PROfertil

4252
14.9.10 12:59

PROfertil

Ahojky holky máte někdo zkušenosti s PROfertilem???

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2670
14.9.10 13:25

Takže manža ho bral efekt nic moc . Byl už na 6 spg zlepšení jen pouze v poštu spermií jinak nic a pokaždé je SPG caa. co se týše dalších stále stejný 98 špatná morfologie, a tak 95 imobilních. Bere vitamíny různé formy více jak rok a půl ,ale nic se nezměnilo ani rapidně nezhoršilo čím to je se neví hodně jsem zvědavá na konzultaci u Kočího má tam vždy nějaké bakterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
15.9.10 06:57

nepalka

tak myslis ze to nema ani cenu kupovat?
a to mu predepsal primo nejaky doktor…???
ja prave hledam ruzne vitaminy, bylinky,prasky…atd atd co by mohlo aspon trochu pomoci aby jsme mohli pocit normalni cestou.
ted bereme MACA.
tak uvidime!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.9.10 08:34

Manža bral profertil,dále mácu ,vytažek z kotvičník pupeny nepléct s tím druhým z kořene , pil kontryhelový čaj , dále směs vitamínů jaký mám profertil ,ale za 700 kč . bere vitamíny už více jak rok ,ale efekt žádny . Je možné ,že má nějaký defekt od narození ,ale neví se stále z čeho a pod. Třeba to tvému může pomoci fakt nevím . On to může mít třeba z nedostatku vitamínů . Zkus to vyzkoušet tak tři měs. před SPG a pak uvidíš zda to zabralo na výsledku. Taky je důležité aby byl co nejméně ve vlnách mám na mysli nemít mobil u pasu , snažit se nebýt ve wifi zoně a pod. nesedět mezi vedením počítače to taky říkaly ,že může mít vliv . elektronický smog . Snad to pochopíš nevím jak to jinak napsat.

Dále je třeba udělat současně s SPG i jeho kultivaci zda nemá nějaká bakterie, a aby jsi i ti byla v pořádku se spodkem. může tam docházet k výměně bakerii a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
15.9.10 10:06

Dekuju.
tak ja nevim no… my to asi zkusime, koupim to normal v lekarne?nebo je to na predpis?
a jak dlouho se snazite?
a ty jsi v poradku?mas uz za sebou nejake vysetreni?
me prave ceka ta laparka!
jj chapu…reknu mu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
15.9.10 14:53

Snažíme se již rok a půl přes Car ,ale bezvýsledně, já bych měla být v pořádku snad jen anovulační cykly ,ale nebudou to sledovat jen dají hormony a je to což e mi nelíbí. Já mám za sebou všechny možné vyšetření.Profertil normálně v lékárně ,ale objednej si ho v těch oni-line né všechny ho mají. cena tak 2800 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomas14
24.9.10 16:17

Moje zkušenost

Ahoj,popíšu vám svůj příběh:
S partnerkou jsme se snažili o potomka od listopadu 09. Nějak se to nedařilo, tak jsem šel na spermiogram a nedopadlo to moc dobře (malé množství -10mil/ml, málo pohyblivé, špatný tvar). Bohužel doktorka mi poradila jen jediné - běžte do CARu, do čehož se partnerce moc nechtělo. Tak jsem začal na internetu pátrat, jak by se ta moje zvířátka mohla vylepšit a našel jsem info o Profertilu. Tak jsem zainvestoval více než 2000 Kč a zakoupil 2 balení. Taky jsem začal užívat testosteron, rakytník, vitamín B. První spermiogram byl v červenci. Za měsíc a půl jsem šel znovu a výsledek se radikálně zlepšil (40 mil/ml, pohyblivost a tvar skoro v normě). A tento týden mi ukázala partnerka těhotenský test s // :dance: Samozřejmě nejsem schopen říct, jestli k tomu přispěl Profertil, ale třeba jo. Tak taková je moje zkušenost. Všem dámám přeju brzo //.
 Tomáš

• Citovat
  • Upravit
4252
25.9.10 00:41

Tomas14

Ahoj Tome …moc dekuju …povzbudil jsi me.
Manzel mel spermiogram taky spatny…nejhorsi mel prave tvar,ostatni jeste tak nejak v norme.taky nam rekli ze mame jit do Caru.Me se moc nechce..chci to zkouset porad normalni cestou.
zkousime bylinky …ktere obsahuji to same co PROfertil.tak uvidime.
takze jsi sel uz za mesic a pul…hmm…, my zkusime jit na spermiogram v pristim roce a uvidime.
JINAK MOOOOOC GRATULUJU KE 2 CARKAM NA TESTU :kytka: A HLAVNE ABY BYLO VSE V PORADKU. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomas14
25.9.10 08:28

tina111

Ahoj Tino,
já jsem měl při prvním spermiogramu špatné všechno (množství, pohyblivost, tvar). Na tom prvním spermiogramu jsem byl v sexuologickém centru, kde měli výsledky hotové ani ne za deset minut, což mi přišlo podezřele rychlé. Potom jsem si sehnal urologa, nechal jsem se vyšetřit od něj (krev, moč), tam se nic nenašlo. Říkal mi, že ne všude to dělají dobře. Na druhý pokus mě poslal do Pronatalu, kde výsledky trvaly půl hodiny a byly radikálně jiné. Ale opravdu nevím,jestli je to tím Profertilem a dalšími pilulkami a čaji, které jsem užíval. Ale faktem je, že partnerka do taha spadla těsně předtím, než jsem šel na druhý pokus. Ten urolog mi dal doporučení do CARu, říkal, že šance na přirozené otěhotnění je malá (zapomněl jsem dodat, že mě i partnerce je 35 let :cry: ). Tak jsme si koupili letenky na dovolenou a chtěli jsme to zatím nechat být. No a tento týden jsme to zjistili, když to partnerka nedostala více než 40 dnů. Takže dovolená nebude, ale pokud všechno dobře půjde, tak bude mimčo. Partnerka ještě nebyla u doktora, tak snad všechno bude OK. :lol:
Byl manžel u nějakého urologa(androloga)?
Tak hodně úspěchů!
 Tomáš

• Citovat
  • Upravit
Mellanie
25.9.10 08:37

ahoj,
nám teda profertil bohužel nepomohl. :nevim:
A znám i pár dalších ,co sami řekli,že jsou to téměř vyhozené skoro 3000 kč.

My ted nově zkoušíme eregmu max power,koenzym q10,vitamin e 200,a pak ACE selezin.
Příští měsíc by jsme měli mít kontrolní spg.Tak uvidíme.

HODNĚ ŠTĚSTÍ.

• Citovat
  • Upravit
6
17.10.10 01:37

Profertil je předražený!

Dobrý den,profertil je velice předražený.Nic proti látkaám v něm obasaženým.Ty jsou opravdu velice prospěšné zejména l arginin ,ale mnohem levněji Vás vyjde si jednotlivé látky koupit samostatně.Př. multivitamíny od med farmy 107 tab cena 140kč obsahují mimo jiné selen ,zinek.Přírodní vitamin E (větší účinek než syntetický) o dnatures bounty 100tab -60mg v jedné,cena 160kč.L arginin vychází na necelých 300kč a l-karnitin na asi 600kč jedno balení které vydrží 3 mědíce,ALE NUTNO POZNAMENAT ŽE TYTO LÁTKY JSOU V TĚCHTO PREPARÁTECH OBSAŽENY V DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE A PROTO MAJÍ I O DOST VYŠŠÍ ÚČINEK NEŽ PROFERTIL!Cena je však mnohem nižší.Koenzym Q 10 67 tab od med farmy v jedné tab 60mg což je téměř desetinásobek jež má profertil!!A cena 180 kč.Je tedy zcela jasné že je prodejnost stojí hlavně na dobré reklamě … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.10.10 01:37

Profertil je předražený!

Dobrý den,profertil je velice předražený.Nic proti látkaám v něm obasaženým.Ty jsou opravdu velice prospěšné zejména l arginin ,ale mnohem levněji Vás vyjde si jednotlivé látky koupit samostatně.Př. multivitamíny od med farmy 107 tab cena 140kč obsahují mimo jiné selen ,zinek.Přírodní vitamin E (větší účinek než syntetický) o dnatures bounty 100tab -60mg v jedné,cena 160kč.L arginin vychází na necelých 300kč a l-karnitin na asi 600kč jedno balení které vydrží 3 mědíce,ALE NUTNO POZNAMENAT ŽE TYTO LÁTKY JSOU V TĚCHTO PREPARÁTECH OBSAŽENY V DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE A PROTO MAJÍ I O DOST VYŠŠÍ ÚČINEK NEŽ PROFERTIL!Cena je však mnohem nižší.Koenzym Q 10 67 tab od med farmy v jedné tab 60mg což je téměř desetinásobek jež má profertil!!A cena 180 kč.Je tedy zcela jasné že je prodejnost stojí hlavně na dobré reklamě … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.10.10 01:38

Profertil je předražený!

Dobrý den,profertil je velice předražený.Nic proti látkaám v něm obasaženým.Ty jsou opravdu velice prospěšné zejména l arginin ,ale mnohem levněji Vás vyjde si jednotlivé látky koupit samostatně.Př. multivitamíny od med farmy 107 tab cena 140kč obsahují mimo jiné selen ,zinek.Přírodní vitamin E (větší účinek než syntetický) o dnatures bounty 100tab -60mg v jedné,cena 160kč.L arginin vychází na necelých 300kč a l-karnitin na asi 600kč jedno balení které vydrží 3 mědíce,ALE NUTNO POZNAMENAT ŽE TYTO LÁTKY JSOU V TĚCHTO PREPARÁTECH OBSAŽENY V DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE A PROTO MAJÍ I O DOST VYŠŠÍ ÚČINEK NEŽ PROFERTIL!Cena je však mnohem nižší.Koenzym Q 10 67 tab od med farmy v jedné tab 60mg což je téměř desetinásobek jež má profertil!!A cena 180 kč.Je tedy zcela jasné že je prodejnost stojí hlavně na dobré reklamě … :roll:
tina111 píše:
Ahojky holky máte někdo zkušenosti s PROfertilem???Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
20.10.10 00:19

raduz007

moc dekuji!!!!
my ted neco berem ,bylinky-kotvicnik,jerab ptaci,MACA- tak uvidime co a jak…zatim se nam teda nezadarilo :-( ale treba se to povede.
jinak mam vse zapsane a pujdu nakupovat :-D
dekuju za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4252
20.10.10 00:20

Kamccaa

ahojky,

dekuju za rady!!!

jak jste dopadli- na spg???Zlepsilo se????

pa Tina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital