Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@SabinaBabina píše: Více
Protože běžný člověk tohle fakt neřeší a neptá se na to tady
Protože běžný člověk kouká a ví, že koukají i lidi kolem. Proto máme oči ![]()
@Dahlia0409 u lékaře jsem byla. Rekla mi že nemůže dávat léky jenom proto že mě někdo stíhá. Tim že mě dá léky, tak toho stalkera nezměnim
@Dahlia0409 píše: Více
No já když nakupuji jsem v obchodě, tak se dívám po tom, co chci koupit, nakoupím, zaplatím jdu, mě po nikom nic není.
Jako stát a dívat se co zrovna lidi kupuji, je normální? Dobře zítra si tam půjdu stoupnout a budu se dívat na lidi.
Aspoň vím, co řeknu, když se mě někdo zeptá, proč se na něj dívám…Tak odpovím, dívám se, mám oči, to je normální se dívat
@Dahlia0409 a taky se budu dívat z okna, jsem zvědavá za jak dlouho bude mít sousedka za to, že ji pozoruji z okna ![]()
@SabinaBabina píše: Více
Prodavačka je stalker? V každém obchodě prodavači a prodavačky koukají. Plus taky chodí Security a hlídá, aby někdo nekradl. Nechápu, co na tom pořád hledáš. Stalker, jaj ![]()
A proč se ptáš na diskuzi na názor co si o tom myslí, když ti lidé jak píšeš u toho nebylo takže to tím pádem nemohou posoudit?
Ne, píšu o sousedě, čemu nevěříš na tom, že já narozdil od tebe vidim, že u mých dveri opravdu stojí? A ty napíšeš, že jsem paranoidní? Jako proč? Že stojí u mých dveri?
jj, prodavač je stalker, její sousedka je stalker a ona sama je letadlo ![]()
@Anonymní píše: Více
Protože, mě zajímalo, jestli je člověk paranoidní, když mu prodavačka potvrdila, že se na něj dlouho dívala.
@Keyllah píše: Více
Překrucuješ podle sebe PISU SOUSEDKA STALKER.. NE PRODAVACKA…Překrucuješ to a ještě si myslíš jak si chytrá. Jen utocis
@Keyllah píše: Více
Píšu sousedka NE PRODAVACKA. Proste jde ti jen o útok, protože to prekrucujes
Znovu pro méně chapave LEKARKA MI REKLA, ZE MI NEBUDE DAVAT LEKY JENOM PROTO, ZE ME NEKDO U DVERI POSLOUCHA CO ZROVNA DELAM.TIM,ZE JA BUDU BRAT LEKY, NEOVLIVNIM CHOVANI TOHO DRUHEHO…chápeme?