Program na úpravu fotek – kde ho můžu sehnat?

268
18.10.06 15:50

Program na úpravu fotek

Ahoj holky,
potřebuji poradit na jakých www stránkách nebo případně kde jinde můžu sehnat program na fotky, nejlépe v češtině /ale to asi nebude :roll: /, kde bych mohla fotky upravit, jako dát je třeba do rámečku, dát na fotku i nějaký kreslený obrázek, nebo tam něco připsat atd. Určitě mi rozumíte. A kdybych to tak pak upravila. Můžu to pak celý nechat vyvolat jako normální fotky?

Moc díky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
18.10.06 16:07

Ahoj,
doporucuju program GIMP! Je cesky, docela dobre se ovlada a hlavne - je ZADARMO! :wink: :lol: Vic info najdes na www.gimp.cz - da se tam stahnout (jsou to dva soubory, dohromady cca 9Mb) a jsou tam i navody nebo odkazy na navody! Ja ho pouzivam uz asi tri mesice a zatim naprosta spokojenost!!! :wink:
Jo a s tim vyvolavanim - samozrejme i upravenou fotku muzes nechat vyvolat, resp. vytisknout, jen musi byt ulozena v pozadovanem formatu - nejcasteji .JPG nebo .JPEG, nektere provozovny ti udelaji i jine formaty, chce to se zeptat.
 Eliska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
18.10.06 18:08

Ahoj.

My používáme tento - www.irfanview.cz - fotky posíláme netem do Droxi. Nejsem odborník, takže dělám jen klasické ořezy, gumuju červené oči apod. Co umí víc jsem nezkoušela. Znám ještě Xnview. ten zase používám na zmenšování.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.10.06 20:36

No podle mě je nejlepší „photofiltre“, je zdarma ke stažení např. na www.slunecnice.cz, www.stahuj.cz
Do fotek můžeš psát text, dělat rámečky, černobílé fotky, ořezávta atd. A je v češtině!!!!!!
Já jsem zkoušela všechny výše zmiňované a nakonec jsem se zase vrátila k photofiltru. Na můj vkus je GIMp moc složitej a IRfan má zase málo funkcí.
Ale každýmu vyhovuje něco jinýho.
A přeju hodně hezkých fotek.

• Citovat
  • Upravit
blesk112
23.2.10 21:46

program na úpravu fotek

Ahoj,mám photofiltre.Je dobrý na základní funkce ale hledám taky program vhodný k dětem.Nejlépe nějaký šablony se zvířátky atd. S dítětem je málo času,tak potřebuji prostě jen vsunout nějakou ozdobu. Je něco takového? moc dík

• Citovat
  • Upravit
18305
24.2.10 06:16

Já mám ZONER Photo Studio (bezplatná verze), ale málo ho používám. Funkcí má docela dost a pro moji potřebu (sem tam fotka) mně stačí.
Můžeš s ním hlavně dělat takové věci jako „korekce červených očí“, vymazání třeba nějaké skvrny nebo ozdoby na oblečení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.2.10 08:42

Používám Zoner photo studio a gimp. Oba jsou skvělé a v češtině :palec: Ale gimp bych řekla je o dost složitější pro ty, které ho uvidí prvně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mile
1.3.10 15:08

Stránky na úpravu fotek

Stránky na úpravu fotek v češtině a zdarma jsou na adrese http://www.perfectphoto.cz/
Jde tam upravit jas, otočení, oříznutí a velikost fotky.

• Citovat
  • Upravit
veronika711
2.5.11 10:34

Ahoj nevite nekdo o nejakem programu chtela bych si udelat fotky v detskem ramecku ale spatne se to uklada nevite nekdo o nejakem programu?díky :-)

• Citovat
  • Upravit
SandraM
2.5.11 12:33

zoner photo studio je fajn a je v češtině. Nebo picasa, ale to je jen klasická úprava…

• Citovat
  • Upravit
sab12
12.8.11 08:52

programy na upravu fotek

Picasa 3, photoshop…:) :-)

• Citovat
  • Upravit
Marli
13.8.11 22:07

Picnik :wink:

• Citovat
  • Upravit
77
14.10.11 19:14

Na uloz.to si stáhni PhotoScape 3.4, je to výborný program a fotky po úpravě vypadají vážně dobře. Chce to chvilku cviku a naučíš se s tím a navíc je to česky.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
14.10.11 19:26

Ahojky, já používám photoshop a jsem moc spokojená a když chci dát k fotce ten obyčejný bíločerný rámeček, tak na to mám Photofiltre studio, dá se taky stáhnout zdarma, když to zadáš do google jako free download a když jsem chtěla nějaký složitější rámeček, jako myslím třeba dětský nebo různé jiné motivy, tak jsem našla stránku www.loonapix.com/cz/framer a tam toho je spoustu… :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.10.11 08:30

Pro složitější operace s fotkama a více vrstvama doporučuji Gimp a nebo Paint.NET. Oba jsou free ( volně stažitelné ), ale Paint.NET nebude asi v CZ. Takže je najdeš na internetu. Pro rámečky se dost používá Photofiltr. Zoner taky není špatný program, dost jsem ho používal kvůli červeným očím z automatu. Irfanview je skvělý program na zmenšování fotek bez ztráty kvality. To by byl asi malý součet programů free. Pak existují placené jako Photoshop a nebo na černo stažené.Jinak potom ti v pohodě vyvolají jako normální fotku, jen je potřeba si dát pozor na rozměr, aby ti ten rámeček neusekly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová