Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dahlia0409 píše: Více
Kolovratek TYS TAM BYLA TYS TO VSECHNO VIDELA, TAK JE TO PRAVDA, ZEJO?
ty si nemocna
Holky DAHLIA TAM VUBEC NEBYLA NEVIDELA NEBYLA NICEHO SVEDKEM, PISE JENOM TO CO SI MYSLI…MYSLET ZNAMENA HOUBY VEDET
@SabinaBabina píše: Více
Treba je Dalia Tvoje sousedka, co víš
@Nick.na.emimimo píše: Více
Já jsem její stín, takže jsem s ní prakticky pořád a všude ![]()
Nebyl tam nikdo z nás, tak nevím, proč se teda na něco ptáš, když to stejně nemůže nikdo vědět ![]()
Tak to kecas.Tys tam určitě byla, protože si presvedcena, že to není tak jak píšu ale tak jak píšeš ty. ![]()
Víš jak se v obchodě kdo tvářil, víš proč se prodavačka dívala a přesně víš, jak to je se sousedama. Takze si tam musela být, nebo si paranoidní ![]()
Já někde psala, že vím, co kde jak bylo a jak se kdo tvářil? Že to vím přesně? Nepsala, tak se zbytečně nezatěžuj nepravdou ![]()
@SabinaBabina A vůbec, každý máme v životě jiné priority. Pro tebe je to řešení nesmyslů, pro mě je důležitá rodina, takže se měj tak, jak si to uděláš, čau pipi ![]()
Tak casto pises nekomu, ze je paranoidni, i v jine diskuzi, ze mam pocit, ze se toho u sebe opravdu bojis.
Omylem mi to oznacilo Tebe, ale nebylo to o Tobe.
Ano jsi presvedcena o tom, že sousedi vůbec nesmiruji, nesleduji a že si zakladatelka jenom vymysli a je paranoidní.
Psala si to.Si přesvědčená na základě svých domněnek, čeho se jenom domníváš.
Byla si tam vše si viděla, slyšela, u všeho si byla svědkem. Jinak pokud ne, tak si paranoidní
@Nick.na.emimimo píše: Více
To jsem se naučila tady od uživatelek. Ony začaly a opakuji to ve všech diskuzích, tak to opakuji taky. Abych netrhala partu ![]()
Víš, umím ukazovat lidem zrcadlo.Co děláš ty mě, já dělám tobě. Ty mě píšeš, že su paranoidní, já ti to napíšu taky..jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá…Nelíbí? Sám to děláš druhým.
Takže pokud to opakovaly uživatelky, začala jsem to opakovat po nich taky.
Takže tzv. pises o nich, ne o mě.
![]()