Prodej oblečení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4000
3.1.16 10:41
@LauraLola píše:
Nebo to dej sem na bazar a my ti to okomentujeme :-) Budeme hodný ;)

Jsou lepší inzertní weby, ne? Co třeba vinted?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
3.1.16 10:46

Docela dobrou zkušenost mám is prodejem přes FB, tam jsou různé skupiny - „bazárek XY a okolí“ - tam pak odpadá palba za poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
3.1.16 11:00
@minoe píše:
Jsou lepší inzertní weby, ne? Co třeba vinted?

Pokud chceš získat aspoň nějakou dobrou sumu zpět, musíš si s tím tu práci dat. Nafotit a naměřit. Pak uz není problem rozházet to na net. Vinted je dobra volba, točí se to tam slušně a zvykem jsou tam i dost vysoké ceny. Aukro mi uz přijde mrtvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
3.1.16 11:02
@LVLucie píše:
Aukro mi uz přijde mrtvé.

Na akru je poplatek za zprostředkování, ne?

Kromě vinted mne ještě napadá, sbazar, hyperinzerce,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
3.1.16 11:09
@minoe píše:
Na akru je poplatek za zprostředkování, ne?Kromě vinted mne ještě napadá, sbazar, hyperinzerce,

Jojo, aukro něco stojí. Myslím, ze ten vinted je nejlepší volba. Samozřejmě to ma každy jinak, ale mmb já nesnesu, je to pro me změť písmen, a na ty klasické inzertní servery me jít hledat oblečeni taky nikdy nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15457
1.5.19 11:59

Nedávno jsem zase třídila dětské oblečení a už mi to tady opravdu zabírá místo. Něco jsem prodala - přes fb (většinou ale spíš jiné věci než oblečení). Nafotila jsem, dala na net a ozvalo se pár lidí. S jednou paní jsem byla již domluvená - koupě pár kousků - leginky, tričko, sukně - zabalila jsem to. Jenže paní mi další den napsala, že si to rozmyslela. Mám toho tady hodně, něco jsou hodně hezké kousky, něco pouze vyprané. Ráda bych to prodala - a nechci za to ani moc. Jenže toho času než se to nafotí, komunikace… V tom je ten problém - času mám málo. Nejraději bych byla, kdyby někdo přijel, vzal si krabici, dal mi za to něco málo. Hledala jsem nějaký výkup na internetu, ale myslím, že tudy cesta nevede. Zaplatím poštovné a oni si něco z toho vyberou a zbytek mi pošlou, pokud budu chtít - zase za poštovné. To bych zaplatila za poštovné to, co bych za to očekávala. Budu ráda za nějaké vaše rady a tipy. Zatím jsem nic nevymyslela a občas něco dám na internet, prodám toho málo a myslím si, že hodně levně, takže spokojenost u kupující je. Jenže se mi to tady opravdu kupí. Nemám žádnou kamarádku, která by měla menší děti a oblečení by si ode mě vzala. Bazar v blízkosti momentálně nevykupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
1.5.19 12:07

@Sára 1 napíšu zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
1.5.19 12:12

A udělat balík hadrů jedné velikosti za nějakou symbolickou cenu? Ani to celé nefotit, třeba jenom pár kousků a napsat počet kusů. Ono lidi koupi spíš celou krabici třeba na kluka 3-6 měsíců apod než po jednom tričku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
1.5.19 12:23

Poptat se kamaradu - kolegyne od kamarada ceka holcicku, domluvili jsme se, ze si prijde vybrat… nekdy je mozne nechat v materskem centru na rozebrani nebo poradaji bazary…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
1.5.19 12:24

Dětská centra pořádají bazarky, jeden den se sejdou, rozloží ve stánku a prodavaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
1.5.19 12:28

Já to vždy přeberu, pěkné kousky přetřídím, vyfotím jen něco, napíšu kolik je celkem kousků, od kolika do kolika let, většinou prodávám po půl roce, až po roce za přijatelnou cenu a dávám dopravu zdarma. Vždy se někdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.5.19 12:29

@Sára 1 chce to dát na skupinku v místě bydliště, vyhledej si tady dle svého bydliště, jestli funguje nějaká skupina. Případně i v diskuzích dát vyhledat místo bydliště.

Do bazárku nafoť celou hromádku oblečení, např. holka, velikost 50-80, 40ks / 400,– apod…
a nabízej pak odkazy na sociálních sítích ;) místní bazárky na fb apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
1.5.19 13:03

@Kriss Tina já občas na bazárcích kupuju, ale taky sama nic neprodám, tak posílám za vlastní peníze maminkám v nouzi nebo zavezu
ale bez fotky bych teda nekoupila
i ty maminky, co to chtějí zadarmo, nebo igelitku za stovku, to chtějí vidět nafocené
takže ne, bez fotek to nikdo nekoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
1.5.19 13:14

Nejlepší je nabídnout celý balík oblečení za symbolickou cenu, prodávat jednotlivé trička a leginy je myslím k ničemu, je s tím víc práce než užitku. Hadrů je všude nadbytek, těžko se toho zbavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76118
1.5.19 13:18
@Alušáček píše:
Nejlepší je nabídnout celý balík oblečení za symbolickou cenu, prodávat jednotlivé trička a leginy je myslím k ničemu, je s tím víc práce než užitku. Hadrů je všude nadbytek, těžko se toho zbavuje.

přesně tak, já jsem ráda, když to někdo chce zadarmo, teda nerada dělám balíky, raději jsem, když na fb narazím na maminku v okolí a dovezu jí to zadarmo - vyjde mi třeba benzín na stejno jako poštovné
nechci to skladovat a příčí se mi dobré věci házet do kontejneru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat