Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, stáhla jsem si photofilrre studio a potřebuji si dát více fotek vedle sebe. Na netu jsem našla jak na to, ale skončila jsem už u kroku číslo jedna-jak tam dostanu tu fotku k úpravě
? Dávám vložit, ale kde nic tu nic, furt černá obrazovka, ty ikony jsou jakoby naktivní. Neumím to dostat ani na tu obrrazovku do toho programu, takže jsem se k samotný úpravě ještě nedostala
Poradíte mě jak na to???
Jsem antitalent na vysvětlování, ale photofiltre používám. Pochopila jsem to správně tak, že máš jen otevřený program, ale nevíš, jak tam dostat obrázek? Máš to v češtině nebo anglicky - i když ono je to vlastně jedno… Na prvním odkazu máš „soubor“ - pokud je to česky, na to klikneš a dáš otevřít, vylezou ti tvé programy, kde si najdeš fotku, kterou chceš upravovat, klikneš na otevřít a ono se ti to objeví v programu. Takhle si tam těch obrázků můžeš nacpat kolik chceš. Posouváš je normálně myší. Pokud chceš upravovat velikost jednotlivých obrázků, rámečkovat, hrát si, tak si vždycky myší klikneš na obrázek se kterým chceš pracovat… No, piš raději konkrétní otázky, jsem na vysvětlování fakt tele
![]()
@tterka jo mám program otevřený, mám to v angličtině, ale když dám soubor otevřít, tak to neudělá vůbec nic, prostě mě nevyjedou ty moje fotky. Je to jak mrtvý ten program ![]()
Prostě ty jednotlivý věci-otevřít, uložit…jsou ty nápisy šedý, jakoby neaktivní-nevím jak to vysvětlit, takže můžu mačkat na co chci a stejně to nic nedělá
@goldenka
možná máš blbý program ![]()
Odinstaluj ho a stáhni tady :
http://www.edownload.cz/sw/photofiltre/
Je tam k tomu ke stažení i čeština. Tedy doufám, že to ještě funguje, já to stahovala asi před čtvrt rokem a nedávno ho tam stahovala i kamarádka
Tak jsem stáhla ten program od tebe a jde to, ale nemůžu tam dostat tu češtinu tu jsem si taky uložila a ukazuje mě to error
Jinak ten program jde, už jsem tam dostala i ty fotky, takže asi budu muset zapátrat ve slovníku angličtiny.
Zkus otevřít C/program files/PhotoFiltreStudioX, rozbal staženou češtinu a vlož to do té otevřené složky. Mně to tak funguje… ![]()
Nevím, pořád to píše jakýsi nesmysli, tak to zkusím v tý angličtině, děkuji ![]()
@goldenka píše:
Nevím, pořád to píše jakýsi nesmysli, tak to zkusím v tý angličtině, děkuji
Tak to mě mrzí
, moc jsem nepomohla ![]()