Prodej šperků SBS TRADE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
5.4.11 08:58

Prodej šperků

Ahoj holky, prosím o radu. Hledala jsem přivýdělek a naskytla se mi možnost prodávat šperky od firmy SBS TRADE, ale nic o nich nevím a ceny se mi zdají přehnané. Chtěla bych vědět, jestli máte s touto firmou nějaké zkušenosti, jak šel prodej, kolik se dá měsíčně vydělat, popř. zda je ještě nějaká jiná firma. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
5.4.11 09:23

ruce pryč!!! známé se na to dala, byla to sice jiná firma, ale je to ten samý princip…nejde prakticky o prodej šperků, ale o zkupování pozic ve firmě a dala do toho před půl rokem 30000 a neviděla ještě ani korunu!!!!!!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.4.11 09:27

Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
5.4.11 09:57

Další příklad toho, jak jsou lidi nuceni vynaložit své peníze, pokud si chtějí vydělat. Vždyť je to blbost! Peníze nemám, potřebuju si vydělat, tak za to přece nebudu platit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.4.11 10:04

Ale prdlajs. Kamarádka to prodává poměrně úspěšně, zájem má a vydělává… Jasné nejsou to tisíce, je to nárazově.. ale sem tam 1000,– se hodí… a čím větší s tím mají lidi v okolí zkušenost, tím víc se vrací.

Taky nosím řetízek, do zlata k nerozeznání. :palec:

Ceny přehnané nejsou. Jde o pozlacení. a znám i dražší šperky horší kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Klementová
5.4.11 11:02

Lepší než drátem do oka

Dobrý den, se společností SBS Trade spolupracuji 17 měsíců, jsem na mateřské dovolené se svým třetím dítětem a kdyby mi někdo před tím, než jsem podepsala smlouvu řekl, že budu vydělávat peníze srovnatelné s měsíčním příjmem bankovní pracovnice, nevěřila bych mu. Žádné peníze jsem nikdy investovat nemusela, manažerskou pozici jsem si rozhodně nekoupila, ale vybudovala jsem skupinu, která k dnešnímu dni čítá 438 lidí - povětšinou mamin, které mají chuť zkusit něco nového a ještě si přivydělat. S klidným svědomím spolupráci DOPORUČUJI!!!!!! Jana Klementová

• Citovat
  • Upravit
1219
5.4.11 11:05
Jana Klementová píše:
Dobrý den, se společností SBS Trade spolupracuji 17 měsíců, jsem na mateřské dovolené se svým třetím dítětem a kdyby mi někdo před tím, než jsem podepsala smlouvu řekl, že budu vydělávat peníze srovnatelné s měsíčním příjmem bankovní pracovnice, nevěřila bych mu. Žádné peníze jsem nikdy investovat nemusela, manažerskou pozici jsem si rozhodně nekoupila, ale vybudovala jsem skupinu, která k dnešnímu dni čítá 438 lidí - povětšinou mamin, které mají chuť zkusit něco nového a ještě si přivydělat. S klidným svědomím spolupráci DOPORUČUJI!!!!!! Jana Klementová

Já netvrdím, že je to tak v každé společnosti. Napsala jsem jen zkušenost mé známé a tudíž, kdyby mi někdo nepotvrdil, že zrovna tahle dpolečnost jí vidělává peníze, tak bych do toho určitě nešla. Není společnost jako společnost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.4.11 16:24

Asi před rokem jsem si takový „šperk“ koupila. Vypadal moc pěkně, dokud jsem ten prstýnek nezačela nosit. Přibližne po týdnu vypadal, jako prstýnek z pouti. Když jsem ho chtěla reklamovat, bylo mi řečeno, že si v něm v žádném případě nesmím mýt ruce a ani se mi nesmí potit, že to nejsou věci k celodennímu nošení… :-? Tak že já nedoporučuji… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.4.11 19:31
eliáška píše:
Asi před rokem jsem si takový „šperk“ koupila. Vypadal moc pěkně, dokud jsem ten prstýnek nezačela nosit. Přibližne po týdnu vypadal, jako prstýnek z pouti. Když jsem ho chtěla reklamovat, bylo mi řečeno, že si v něm v žádném případě nesmím mýt ruce a ani se mi nesmí potit, že to nejsou věci k celodennímu nošení… :-? Tak že já nedoporučuji… :pocitac:

Nosím řetízek bez mála rok, pořád v kuse, do vany, venku na koupání na koupáku i v přírodním, v pěně, mýdle, zpocená...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
7.4.11 13:11

zajímavé…zdá se mi, že tady zmizel jeden příspěvek, kde byla popisovaná dobrá zkušenost se šperky… zvláštní…
eliáška… ten zmiňovaný „takový“ šperk byl od sbs trade?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
7.4.11 23:34

to už nevím, byl to katalog formátu A4, bylo tam hodně prstenů a hlavně s kamínky. Už je to skoro 2 roky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gibnon
28.5.11 07:16

informace

Dobrý den,
Taky hledám přívydělek a dostalo se mi pod ruce SBS Trade a jejich prodej výrobků. Mohla byste mi podrobněji popsat jak práce funguje? Jestli tomu dobře rozumím, tak musím hlavně inzerovat a hledat lidi, kteří budou pode mnou pracovat? A mohla bych se zeptat, kolik asi vyděláte, když máte pod sebou cca 400 lidí?
Děkuji a jsem s pozdravem
Martina

• Citovat
  • Upravit
Jana Klementová
29.5.11 17:15

Dobrý den Martino, teď jsou trochu slabší měsíce, ale provize se pohybuje kolem 10-ti tisíc korun. Myslím, že je to lepší než drátem do oka :-D . Mějte se fajn. Jana

• Citovat
  • Upravit
31.5.11 22:29

Nemám ráda, když někdo plete hrušky a jablka.
Pracuji pro SBS už přes 4 roky, žádné tisíce nebo desetisíce jsem do toho nenasypala. Na zboží je ze zákona záruka 2 roky, takže není problém zboží vyreklamovat. Je možnost i vrácení zboží nenošeného, pokud ho zákazník odmítne. Firma má dlouholetou tradici a pokud by to byli takoví podvodníci a chovali se ke svým prodejcům a zákazníkům takto, už by dávno zkrachovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alička.N
8.6.11 17:09

Přivýdělek na mateřské

Ahoj holky,
včera jsem četla článek o přivýdělku na mateřské. Třeba se to někomu hodí.
Přivýdělek na mateřské - článek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat