Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nick.na.emimimo píše: Více
Přesně tak ALE JE DULEZITE ZAMEZIT ABY VUBEC KTOMU SMIROVANI NEDOCHAZELO, ALE S TIM UZ BY MELA DELAT NECO ONA, ABY S TIM PRESTALA SLEDOVAT
Protože příště to nemusím být já, ale zase to může být někdo jiný.
ONA by měla dělat něco se svým jednáním, aby neměla nutkavou potřebu smirovat
@SabinaBabina To nerozporuju, ale pochopila jsem, ze tato stranka veci je nebo brzo bude v reseni s policii, to se vubec nerozporuje s tim, ze se clovek pri tom muze starat i o svoje vlastni zdravi. Ale z nejakeho duvodu o to vubec nestojis, spis se aktivne branis, to je ciste Tvoje vec.
@Nick.na.emimimo vidíš, já se budu jakože léčit, nudu brát léky a její smirovani se může stupnovat, může to dojít k výhrůžkám, naschvalům, vyhrožování.
Na tohle už u obeti ani léky ani terapie nepomůže, pokud s tím nepřestane ONA
@SabinaBabina píše: Více
Nikdo Ti nenuti zadny leky, trochu to na me pusobi, ze se bojis, ze nebudes ve dost strehu oproti spusedce. Sice to tak nefunguje, ale opravdu, opravdu nemusis delat pro sebe vubec nic, to byl naivni tip po precteni Tvych prispevku, po teto diskuzi menim nazor, delej, co uznas za vhodne Ty, jsi dospela, svepravna, zodpovědná sama za sebe.
@Dahlia0409 píše: Více
Jako jo… sranda to je ![]()
Ale pani je bud troll nebo cvok a diskuze s obojim je marna.
@Maggdallena píše: Více
Já si myslím, že už jsem s ní měla cest někdy před rokem, taky tak 3 diskuze, hlavně o sousedech, že ji furt sledují ![]()
Dobrý den,
mame zvedavych sousedů. Když otviráme dvere, nebo jeden z nás a sousedi nebo jeden z nich tak se nám za zády divaji do bytu kdyz vstupujeme. Jak to vime? Protoze muj nebo ja jsme se otocili a videli jak nam za zady nahlizi do bytu, i kdyz se i otocime ke dverim abychom zavreli, tak nam pres to jeste do bytu hledi pres nás. Stalo se to me i partnerovi.Na drzo si za nás stoupnou jak jsme k nim zady a otvirame dvere a sleduji pres nas do bytu. 😀 Partner jim se jich zeptal, jestli neco potrebuji? Odpovedeli že nic, ale ani se mu pry nedivali do oci ale primo do bytu. Kdyz uz nevi jak na nas co se tyče rohožky a že si jich nevsimame, tak nam zacali za zady cumět do bytu, kdyz otevirame a jeste uplne na drzo i kdyz vidi, ze je vidite jak k vam dovnitr nahlizi.
Takze myslím, že to fakt bude nějaká nemoc a nevěřím, že by to nebyla ona ![]()
@Nick.na.emimimo na terapii by měl chodit ten, kdo ma potrebu poslouchat co právě druhý dělá, a brát na to léky.
I když budu já brát léky, budu chodit na terapie, pokud ona sama se sebou nezačne něco dělat, já to neovlivním i kdybych brala 20 léků a měla 20 psychologu
@Dahlia0409 píše: Více
Ty si dobrá. Tys tam byla a víš jak to přesně bylo? Tys je viděla? ![]()
Ne tohle jsem já opravdu nebyla. ![]()
@Dahlia0409
Píšeš o tom co si viděla, čeho si byla svědkem? NEBO TE ZASE PREPADLY JENOM DOMNENKY?
BYLA SI U TOHO? viděla si, ze to není pravda? ![]()
@Dahlia0409 si nemocna, máš paranoiu.
Zakladas pravdu na tvých domnenkach.
NEBYLA SI TAM, NEVIDELA SI TO, PROC KECAS???
@Dahlia0409 ano si kolovrarek.
Tys tam nebyla, neviděla si a píšeš tu nesmysly.JSI PARANOIDNI…
NEVIDELY JSME OSOBNE NEBYLY JSME U TOHO ALE JE TO TAK, JAK SI JENOM MYSLIME, ZE TO JE.
![]()