Prodavačka v obchodě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
597
29.3.24 22:10
@ludmilaadamkova píše: Více

Byly tam otazníky, protože uživatelka Mado psala jako kdyby v tom obchodě byla a viděla, že se tam na mě díval celý personál.
Tak jsem na to Just napsala OTAZKU „???“ OTAZNIK ZNAMENA OTAZKA.Co košíky pokladny? protože co chceš na tohle napsat, když někdo píše něco kde nebyl, ale píse tak jako kdyby tam byl…co na to chceš napsat? Tak když už napsala celý personál, tak co třeba i košíky, pokladny??? :mrgreen:

Příspěvek upraven 29.03.24 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
29.3.24 22:10
@mamule42 píše: Více

A dejchají jí vzduch z baráku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
29.3.24 22:12
@SabinaBabina píše: Více

tak jestli ve vašem obchodě mají košíky a vozíky oči, tak se na tebe dívaly, to je jasné,
a co ta houba v květináči? už zdechla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.24 22:15

@SabinaBabina tak oční kontakt je jejich povinnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.3.24 22:15
@stinga píše: Více

Tak když se podle uživatelky na mě díval celý personál :mrgreen: Nevím jak na to přišla. :think:
Já píšu JEDNA PRODAVACKA
uživatelka mado: CELY PERSONAL.
Tak když ví a je si tím jistá a viděla, že celý personál, tak jsem se ze srandy zeptala jestli i košíky a vozíky??? :mrgreen: když už, tak úplně všichni, ne? :D :palec: včetně podlahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.3.24 22:18
@YossarianPianosa píše: Více

Opravdu? ale ona me v tu chvíli neobsluhovala, obsluhovala mě jiná. Ta semnou neměla nic společného. Dlouhý pohled taky značí aroganci, pokud znáš etiketu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21695
29.3.24 22:21

@SabinaBabina a on fakt neexistuje žádný web pro důchodce, kde by si mohli svorně stěžovat na prodavačky? Nebo tě na takovém webu taky blokli a teď máme takové štěstí tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16152
29.3.24 22:25
@mado píše: Více

Je to síla, docela už teď přemýšlím, jestli je to ještě sranda, nebo to fakt mysli vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.24 22:26

@SabinaBabina tak tě chce vojet, no. Co chceš slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
29.3.24 22:36
@mado píše: Více

Proč utocis?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
29.3.24 22:57

ano, jestli má u vás podlaha oči, tak se dívá i podlaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.3.24 02:10

Ale muze Ti pomoct ovlivnit Tvoje chovani, Tvoje emoce, mysl, pristup, strachy, obavy, bez ohledu na to, jestli Te nekdo stalkuje, proste veskera terapie vede k tomu, aby jsi byla v pohode i pres to, cim si prochazis, takto presne psychiatrie a psychologie funguje. To je jakoby treba tyranym obetem lekar rekl, ze jim pomoc dat nemuze, ze to toho tyrana nezmeni. Nebo pozustalym, kteri se s zivotni situaci neumeji vyrovnat by rekl, ze jim leky clena rodiny stejne nevrati, tak je 8) nebude lecit…takze bud mas velice spatnou lekarku nebo je to nejak vytrzene z kontextu. Lreji Ti, aby ses na to umela podívat i jlz jineho uhlu a brzy Ti bylo lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.3.24 04:49

@Nick.na.emimimo podívej, pokud někdo někoho sleduje, tak oběť potřebuje prášky, dobře. A co ten, co někoho sleduje? Ten prášky nepotřebuje, ten je v pohodě? Takže je normální, někomu stát u dveří a poslouchat co právě dělá? Pokud někdo týrá zvíře, tak si to zvíře nezaslouží a je potřeba takovému tyranovi zvíře odebrat. Kolika tyranum se odebraly zvířata, které týralí? Takže jako zvířeti se podle tebe mají dát léky, aby lépe snášelo to týrání, jo? A co ten tyran zvířete, ten jako v pohodě?
Já pokud bych věděla, že někdo týrá zvíře, tak bych tyrana udála na policii. Protože týrat zvíře je trestný čin.

Jako takze ty bys obeti stalkingu nebo nějakého trestného činu dala prášky na to, aby byla v pohodě, líp to snášela…však pohoda o nic nejde? 8o
Takže když někdo někoho sleduje, tak má být oběť v pohodě a nechat to tak, jo?? 8o
Dobre dejme tomu, budu brát prášky, budu oblbá lekama, ta co poslouchá za dverma si řekne, že ji to prochází…tak se to bude stupňovat
Poslouchání za dverma už stačit nebude, přitvrdí…bude sledovat kam jdu, jak dlouho tam jsem a s kým…ale ten sledovány člověk bude díky lekum v pohodě, nebude to řešit…však ať si sleduje kam kdy ten člověk jde a s kým, jo?
Takže ten co začíná někoho sledovat, tak je podle tebe v pořádku

Chtěla bych tě vidět, kdyby ti někdo stal u dveří, poslouchal co zrovna děláš, jak bys byla v pohodě, však co ať si poslechne.Ten posluchač by věděl, že si to může dovolit a zkoušel by dal, kam až může zajít. Ale tobě by to nevadilo, ze by tě pak někdo začal sledovat víc, ty by sis šla pro léky a nechala se sledovat dal.Hmm,tak to jo.

Když někdo tyra zvíře má být potrestán, je to trestny čin. A zvíře tyranovi odebrat.Ne jenom zvířeti dát léky, aby týrání lepe snaselo :zed:

Stalking je trestný čin. Ty bys obeti stalkingu dala prášky aby byla oblblá lekama, líp to snasela a co ten člověk který se dopouští smirovani, poslouchání druhých? To je podle tebe v pořádku? Ten nemusí mít žádné léky, ten je v pohodě, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.3.24 05:04

@Nick.na.emimimo ten člověk, který má neustálou potřebu někoho poslouchat za dveřma, co právě dělá, zajímat se o něj, aniž by to ten druhý věděl, je obsedantne kompulzivni porucha osobnosti.
Nemůže si pomoct, musí to udělat musí se postavit k těm dveřím a poslouchat co zrovna ten člověk dělá. Aniž by ten člověk věděl, že ho někdo poslouchá, aniž by ten člověk věděl, že někdo poslouchá co zrovna dělá. Ma neustálou potřebu, nutkání takové věci dělat. Je to obsedantne kompulzivni porucha osobnosti.
Protože ona to dělá v jejím domnění bez mého vědomí, ona má za to, že já to nevím, nevidím.
Pokud ji něco zajímá co dělám, může zaklepat nebo zazvonit a zeptat se: co právě delate?…ne stát u dveří, jak tvrdé y a poslouchat, co se zrovna děje u sousedů.
Takže ty prášky na potlačení takové touhy by měla brát ona. Protože ona má potřebu někomu stát u dveří aniž by to ten člověk věděl a sledovat, co právě dělá. Ona má to nutkání.
Já nikomu u dveří nestojím abych slyšela, co zrovna v tu chvíli někdo dělá.
Co mi je do toho? Mám svých starostí dost a ne se ještě zdržovat stáním u něčích dveří a starat se, co zrovna dělá. Tím se fakt zabývat nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
30.3.24 05:19

@Nick.na.emimimo jako pardon, ale ona měla nutkavou potřebu se mi málem cpat do bytu, nebudu konkrétně psát, jak to bylo, pokud to čte, tak už bych se prozradila.
Když jsme se o něčem se sousedy bavili, tak jak jsem měla otevřené dveře, tak ji jenom oči jezdili po mém bytě, co viděla z chodby.
Pak jsem se od sousedy dozvěděla, která u mě nikdy nebyla, nestala u mých dveri, co jak v bytě mám.
Ja jen hleděla 8o jak to ví když u mých dveri nikdy nestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová