Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Máte někdo zkušenosti s prodejem svých vlasů? ![]()
Prodala jsem nedavno culik od tchyne, neco pres 40 cm ve stejne sile a pak jeste tak 10 cm nestejne delky za nekolik tisic. Takze se urcite vyplati culik prodat.
Máte někdo zkušenosti s prodejem vlasů? Potřebuju peníze a napadlo mě je prodat, protože jsou docela dlouhé a nebarvené, akorát dost suché.
Moje kamarádka prodala culík u viphair.cz a byla moc spokojená prý mají nejvyšší ceny
Obnovuji diskuzi, dcera má dlouhé vlásky, husté, blond. Chci jí je nechat ostříhat a jediná motivace pro ní je, že za to dostane nějaké peníze. Můžete poradit, kde vlasy vykupují za solidní cenu?
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi, dcera má dlouhé vlásky, husté, blond. Chci jí je nechat ostříhat a jediná motivace pro ní je, že za to dostane nějaké peníze. Můžete poradit, kde vlasy vykupují za solidní cenu?
Poslala bys mi fotku vlásků?
Dlouhovlaska na fb, mrkni tam, vykupujou asi za nej penize v praglu
Zkuste salon AFRODITI. Chodím tam na vlasy a párkrát už tam byl někdo vlasy ostříhat na výkup. Za dlouhé husté vlasy si jedna paní odnášela asi 10tis. Při odhadu jí nabídli fix 8tis jako minimum a nakonec po zvážení culíku ji dali jeste navíc, protože to vážilo více než odhad, tak paní to vůbec nečekala.
Oživuju diskuzi, holky je tu některá z Vás, která prodala svoje vlasy?? Kolik zhruba má cop vlásů 40-50cm na váhu? Je možný že husté vlasy v takové délce mají tak 150gramů?
@Anonymní píše:
Na to ji nezvykej, priste proda ledvinu ![]()