavačka mě to sama řekla, že se na mě dlouho dívala..Jenže tobě nikdo neřekl, že se tam na mě všichni dívali a jak se tam kdo tvářil, nemáš na to dukazy
takže trochu mimo ![]()
@SabinaBabina píše: Více
No však, sama ti to řekla, tak nechápu, co se tu stále řeší za 💩 Už na 12 stránkách ![]()
To nemusí. Neřeším kdo se na mě kouká a proč a nehroutím se z toho.
@Dahlia0409 rozdíl mezi mnou a tebou je takový, že já nevěřím domněnkam..Mám dukazy toho co vidím. Ty ne.
Prodavačka mě řekla, že se na mě dlouho dívala…Ale tobě nikdo neřekl, jak se tam kdo tvářil a jestli se tam na mě dívali všichni
Vytvořila sis v hlavě nějaké nepravdivé domněnky, a ty máš za pravdu. Paranoia
Tobě nikdo nic neřekl a nemáš důkazy. Ja jo
Já hlavně nepotřebuju řešit takové kraviny. Ať se na mě dívá kdo chce a jak dlouho chce ![]()
A teď reaguješ na co? Poněkud mimo ne? Ji jsi citovala její domněnku. A protože nechápeš text a interpretuješ si ho zde jak chceš, dá se předpokládat, že je to tak i v realitě. Opět, domněnka, uvádím ji tím „dá se předpokládat“