Prodej galanterie - děláte někdo stejnou práci?

6611
28.12.18 08:38

No ano já, co bys potřebovala vědět. Asi ti v tom chybí pár slov… moc to nedává smysl a domýšlet se mi to nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
28.12.18 11:13

@jakanas jj ted jsem si všimla ,že mám překlepy,,,no to je jedno.potřebuji poradit,musím mít jednoho dodavatele na prodej nebo můžu si nakoupit kdekoliv za velkoobch ceny a pak za plnou prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.12.18 11:13

@jakanas a co je vlastně potřeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.12.18 13:06

hmm, tak takovou otázku jsme nečekal.
Je samozřejmě naprosto jasné že si můžeš nakoupit kdekoliv kde ti vydají daňový doklad a prodávat si to můžeš za kolik chceš.
Jediné co k tomu potřebuješ je žl . Nevím jak se teď jmenuje ale bude to asi maloobchod, velkoobchod, nebo nákup prodej ( ten mám já z roku 2000), pokud chceš prodávat mimo kamennou prodejnu tak i na to je speciální žl. Jedná se o živnost volnou, takže stačí zajít na ŽÚ a oni ti to připíšou ke stávajícímu.

Jinak v čr jsem nenašel žádný velkoobchod kde by se vyplatilo nakupovat . V zahraničí nakupujeme za polovinu až třetinu toho co v čr. A je to obvykle od stejných výrobců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
28.12.18 14:02

@jakanas mě by zajímaly ty velkoobchody ze zahraničí…několik jich znám (tady i v zahraničí) a nakupuji, ráda bych si rozšířila obzory…poradíte, kde se dá dobře nakoupit?
@AdaNaty jinak jak se psalo výše, na prodej je nutný ŽL-poradí na živnostenském úřadě. Pak je důležité, jestli budete mít kamennou prodejnu nebo e-shop? Nakoupit můžete kdekoliv a konečnou cenu pro zákazníka si stanovujete sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
28.12.18 14:10

@Shari81 nedám,nedám, :lol: To je moje dlouholeté know how. Ale třeba nakupukju ve stejné velkoobchodě jako Stoklasa. A když vidím ty jejich ceny , tak už chápu jak si můžou dovolit obchody v nákupních centrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.12.18 14:21

@jakanas živnost mám,i rozšířenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
28.12.18 14:22

@Shari81 dobře,to jsem potřebovala vědět,co eet?prodávám jen převodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
31.12.18 16:20

@jakanas :-D tak to naprosto chápu ;-) noo Stoklasa, škoda mluvit :-(
@AdaNaty EET se na platby v hotovosti, pokud přijímáte platby pouze přes účet, tak mít nemusíte-víc poví na finančáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.1.19 10:50

@Shari81 a nemáte nějaký typ na jiné dodavatele?nemyslím ty,co používáte vy ,ale jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.1.19 13:14

@AdaNaty zadejte si do googlu, není to tak těžké najít ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat