Prodej domu přes FB

5683
15.7.22 13:08

prodej domu přes FB

Prosím o radu, nejsem úplná vyznavacka FB a často s ním nepracuji: potřebuji na marketplace dát inzerat na prodej rod. domu; přidala jsem vlevo do sloupce foto, zadala, že jde o prodej a dal mě to nechce pustit 8o - nevíte čím to může být?
Když jsem dům zkoušela zadat jako pronajem, tak to fachci v pohodě. Ale přes ten PRODEJ mě to dal nechce pustit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
15.7.22 13:22

Není marketplace limitovaný určitou prodejní částkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.7.22 13:24
@GirlsNick píše:
Není marketplace limitovaný určitou prodejní částkou?

Určitě ne, 1) k zadání ceny jsem se vůbec nedostala a 2) jsou tam v nabídce mnohem dražší domy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 13:26

@Ahep A můžu se zeptat, proč dáváš prodej rodinného domu na FB? A ne třeba na sreality? My se po domech teď díváme a vůbec mě nenapadlo dívat se na FB…

• Citovat
  • Upravit
6665
15.7.22 13:30
@Anonymní píše:
@Ahep A můžu se zeptat, proč dáváš prodej rodinného domu na FB? A ne třeba na sreality? My se po domech teď díváme a vůbec mě nenapadlo dívat se na FB…

Tak většinou, když chci něco prodat, tak to hodím na víc inzertních serverů, ne? :nevim: I u domu, kde asi nebude problém ho prodat, je pro prodejce výhodné, když se sejde víc zájemců - může jim říct, že prodá nejvyšší nabídce, nebo si prostě z nich vybere někoho, kdo bude působit nejdůvěryhodněji, nebo to třeba bude mít cash a nebude muset čekat na hypotéku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.7.22 13:36
@Anonymní píše:
@Ahep A můžu se zeptat, proč dáváš prodej rodinného domu na FB? A ne třeba na sreality? My se po domech teď díváme a vůbec mě nenapadlo dívat se na FB…

Sreality je poměrně drahá sranda. Tam se za inzerát platí.

Příspěvek upraven 15.07.22 v 13:36

• Citovat
  • Upravit
5683
15.7.22 13:36
@Anonymní píše:

Na sreality to ma realirak, který mi pomáhá s prodejem, strašně chtěl exkluzivku, ale tohle
nenavidím mít omezené své pravomoci, když se jedná o můj majetek; máme přeci tržní hospodarstvi tak ať se snaží pakáž jedna realitacka, provize mají velmi tučné. Já se taky musím snažit.
Ale uvažuji, že to dám na sreality do kategorie chalupy nebo domy, je blbý, že nemůžeš umístit do více kategorii najednou. :cert:
Mám to na bezrealitky a všude možně, fb je další zajímavá možnost a lidi tam chodí dost.

A něco k mému problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11829
15.7.22 14:21

@Ahep zkusila jsem zadat inzerát a taky mi to nejde. Přesně jak píšeš, pronájem by šel, prodej vůbec. Tak tam asi mají nějaký technický problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.7.22 15:11

@Ahep Když má realitka exkluzivitu, jste domluvený, že i ty budeš barák nabízet k prodeji?
Realiťáka sis měla vybrat takového, se kterým si sednete. Ale být tím, kdo za realitku prodává nemovitost a být nazvána Pakáž jedna realiťácká… To už je silný kafe.
Jsou dva druhy lidi. Jedni, co si nemovitost prodávají sami. Nechtějí platit poplatek realitce. A druzí, co dají zakázku realitce. Ale pečlivě vybrané. Realita umí prodávat, inzerovat, nabízet… Většinou nemovitost prodá za vyšší cenu než klient sám. Je to bezpečné. O vše se postará. A výsledná částka z prodeje je u dobré realitky vyšší, po odečtení provize, než když si člověk prodává nemovitost sám. To je smysl realitek. Ne je brát jako Pakáž, která nás obere o peníze - jejich provize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.7.22 15:17

Dneska mi FB blbne i jen tak, natož abych zkoušela zadat inzerát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
15.7.22 20:07
@lasička1 píše:
@Ahep Když má realitka exkluzivitu, jste domluvený, že i ty budeš barák nabízet k prodeji?
Realiťáka sis měla vybrat takového, se kterým si sednete. Ale být tím, kdo za realitku prodává nemovitost a být nazvána Pakáž jedna realiťácká… To už je silný kafe.
Jsou dva druhy lidi. Jedni, co si nemovitost prodávají sami. Nechtějí platit poplatek realitce. A druzí, co dají zakázku realitce. Ale pečlivě vybrané. Realita umí prodávat, inzerovat, nabízet… Většinou nemovitost prodá za vyšší cenu než klient sám. Je to bezpečné. O vše se postará. A výsledná částka z prodeje je u dobré realitky vyšší, po odečtení provize, než když si člověk prodává nemovitost sám. To je smysl realitek. Ne je brát jako Pakáž, která nás obere o peníze - jejich provize.

„Diky“ za nevyžádané rady, ale jsi vedle jak ta jedle. Jsi schopná pochopit psany text?

• o jaké exkluzivite to mluvíš
  • pokud si dům prodám sama, tak dostanu o 160 tacu víc, což je jinak provize realitaka
  • pakaži jsem myslela realitky vsechny; nemám je rada a měla jsem hodně práce, abych si prosadila právě tu neexkluzivitu
  • a narozdil od realutaka jsem měla mnohem více prohlídek, on se „svými úžasnými moz ostmu“ jen jednu, u ktere se jeste omluvil, že zubar; ale tak ja jsem profesi obchodnice už spoustu let na vl.noze holt a ne asi nejhorší, když to srovnám tady s těma leklýma kaprama, co prazi po exkluzivite, ale skutek utek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová