Prodáváte na Mimibazaru?

196
19.11.12 13:21

Prodavate na mimibazaru??

Ahoj holky:)
Je tady nejaka mamca, co prodava veci na mimibazaru??Jak to funguje, plati se za to neco? Jako nejakej poplatek mesicne? kolik? nebo je to nejaky procento z prodanych veci??Jak to proste funguje:)??A jak je to u veci, ktery se davaji do aukce?
Chtela bych prodat nejaky veci, ale nevim jak to tam chodi…
Dekuju moooc za info
a hezkej den
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
19.11.12 13:25

@Jellyx Na mimibazaru neplatíš nic, pouze pokud chceš dát věci do aukce, tak si kupuješ balíčky aukcí ;) Jinak pokud chceš placené členství, tak se něco platí, potom dostáváš týdně nějakou tu aukci zadarmo.

Příspěvek upraven 19.11.12 v 13:26

• Citovat
  • Upravit
3361
19.11.12 13:26

Já prodávám, nic se neplatí, akorát máš jako neplatící omezené inzeráty i fotky v inzerátech…a také nemáš žádnou hvězdu, tudíž se inzeráty nezobrazují úplně všem…
Mě tam akorát trochu vadí, že fotkám musím ubírat pixely, protože jinak do inzerátu nejdou vložit, proto raději prodávám na bazos.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
19.11.12 13:28

Pro prodej nošených věcí na mimibazaru zdarma stačí pouze registrace. Je tam pak nějaké omezení množství inzerátu a délka jejich zveřejnění.

Pak si můžeš zaplatit členství podle toho, jak a co hodláš prodávat. Na běžný prodej po dětech mám předplacený Ametyst a bohatě to stačí.
Více se dočteš přímo na mimibazaru v sekci Členství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opi
19.11.12 13:28

Platit nemusíš nic, ale když zaplatíš, máš výhody-viz jejich systém hvězd. Aukce si bud koupíš balíček nebo máš nějaké aukce v rámci placeného členství/týden…
Záleží co chceš prodat, pokud bodyčka a dupačky po dětech, jsou jich tam tisíce a nemusíš prodat třeba vůbec nic…

• Citovat
  • Upravit
1780
19.11.12 13:37

Já mám placené členství - jednu hvězdu, platím 169Kč a mám to na 3 měsíce, což není tolik. Denně můžu aktualizovat 10 inzerátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
19.11.12 14:18

Pokud chceš dělat bazárkový prodej - prodávat věci třeba po svých dětech a nechceš aktualizovat fotky tak se neplatí nic.
Pokud chceš prodávat věci nové, třeba svoji vlastní tvorbu, už musíš platit. Nejmenší poplatek je myslím 330Kč/měsíčně (pokud si zaplatíš na více měsíců najdenou, tak to výjde levněji). A můžeš aktualizovat 25 fotek za den.

• Citovat
  • Upravit
398
19.11.12 16:50

Zlatý mimibazar :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat