Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takže nám Profertil vůbec nepomohl ,ale moje kombinace léků a aloe vera. Velké zlepšení o 50% ve všem v rychlosti ,PH , milionech , i množství ejakulátu a zázrak morfologie se taky změnila. Tak pokud budete chtít vědět co a jak tak písněte SZ.Jediné co nevím přesně jak dlouho to zlepšení vydrží a co to způsobilo zda ty léky tři měcíce nebo to Aloe Vera.
Nemyslim že by byl Profertil predrazeny..... Kdyz poridite VSECHNY soucasti obsahu, coz vsechny soucasti obsahu nesezenete, tak se dostanete daleko vis s financema..... Berou se dve tablety takze se musi pocitat s dvojnasobnou davkou a napr L-karnitin stoji tisicovka na dva mesice asi 600 kc i vyse…
Ahoj, píšeš o tom, že jsi začal brát testosteron, kde se dá sehnet, a v jaké podobě? Bylo to na předpis?
Co to znamená dost peněz? Nepídil jsem se po cenách ani po dostupnosti, ale znamená to, že přijdu do lékárny a řeknu, že chci testosteron v tabletách?
@Mandlička - ahoj, můžeš mi prosím napsat ten tvůj recept na zlepšení?
Díky
@Mandlička píše:
Takže nám Profertil vůbec nepomohl ,ale moje kombinace léků a aloe vera. Velké zlepšení o 50% ve všem v rychlosti ,PH , milionech , i množství ejakulátu a zázrak morfologie se taky změnila. Tak pokud budete chtít vědět co a jak tak písněte SZ.Jediné co nevím přesně jak dlouho to zlepšení vydrží a co to způsobilo zda ty léky tři měcíce nebo to Aloe Vera.
Ahojky, my mame spatnou morfoligii… manzel bere vitaminE, selen, zinek a koenzym q10-male zlepseni tam je ale porad spatny. uz jsme toho zkusili hodne-ruzne caje, bylinky, Maca koren, jecmen atd a nic. napises mi prosim co pomohlo vam…dekuju moc!!!
Ahoj tino, taky nám urolog doporučil profertil a moc se mi do toho nechce. Už máme za sebou první cyklus IVF v Genetu a nedopadlo to
Když jsem se naposledy ptala paní doktorky je-li něco co proto můžeme stravou nebo vitamíny udělat, tak mě doporučila kyselinu listovou a příteli selen a zinek, ale defakto to uzavřela slovy, že od toho nemám čekat zázrak…Víš důvod proč reaguju na tvé příspěvky je ten, že i já vymýšlela a hledala zázraky a každý měsíc to končilo zklamáním. Nevím jak jste na tom věkově, ale určitě je zbytečné vyhazovat tisíce za kdejaké preparáty a pak možná stejně zjistíš že budete potřebovat odbornou pomoc IVF centra a ty penízky se ti budou ještě hodit. Nechci tě rozhodně strašit, ale jdi radši do Genetu, tam Vás řádně vyšetří a třeba zjistí, že tomu je třeba jen malinko dopomoct. Přeji ti hodně úspěchů ![]()
@abbinka píše:
Ahoj tino, taky nám urolog doporučil profertil a moc se mi do toho nechce. Už máme za sebou první cyklus IVF v Genetu a nedopadlo toKdyž jsem se naposledy ptala paní doktorky je-li něco co proto můžeme stravou nebo vitamíny udělat, tak mě doporučila kyselinu listovou a příteli selen a zinek, ale defakto to uzavřela slovy, že od toho nemám čekat zázrak…Víš důvod proč reaguju na tvé příspěvky je ten, že i já vymýšlela a hledala zázraky a každý měsíc to končilo zklamáním. Nevím jak jste na tom věkově, ale určitě je zbytečné vyhazovat tisíce za kdejaké preparáty a pak možná stejně zjistíš že budete potřebovat odbornou pomoc IVF centra a ty penízky se ti budou ještě hodit. Nechci tě rozhodně strašit, ale jdi radši do Genetu, tam Vás řádně vyšetří a třeba zjistí, že tomu je třeba jen malinko dopomoct. Přeji ti hodně úspěchů
ahojky, ja do nej nakonec nesla a papka aspon selen, zinek, Ecko, Q10,a pije mlady jecmen(mam to skoro zadarmo) trochu se to zlepsilo kdyz to bral mesic tak uvidime ted, kdyz to papka uz dlouho. my uz mame za sebou 2IVF, 1IUI navic bohuzel potrat
z druhyho IVF, taky jsem byla na laparoskopii a hysteroskopii, tam zjistili ze jsem v poradku a meli jsme KET ale taky nedopadl.ted jsem prijela z lazni. a jdem jeste do IUI a uvidime. musime verit. kdyztak nas ceka 3 -posledni IVF!!!
ddekuju!!!
tak jdete do druheho nebo mate neco zamrazeno???drzim vam pesti!!!
Jejej a já si pořád říkám, že už mě nic nepřekvapí… co dodat, tak asi víš líp jak já o čem to všchno je… No zamraženo nemáme nic, protože ze tří embrií zůstalo do druhého dne jen jedno a to to bohužel po transferu nezvládlo. Druhý cyklus máme naplánovaný na květen, pokud tedy hormonální profil u urologa dopadne dobře. Máš nějaké zkušenosti s tím, že by Vám embria zamrazili a dělali u nich genetiku, jestli jsou jako životaschopný a mají šanci se v tý děloze vůbec dál vyvíjet. Asi to nepíšu dost přesně, ale já vždy odcházím se slovy všemu rozumím a pak večer doma zjistím, že mám v hlave totální chaos…Budu Vám moc přát, aby se to miminečko teď už povedlo.
@abbinka píše:
Jejej a já si pořád říkám, že už mě nic nepřekvapí… co dodat, tak asi víš líp jak já o čem to všchno je… No zamraženo nemáme nic, protože ze tří embrií zůstalo do druhého dne jen jedno a to to bohužel po transferu nezvládlo. Druhý cyklus máme naplánovaný na květen, pokud tedy hormonální profil u urologa dopadne dobře. Máš nějaké zkušenosti s tím, že by Vám embria zamrazili a dělali u nich genetiku, jestli jsou jako životaschopný a mají šanci se v tý děloze vůbec dál vyvíjet. Asi to nepíšu dost přesně, ale já vždy odcházím se slovy všemu rozumím a pak večer doma zjistím, že mám v hlave totální chaos…Budu Vám moc přát, aby se to miminečko teď už povedlo.
ahojky,
jej tak to me mrzi
a jaky protokol jsi mela- kratky nebo dlouhy? kolik vajicek jsi mela celkem?
me treba sedel lip dlouhy protokol. pri kratkym nam zbyly jen 2 embryjka a jedno horsi.pri dlouhym jsme jich meli 5,3na zamrazeni.
ne to nam nedelali. vvim co myslis.
v pohode. hlavne ze si rozumime
taky nekdy pekne badam co nam to dr vlastne vse rikal…
a genetiku a imunologii mate v poradku?
nas treba po 1IVF na to poslal, nez se slo do druheho IVF.
a u vas je problem teda v namzelovi?
dekujeme ![]()
vam taky hodne stesticka, a at dobre dopadnou vysledky u urologa ![]()
Ahoj tino,
moc děkuji za odpověď
U nás je opravdu problém na straně partnera, máme těch potvůrek míň a jsou taky pěkně lenivý
, ale teď mu u urologa zjistili zvýšené hodnoty dvou hormonů, takže musí ještě na endokrinologii, kde mimichodem jsem i já už dlouho kvůli štítné žláze…Takže druhý pokus se odkládá, protože termín na endokrinologii máme až za 1,5 měsíce
Jinak při genetice nám naštěstí nezjistili nic tragického, jen Leidenskou mutaci genu u partnera, ale to je problém se srážlivostí krve a sklonům k žilní trombóze, ale není to nic co by negativně ovlivnilo IVF, a mě zase na imunologii zjistili, že mám zvýšenou imunitu, takže už vím proč netrpím na angíny ani chřipky
, a teď na to mám nasazené léky…
Při prvním IVF jsme měli jen 3 vajíčka a bohužel oplodnit se podařilo jen 2 a zavádělo se jen jedno, které nám zůstalo
a to se neujalo a nebo nevyvíjelo dále…Příště prý dostanu více injekcí a i nějakou přípravnou…
Víš on ten můj drahoušek je o 20 let starší než já a tak se asi neni čemu divit, že jsou takovéto problémy a proto chce paní doktorka provést při druhém pokusu kontrolu embryí na genetiku. Ale my se nevzdáme a budem bojovat dál
, teď si jedeme odpočinout do teplíčka a pak se pofrčí dál.
Ještě jednou díky za odpověď a přeji krásné dny a pozitivní zprávy ![]()