Prodej/výkup vlasů - zkušenost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3383
19.3.16 09:34

@nela812 četla jsem, že čistý blond vlasy nebarvené mají vyšší hodnotu, než ostatní barvy vlasů ať už přírodní nebo barvené. Ceny jsou podle délky vlasů a hustoty-gramáže. Hodila jsem si culík na digitální váhu a ta mi ukázala necelých 150gramů, ale to je asi nepřesné, to by vlasy musely být asi ustřižené v culíku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.16 00:34

doporučenka

Dobrá na prodej i nákup vlasů je facebook skupinka ** tam se dá sehnat cokoliv a je tam i hodně informací o prodeji či výkupu vlasů - je na to specializovaná a je tam hodně uživatelů se zkušenostmim, určitě Vám tam poradí! :potlesk: :dance:

Edit admin - odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.17 22:49

Obnovuji diskuzi. Chtěla bych se zeptat, jak dlouho trvá, než se ostříhané vlasy zpracujou.
Začátkem měsícem jsem posílala vlasy a bylo mi řečeno, že až vlasy zpracujou tak mi dají info ohledně ceny.Je to již 19 dní a stále nic, už jsem je jednou kontaktovala a napsali mi totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
4.9.17 21:31

Výkup vlasu

Holky, pokud chcete prodat vlasky delka okolo 50 Cm blond jemne, muze byt i lehka vlna. nabizim výkup za dobrou cenu:)vlasu musi mit okolo 100 a vice gramu…zalezi na kvalitě nabizim4-10000kckdyz tak pište na email a domluvime se:mamca2009@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.2.18 21:10
@mamca2009 píše:
Holky, pokud chcete prodat vlasky delka okolo 50 Cm blond jemne, muze byt i lehka vlna. nabizim výkup za dobrou cenu:)vlasu musi mit okolo 100 a vice gramu…zalezi na kvalitě nabizim4-10000kckdyz tak pište na email a domluvime se:mamca2009@seznam.cz
@mamca2009 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.12.21 02:01

Koupim vlasy

Ozivuji diskuzi. Rada koupim detske jemne vlasy, rovne, lehka vlna, hnede, kolem 40 cm. Cena dohodou cca 5.000,– Kc +/- dle delky a gramaze. Nabidku s foto na mail htcws5523(zavinac) gmail(tecka)com :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová