Jak na prodej oblečení z Anglie

106
6.2.12 13:44

prodej oblečení z anglie

Ahoj je tady někdo kdo prodává nové oblečení koupné např. z Anglie? Značky např. Next, Hm, CA, ale i jiné. Ráda bych si takto přivydělala, ale vůbec nevím jak na to? Potřebovala bych asi ŽL. Ale jak začít? Kdo v tomhletom podniká můžete mi dát nějaké bližší info? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5708
6.2.12 13:51

já takhle nakupovala přes mmb, tak je takových prodejců hodně. Někdo žil v anglii a posílal to sem příbuzným (jako že paní oběhla obchody a koupila něco na zakázku a něco na blind a dala to na mimáč na prodej) a nebo paní byla tady, nakupovala přes jejich e-shop (/na základě konkrétních objednávek), v Anglii si to nechala k někomu poslat a pak jednou týdně jí to přeposílal do čr. jenže u obou se mi stalo, že nesehnaly, co jsem zrovna chtěla.

Asi záleží na tom, jak moc ve velkém to budeš dělat. Pokud pro sebe a pár kamarádek občas, tak to asi nikdo řešit nebude. POkud ve velkém, tak by to chtělo žl na nějakou „obchodní činnost“

Zkus se poptat na mimáči

jo a HaM není anglická značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
6.2.12 14:35

Určitě bude záležet,o kolik levnější je nákup v Anglii než u nás.A také kolk by stála doprava do ČR.Spočítej si,jakou marži je možné si nasadit,aby zboží bylo dobře prodejný,k tomu si odhadni počet prodaných věcí a zda se dostaneš na nějakou rozumno částku zisku.Aby si nenechávala posílat zboží z Anglie,neprodala třeba 200 kusů oblečení,ale díky marži,která nebude vysoká si skoro nic nevydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
6.2.12 14:57

Navíc Next už teď do Čech zasílá, aspoň jsem to četla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 15:32

Já mám bráchu v Anglii a oblečení se tam vyplatí určitě je o 30% až 50% levnější než zde, ale já to beru pro malého a pak třeba prodám, ale spíš po kamarádkách než cíleně za ziskem, ale brácha jezdí do ČR jednou za 3 měsíce, tak to přiveze. Pokud by to měl posílat a já to pak dál fotit a inzerovat a chodit s tím na poštu, tak nevím jestli bych nebyla na nule, když bych počítala i tu spoustu času co to zabere. V Anglii je dobré, že po zemi neplatíš poštovné, takže já si vyberu na anglických obchodech a nechám si to poslat k němu na anglickou adresu. On pak přiveze, ale jinak upřímně. Na přivýdělek maličký možná ano, ale spíš ne, je toho už strašná spousta všude. Mě přijde, že bazárky a dětské shopy jsou všude. Dneska máš bodíčka kolem 10Kč normálně a pěkný značkový set na aukru kolem cca 20-30ks seženeš za 200 až 500Kč. Navíc už jen to nafotit a popsat na aukro mě tedy trvalo věčnost, asi jsem divná, ale než jsem nafotila, stáhla, upravila fotky, natáhla na aukro…no šííílený. A to jsem prodávala jen z čeho malý vyrostl. Zisk byl 0. Myslím, že tahle oblast už je bohužel vyčerpaná. Má totiž tendenci to dělat, logicky, každá maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 15:41

Ale tedy k otázce :lol: ŽL, bych si zatím nepořizovala. Jsou to zbytečně vyhozené peníze, zatím bych být tebou zkusila na začátek přeprodat nějaký ten setík, abys viděla zda to vůbec půjde a co to obnáší.

A jinak z Anglie, já se o to víc nezajímala, ale holka od nás z bazárku, objednává celé pytle na váhu. Tak první předpoklad, že z Anglie, je, že vládneš angličtinou, tak projeď anglické weby a sekáče a pohledej za kolik bys případný pytel a čeho dostala a za kolik hlavně do ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
6.2.12 17:47

Barusak78,prosim te,kde nakupujes,ze neplatis po UK postovne?? 8o 8o

Muzes mi napsat odkazy?

• Citovat
  • Upravit
7887
6.2.12 17:56

Ja osobne si z anglie objednavam Gap a Adams, ale jen pro osobni potrebu, nesnasim kdyz mi nekdo na obleceni pro deti prihraje nechutnou prirazku cca 5czk na 1libru, to uz se mi zda moc, ale ja objednavam i kamaradkam, takze se pak sabneme o postovne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
6.2.12 18:05

Budoucí tchýně taky má věci z Anglie a prodává na MMB :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.2.12 18:48
Neprihlasena Jaruna píše:
Barusak78,prosim te,kde nakupujes,ze neplatis po UK postovne?? 8o 8oMuzes mi napsat odkazy?

Jsou akce, stačí sledovat weby. ted to měl Spencer, před Vánoci Next apod. Ty klasické známé. HM občas také, ale méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
6.2.12 20:20
Barusak78 píše:
Neprihlasena Jaruna píše:
Barusak78,prosim te,kde nakupujes,ze neplatis po UK postovne?? 8o 8oMuzes mi napsat odkazy?
Jsou akce, stačí sledovat weby. ted to měl Spencer, před Vánoci Next apod. Ty klasické známé. HM občas také, ale méně.

No jo,ale to taky musis napsat,pri akcich ano a jeste k tomu je to jen par dni,ale napsala jsi to uplne jinak.Ze je po UK postovne zdarma,proto se ptam.Bydlim v UK postovne se plati uplne normalne a za vse (az na par vyjimek).

• Citovat
  • Upravit
eviik12
7.2.12 12:42

haderky z UK

Dobry den vsem,reaguji na dotaz ohledne obleceni z UK.Nechavam si vozit detske obleceni,je to sekac, ale vetsina kusu luxusni.Je to teda v pytlech po cca 25 kg.Neni to spatny privydelek.Co se tyce zivnostenskeho listu,nejsem si jista jak to funguje,ale na UP by Vam urcite poradili.

• Citovat
  • Upravit
lis4
12.2.12 22:25

Eviik 12, a odkud si hadry objednáváš? Brala bych za levno, ve větším nakoupit oblečení v dobrém stavu pro děti.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
veve16
21.6.12 21:41

Hadříky z UK

Ahoj,bydlím v UK a občas si přilepším prodejem dětského second handu.Jinak si myslím že prodejem nového oblečení se možná něco málo dá vydělat ale narazila jsem na problém s registrací na stránkách např.u Nextu.Byla jsem tam i osobně a nepodařilo se mi zjistit jak by se na stránky mohl registrovat někdo kdo nemá Ang.adresu.Nakonec jsem se tam musela zaregistrovat já sama na své jméno aby si tam mohla kamarádka objednávat zboží.A k té doprvě.Já když zasílám balíky do ČR tak platím v Librách 1,80,– za 1kg váhy ale musím odeslat nejméně za 20,–Liber.
No a také se dá nakoupit na eBay a nemusíte umět zas tak moc dobře anglicky.Stačí se jen malinko rozkoukat a když nevíte tak si pomůžete překladačem :jazyk: http://translate.google.cz/#en|cs|

• Citovat
  • Upravit
kuba3011
18.7.12 19:51

adresa

Čaute chtěl bych se zeptat jak mam vypsat adresu když si chci objednat něco z anglie???sou tam políčka Adress 1,Adress 2,Adress 3 všechny sou povinně vyplnit!!do Adress 1 napíšu ulici a číslo popisné??co zbyle 2??když tam sou políča i na postcode, town/city, county to mam napsat do vsech Adress to same??ulici a cislo popisne??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák