Prodej oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
prodej oblečení
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Moje známá mi jednou za 2 měsíce přiveze nějaké oblečení z Nextu, HM a CA, které si koupim a pak ho prodávám dál s přirážkou. Ale nedělám to v nijak velkém objemu, měsíčně si přijdu na 500 - 600 Kč čistého. Je nutný si na toto zařizovat ŽL??? Vím, že do 15tis by se příjem neměl danit, ale jak se to vykazuje, když například inzeruji na pár webech. Díky za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, když to vezmu do detailu, tak bys na to ŽL mít měla… protože i když částka do které se nedaní je 20 tisíc ročně, tak to platí pro náhodné, jednorázové příjmy. To co ty děláš, je opakovaná činnost prováděná za účelem zisku a to už je definice podnikání. Jestli se ti to řešit chce nebo nechce je na tobě, ale při inzerci na netu na tebe kontrola přijít může, ale taky nemusí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě…taky si myslím, že už je to na hraně
…je to škoda, 500 pro mě dobrejch, a zase nemám tolik času věnovat se tomu naplno, aby z toho bylo víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prohrábla jsem šatník z důvodu stěhování do menšího bytu, potřebuji se ho rychle zbavit. Jaké myslíte že mám dát ceny? Oblečení není nic extra, většinou mikiny (spousta značková - billabong, quiksilver atd (spíše pro mladší (pánské i dámské)) nechci na tom nějak extra vydělat ale něco za to bych chtěla. Vůbec netuším jaká cena by mohla zaujmou a taky kde oblečení nabízet…budu ráda za rady, díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme MMB, modryKonik.cz, Bazoš, Aukro… Je toho spousta… nebo také třeba na FCB v některým z bazárků…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak se to dává na MMB? Jsem tam zaregistrovaná ale nikde nemůžu najít vložení inzerátu, tak nevim jestli jsem slepá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme
Na prave strane je takovej silene obsahlej sloupecek, jedna jeho karegorie se jmenuje inzertni fotografie a pod tim je vlozit nove nebo tak nejak, tak na to kliknes. Cenu hlavne umernou tomu, ze je to noseny a prany, nekdy mam dojem, ze lidi nemaji moc soudnost.
Konkretneji radit jde tezko, my to nevideli. Projed inzeraty jinych, co prodavaji podobne veci, a inspiruj se.
- Citovat
- Upravit
Děkuju
kouknu, snad to najdu
já jsem tam dávala ceny max 100kč, mikiny většinou +- 50,– nevím jestli to prodávat takhle po kusech a nebo to dát vše dohromady (pánské a dámské zvlášt) za nějakou přijatelnou cenu. Nikdy jsem takhle neprodávala ani nekupovala tak nevím právě jak se líp prodává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tyme píše:
Děkujukouknu, snad to najdu
já jsem tam dávala ceny max 100kč, mikiny většinou +- 50,– nevím jestli to prodávat takhle po kusech a nebo to dát vše dohromady (pánské a dámské zvlášt) za nějakou přijatelnou cenu. Nikdy jsem takhle neprodávala ani nekupovala tak nevím právě jak se líp prodává.
Mrkla jsem na váš inzerát zde na emiminu. Takovým způsobem zřejmě neprodáte nic. S prodejem je spojena spousta práce. Každou věc musíte nafotit, nejlépe i detailní fotografie, potom každou zvlášť poměřit- míry délka, šířka, délka růkávů apod. Každou věc musíte detailně popsat a uvést případné vady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuji diskuzi k prodeji nošeného oblečení (cca. 20ks doposud ležícího hluboko ve skříni..), oblečení je v dobrém stavu. Důvod prodeje nevhodná velikost, střih. Jeden kus oblečení oceňuji/odhaduji asi za 150,– tzn. celkem 3000,– Kč
Vyplatí se to všechno fotit, poměřit a vyvěsit na internet k prodeji? Záměr je to prodat všechno dohromady. Nebo to odvést do nějakého sekáče?? kde to odkoupí všechno za těch cca. 3000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dost peněz, to moc nepůjde.. Bych to vyfotila nějak hezky dohromady a nabídla to. Ovšem s tím, že si můžou vzít jen něco, nikomu se to nejspíš nebude líbit komplet. V sekáči se podle mě nechytneš vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minoe v sekaci ti moc penez nedají, počítejte tak 50 Kč za kus. Dobře se prodává značkové obleceni, ale 150 za kus je teda hodně. Dneska už si za 150 koupíš tričko treba v Orsay a nove. Bazaru jsou přecpany předražený oblečením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Run píše:
Bych to vyfotila nějak hezky dohromady a nabídla to. Ovšem s tím, že si můžou vzít jen něco, nikomu se to nejspíš nebude líbit komplet.
nevím jestli má smysl to nabízet na internetu po kusech, bude to zdlouhavá práce to inzerovat (a v případě prodeje to rozesílat poštou po kusech, uf..) a je možné, že se to ani všechno neprodá..
Jak fungují ty sekáče a výkupy oblečení?? Nemáte někdo zkušenost??? Podle mne by to bylo nejlepší takhle prodat za celkovou cenu 3000,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačule.j píše:
v sekaci ti moc penez nedají, počítejte tak 50 Kč za kus.
Kus nového oblečení stál několik stovek.. Za 50,– to podle mne nemá smysl dávat do sekáče.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@minoe fungují jako komise, fakt to není tak, že ti to zaplatí. Prostě čekáš, dokud si to někdo nekoupí a když nekoupí, tak ti to po nějaký době vrátí zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit