Prodej oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3630
2.1.16 11:46

@minoe ja se na to v sekaci ptala a za ty lepsi kousky mi nabídli kolem 50kč. Logicky ti proste 150 Kč nedají, protože si na to něco musí přihodit ještě oni a to už je proste neprodejne. Mne se dobře prodávalo na burze. Tady to chodí tak, ze si ďas cenu, jakou chceš, za každy kus je zápisne 1kč a pak berou 10./' z celkového prodeje, což jde, ale všechno se ti stejne většinou neprodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
2.1.16 12:06

@minoe
Jak už zde bylo napsáno… záleží jak věci vypadají… a pokud jsou nošené tak 150,– je dost peněz. Za ty peníze dneska člověk koupí nové, nenošené. :nevim:

Chápu, že bys chtěla ideálně prodat celý balík, ale dost pochybuju, že se ti to podaří. Zkusit to samozřejmě můžeš :think:

Osobně bych nafotila věci zvlášť a prodávala po kusech. Ano, je to opruz, ale máš největší šanci nejvíc prodat… a to asi nejvýhodněji :think:

Pokud se toho mermomocí chceš zbavit tak holt do sekáče. Bude to sice za míň peněz, ale zbavíš se toho hned.

A nebo to dej zadarmo na nějakou charitu. A může tě hřát dobrý pocit a bude to taky bez práce (když využiješ třeba ty sběrné boxy na ulici)

A nebo si počkej až bude někde u vás blešák a zkus to prodat na blešáku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.1.16 12:16
@kačule.j píše:
@minoe ja se na to v sekaci ptala a za ty lepsi kousky mi nabídli kolem 50kč. Logicky ti proste 150 Kč nedají, protože si na to něco musí přihodit ještě oni a to už je proste neprodejne…

Jenže to už je pak stejný jako to prodávat přes internet, tam taky nemůžuš inzerovat za 150,– ale za cca. 100,– protože je nutné k ceně započíst dopravné třeba až na druhý konec ČR..

:think: ještě k stanovení té ceny jednoho kusu oblečení, vycházím z toho, že jeden kus stál jako nový třeba 600,– kč a teď za těch 150,– je to fér cena, ne?

Jako kdyby to mělo mít teď prodejní cenu 50,– (že to koupí někdo jen za těch 50,–) tak se mi asi nevyplatí s tím prodejem vůbec zabývat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.1.16 12:20
@FreeLady12 píše:
Pokud se toho mermomocí chceš zbavit tak holt do sekáče…

No leželo to dlouho zbytečně ve skříni.. kdyby se to prodalo za cca. 3000,– tak to udělá radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.1.16 12:30

Tak to hoď sem, jsem napjatá, třeba jsou to fakt dobrý kousky a zbavíš se toho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.1.16 12:36

No, já dávám oblečení do kontejnerů charity, právě kvůli nízkým prodejním cenám. Např. kalhoty za 1000 Kč i ve velmi dobrém stavu jsou loňským modelem, ve výprodeji se takový kus (nový) dá po sezoně pořídit i za 300 Kč, navíc poštovné, práce s balením… A takhle to třeba ještě udělá radost někomu, kdo by si to nemohl dovolit. Ještě na gymplu jsem hodně nakupovala ve výprodejích a pěkné značkové kousky jsem pořídila opravdu levně. A to nemluvím o obchodech typu Orsay, kde se pěkné nové věci dají koupit i za těch 150 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.1.16 15:48

@LauraLola

:think:
Asi jak které oblečení.. pro mne je docela nepředstavitelné prodat jen za 50,– nošené oblečení něco z tohoto (nový kousek stojí cca. 1000,–): http://www.esprit.cz/damske-halenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
2.1.16 16:28
@minoe píše:
@LauraLola:think:
Asi jak které oblečení.. pro mne je docela nepředstavitelné prodat jen za 50,– nošené oblečení něco z tohoto (nový kousek stojí cca. 1000,–): http://www.esprit.cz/damske-halenky

No tak halenky já teda nenosím vůůůbec… ani za 50,– :mrgreen:

Ale to je samozřejmě vtip, je to otázka vkusu a hlavně cílová skupina jsou ty, které tuto módu nosí.
Já si ji třeba nemohu ani dovolit, páč jsem tlusťoch… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
2.1.16 17:00

@LauraLola @FreeLady12 @LauraLola @Run @kačule..sice stále nevím, co s tím oblečením, ale i tak díky za podněty :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
2.1.16 17:10

@minoe
já mám zkušenost, že to nemá moc cenu po netu, moc práce za minimum peněz. Nabídek je mraky, proto věc třeba neprodáš za 150 i když tu hodnotu má. Vyřešila jsem to tak, že jsem přes kamarádku sehnala osobní odběr. Kámošce dávám věci zadarmo a její známé vždycky nabalím věci, co nechci s cenovkama do IKEA tašky, ona si vybere, vyzkouší a pošle mi peníze. Nosí i kolegyni do práce, takhle udám skoro všechno. Já bych si teda balík nošenýho oblečení za 3000 nekoupila, to si myslím, že zájemce neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
2.1.16 17:27

@minoe já být tebou, tak to vyzkouším… oblečení nafoť, přeměř a hoď to třeba sem, na bazoš a nebo MMB… dej si cenu za kus, jakou chceš, zlevnit můžeš vždycky a nikdy nevíš, koho oblečení zaujme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
2.1.16 18:04
@minoe píše:
@LauraLola:think:
Asi jak které oblečení.. pro mne je docela nepředstavitelné prodat jen za 50,– nošené oblečení něco z tohoto (nový kousek stojí cca. 1000,–): http://www.esprit.cz/damske-halenky

Jasně, ale ty sama bys něco takového z minulé sezony a nošené koupila za jakou cenu? Já jsem to vůbec nemyslela zle, jen že jsem nad prodejem také uvažovala a myslím, že to nestojí za námahu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 06:33
@LauraLola píše:
Já jsem to vůbec nemyslela zle, jen že jsem nad prodejem také uvažovala a myslím, že to nestojí za námahu. ;)

Víš, kdyby se jednalo jen o pár kousků oblečení (třeba pět), tak to asi nechám být, ale už je toho hodně a zbytečně to leží ve skříni, tak proto to řeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
3.1.16 09:59

@minoe ja bych veci, které víš, ze prodam samostatně např. bundy, svetry, šaty atd…prodala samostatně i treba za cenu, kterou si představuješ a věci které máš po více kusech, jako kalhoty, trika a pod. zkusila nabídnout v setu. Jako celek je to asi neprodejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.1.16 10:08

Nebo to dej sem na bazar a my ti to okomentujeme :-) Budeme hodný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat