Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nick.na.emimimo kdyby tě někdo tyral, nebo sledoval, někdo dělal stalking a ty byla obeti, tobě by stačily jenom léky, abys přes to týrání byla v pohodě??? ![]()
Tys psala jenom o tom, že když někdo trápí zvíře, že se mu dají léky aby bylo v pohodě. To jako pardon, ale dát tyranemu zvířeti nebo dítěti léky aby bylo v pohodě přes týrání.
Nic si o tyranovi a stalkerovi nepsala
@Nick.na.emimimo píše: Více
Tady si to po sobě přečti, utocis jen na tyrane a sledované. ![]()
@SabinaBabina píše: Více
Pani, kde pisu, ze kdyz nekdo trapi zvire, staci jen leky? Kde? Doslova pisu, ze odmitnout nekomu terapii kvuli tomu, ze to stejne nezmeni osobu, ktera mu ublizuje, je neprofesionalni. Terapie slouzi klientovi zlepsit jeho psychickou kondici v kazde situaci, uz se chapeme?
Tady. predstav si, někdo trápí dítě psa, dítě třeba 15 lete chodí na terapii, přijde dom, schytne facku mezi dverma, doma ho budou dále bit, přesto, že to dítě chodí na terapii.
Můžeš mi vysvětlit k čemu ta terapie z jedné strany je?
Dítě chodí na terapii, protože je doma tyrane, tak psycholog poradi jak situaci zvládat psychiatr napíše léky, aby to dítě nemělo takové emoce, takové strachy…podle tebe…přijde domů, mezi dverma schytne facku, potom doma bití
K čemu taková terapie je když se neřeší NASLEDEK TOHO PROC SE TO DITE BOJI A PROC MS TAKOVE EMOCE A JAK ZAMEZIT ABY TO DITE TAKOVE EMOCE NEMELO A STRACHY.
Jenom tím, že jenom dítě bude chodit na terapii a brát léky?
@SabinaBabina píše: Více
Ale toto neni Tvuj pripad a navic, pokud by tyrane 15 lete dite chodilo kvuli tomu na terapii, je lekar toto povinny hladit na policii jako tyrani ditete. Trosku to prekrucujes ke svemu obrazu. A rozhodne je vzdy pro obet jakékoliv nekaleho zachani lepsi byt v kontaktu s podporujicim odbornikem do doby, nez se situace vyresi. Ikdyby existoval pripad jaky uvadis, porad je lepsi mit u sebe odbornika, ktery to dite podrzi a umi s nim pracovat, porad pro takové dite bude lepsi NECO nez NIC.
Ano já vás chápu, ale nechápu jak to zlepší psychickou kondici někomu, kdo přijde z terapie dom a zase znovu bude týraný napadený.
V tomto vas nechápu. Ženská bude od chlapa doma bitá, týraná, bude chodit na terapii, k psychiatrovi na léky, aby byla psychicky v pohodě…dobře
A co ten tyran? Toho byste řešila jak? Ten nepotřebuje psychologa a psychiatra?
@Nick.na.emimimo
Můj případ je zase jiný. Ale stejný psychicky.
Mám důkazy, které svědčí o smirovani. Což je stalking. Stalking jak vím, je trestný čin, neboť právě TEN STALKING ZANECHAVA OBETI NASLEDKY.
Takže sledovaná oběť bude chodit na terapii, bude brát léky, vyjde z ordinace a bude od té chvíle sledovaná znovu.
Jak ta terapie pomůže sledované obeti, aby sledovaná nebyla?
Jak to může oběť ovlivnit?
To je bizar tohle a ta druha diskuze
Ale nerozumim proc tomu jeste nekdo odpovida.
@Nick.na.emimimo jako až budeš sledovaná, někdo bude vědět o každém tvém kroku, co kde děláš, s kým se setkavas, budeš 24h denně 7 dní v týdnu pod něčím dohledem…tak potom piš, že přesto všechno, že to bude dál pokračovat ti pomůže jenom terapie a léky
Znám holku, která skočila pod vlak, protože byla obeti stalkingu, který začínal velice nenápadně jejím bývalým.
Taky jenom sel do hospody, kde byla ona, to ještě přece neznamenalo, ze ji sleduje, zejo? Nakonec to dopadlo tak, že bývalý AI dovoloval čím dál víc, holka to neunesla přes terapii, protože bývalý nepřestal, bála se to nahlásit, tak raději se zabila.Tim ukončila veškeré své trápení…protože jeji terapii HO NEZMENILA.
Až budeš v situaci obeti stalkingu, tak potom tady piš nesmysly. ![]()
@Nick.na.emimimo ty budes sledovaná, budeš chodit na terapii a brát léky, abys to sledování, které je trestným činem lépe snasela
přece nebude chodit na terapii a brát léky ten co tě sleduje, ne? ![]()
Jde vidět, že jsi v téhle situaci nebyla.
Zasadni problem v nasi komunikaci je ten, ze mi vkladas do ust, co jsem nikdy nenapsala. Nikdy jsem nenapsala, ze Tvuj problem byresi JENOM terapie a leky. Ale mozna to pomuze v tom, aby treba obeti stalkingu neskakly pod vlak, napriklad.
Hele, takto, meli jsme s detma fakt dlouhou noc a precetla jsem toho od tebe dost. Prisla jsi mi tou sousedkou opravdu zdeptana a rikala jsem si, ze Ti napisu podporujici komentář, nikde nerozporuji Tvoje pocity. Jediny, co jsem si rikala, ze mozna az toto vse skonci a budes mit konecne klid, zjistis, ze z toho stresu z tebe zbyl uzlicek nervu. Narozdil od tech zviratek a tyranych deti jsi dospela osoba, ktera za svoje rozhodnutí zodpovida sama. Takze v podstate vse je na Tobe. Ale stejne Ti preju, at z toho obdobi vyvaznes bez vetsi úhony.
@Maggdallena píše: Více
Protože nejdřív se řeší prodavačka, pak sousedka a už je z toho týrání zvířat. Přitom základ je jen to, že hory mají oči a sledují ji. Ale najednou se řeší tyrané zvíře a kdo má brát vlastně léky a komu mají pomoct, to je teda masakr ![]()
@SabinaBabina
terapie nezabrání, aby te nekdo. prestal sledovat, ale ma eliminovat prave ty nasledky, presne jsi to pekne rozepsala
Jo jak svou terapii a léky ovlivnim její chování, aby nesmirovala?
Jeji smirovani se může stupnovat ale taky nemusí. Tak nějak pomalu ale jistě zacina stalking