Program "MIMINKO PLUS" - vase zkusenosti

322
11.11.14 06:15

Program "MIMINKO PLUS" - vase zkusenosti

Mile maminky,

Nasla jsem na internetu tento cvicebni program pro nejmensi miminka a zajimako me, jestli ho nema nekdo vyzkouseny.. Je to dobre? Nemuze to treba spisnejak uskodit?
Zatim jsem chtela sve mimi spis podporovat ve vlastnim pohybu a trenovat paseni konicku atd..
Predem diky za zkusenosti a nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.6.15 05:22

Zajimalo by me, jestli uz ma nekdo zkusenost s timto programem? Moc se mi myslenka libi, ale styl prezentace ve me vzbuzuje neduveru…

@Alkelita vyzkousela jsi to nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
7.6.15 12:53

Nedoporucuji. Je to hloupost, zbytecne vyhozene penize. Daleko lepsi informace najdete ve dvou knizkach, v pripade zajmu mohu doporucit :-)
Tady je to porad to same dokola, jeste neprehledne. Udajne asi 50 lekci.. opsane porad to same s jen malou obmenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.15 21:18

@Alkelita a v jakych knihach prosim? Dekuji za odpoved, tak nejak jsem si to myslela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.6.15 21:54

Já bych typla, že se myslí ty 2 knihy od Evy Kiedroňové. Je tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.15 12:51

@fibingerka jednu mam a video, pohadala jsem se kvuli tomu s rodici, jak ji nosim, oni to nemuzou rozdychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
19.6.15 13:56

Mno, ona má Kiedroňová asi vyhraněný názor na nosítka a spol., ale myslím, že když to psala, tak tu nosítka a spol. nebyla tak rozšířená a lidi je i špatně používali. Ale já na její 2 knížky nedám dopustit. Je z oboru a ví co a jak, narozdíl od dědečků a babiček :-). Ostatně ty jsi matka a rodiče mají holt smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí